Камата преди \"Ел Класико\": Мразя Реал и всичко бяло!

21:56
Камата преди \"Ел Класико\": Мразя Реал и всичко бяло!
В специално интервю за "Марка", легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира предстоящото дерби между Реал Мадрид и Барселона.

Камата ще бъде на трибуните на "Сантяго Бернабеу" и според него "каталунците" ще победят.


-За кого е по-важен съботния мач?

-По-голямото напрежение е в лагера на Реал Мадрид. Трябва задължително да спечели, докато за Барселона срещата не е толкова решаваща. За "Белия балет" е последната възможност да спечели купа, докато "блаугранас", без значение какво стане в събота, продължават да се борят в Шампионската лига. Ако Мадрид загуби, всичко свършва за тях. Барса има по-лесна програма, най-вече вкъщи, не вярвам, че ще направят две грешки повече от "лос бланкос".

-Какъв е ключът към успеха за Барса, според вас?

-Ключът е да владее топката. Нужно е играчите на Реал да тичат по тях без топка в крака. Много трябва да внимаваме, да не оставяме празни пространства за техните контраатаки. Бързината им е много опасна. Не трябва и да правим нарушения близо до наказателното поле, знаете за качествата на Роналдо, а те са убийствени Все пак мисля,че ще победим.

-За Реал Мадрид би било катастрофа да загуби нова купа след големите инвестиции.

-Ако загубят, ще е от най-добрия отбор в света.

-Какво ще направите, ако Барса спечели в събота?

-Ще изляза да празнувам, както при трофей в Шампионската лига. Ще изляза със знамето си на Барселона. То ми носи късмет и не се разделям с него, откакто спечелихме на "Уембли".

-Защо Ви става толкова неприятно, когато говорите за Реал Мадрид?

-Мразя Реал Мадрид и всичко бяло. Не слагам бяла тениска, когато играя, единствено с националния се налагаше. Истината е, че не знам откъде идва това мое чувство, просто го имам, откакто дойдох в Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Raul_7_7
09.04.2010 18:17

хапя които си поискам и никои нищто не може да ми каже особено един фен на Пуул и не ми пука берба ли е кама ли е щом мрази Реал така ще еСАМО РЕАЛ МАДРИД *stop* *wink*

DNS1
09.04.2010 12:05

Аве ейййй тоа като се научи да говори тогава да коментира ве *thumb_down* HALA MADRID

ramosdabest
09.04.2010 11:05

големия проговори *lol* Легенда да говори така смятай *lol*

Notlike
09.04.2010 00:24

Нещастници! Смешници! Как може да говорите така за Камата! Приемайте го такъв, какъвто е - ЛЕГЕНДА. И аз съм фен на Пуул, ама да хуля Бербатов ли - НЕ, защото аз съм патриот, защото аз съм българин и обичам страната си, ако ще да е по-зле и от Индия след ураган..

Raul_7_7
09.04.2010 00:08

И ние те мразим не се безпокои *stop* САМО РЕАЛ МАДРИД *wink* ДОЛУ БАРСА

deivis
08.04.2010 23:43

И ние те мразим ... и всички и всичко свързано с барса

gaitaneca
08.04.2010 23:37

ми тва е много тъпо все едно бербатов да каже че харесва ливърпул или ман сити тва ще стане като види на моисей камбаните *lol* *erm*

fcb_spain
08.04.2010 22:29

това е ицата бе най великия той е най голямата икона на барселона *thumb_up*