Фърги пак отърва наказание

08:33
Фърги пак отърва наказание
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отърва наказание за неспортсменските си реплики към Байерн Мюнхен след победата с 3:2 над "баварците" в Шампионската лига.

Шотландецът нарече тима на Луис Ван Гаал "типични германци", като обвини гостите, че са повлияли върху решението на рефера Никола Рицоли да изгони защитника на "червените дяволи" Рафаел да Силва.

"Типични германци – всички спринтираха към рефера, за да искат червен картон за нашия играч", бяха думите на бесния сър Алекс след края на реванша на "Олд Трафорд".

"Мислех, че Англия е известна със своята честност, но аз не бих нарекъл това феърплей. Мисля, че сър Алекс бе разочарован", отговори от своя страна Ван Гаал на отправените от Фъргюсън нападки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peshotar
09.04.2010 22:07

Били сте с 2:3 и само заради някав глупав червен картон...без него НИКОГА нямаше да се класирате.Никога *thumb_up*

shadowblase
09.04.2010 17:18

holliwood много ми интересно защо сега почвате да се предричате как сме щели да паднем от Барса или Лион. Нали бихме вас каков повече искаш. Чесно казано не ми дреме ако ще и ЛИон да ни бие с 3-0. Важното за мен беше да бием вас просто защото всички медии казваха как Байерн за нищо не стават и как Ман са щели да ги смажат. Манчестър през тия два мача игра добре само едно полувреме и ни ебахте майката. Ама не трябваше да се отказвате. Нямахте воля и паднахте. Нали бихме вас. Само това трябва да ви интересува, а не дали Барса ще ни одруса с 10-0 и да се успокоявате с това

villitu
09.04.2010 12:29

Какъв Робен бе? Рафаел фаулира Рибери и за това получи 2ри жълт картон *joking*

holliwood
09.04.2010 09:51

и аз мисля като САФ *evil* Истината е че Робен постоянно бее до Рафаел ,а целта на Робен беше когато топката се намира в краката му Робен направи така че Рафаел да го бутне *thumb_up* .Много е просто Робен е опитен играч ,а Рафаел е още млад и много добре знаем че няма истински опит .Така че ако Рафаел не беше наказан Робен нямаше да бъде сам когато биха корнера,а Рафаел щеше да бъде плътно до него *erm* Все пак тва са си немци но Барса ще им покаже как се играе футбол *lol*

bobskia1
09.04.2010 09:37

А кой трябва да го накаже за тия реплики,че се е отървал така лесно?

roozar
09.04.2010 08:57

Хаха сякаш ако беше обратното неговите футболисти нямаше да направят същото... *lol*