Роналдо: Срещу нас Меси няма да вкара четири

21:27
Роналдо: Срещу нас Меси няма да вкара четири
Всички говорят за мен и Лионел Меси, но футболът не е индивидуален спорт, имаме си силни и опасни съотборници, коментира звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо преди "Ел Класико" този уикенд.

Португалецът смята, че аржентинецът този път няма да вкара 4 гола и се надява да запази топката от срещата като незабравим спомен за евентуалните попадения, които ще отбележи.

"Не мисля, че Меси ще вкара отново 4 гола, но пък всичко може да се случи. Аз наистина силно се надявам, че ще си тръгна с топката след двубоя. Той прави брилянтен сезон и бележи много голове, но се надявам, че срещу нас няма да вкара. Мисля, че двамата сме различни играчи", каза Кристиано.

"Всички говорят за мен и него, но това не е индивидуален спорт. На терена няма да бъдем само двамата. Той разполага със съотборници, които също са много силни и опасни. Ние ще се стремим да спечелим и се надявам да го направим. През миналия сезон Барса бе №1 в света и през този също може да бъде на върха, но това не е сигурно, че ще се случи. Не се страхуваме от тях. Уважавам ги и съм сигурен, че ще ги победим", сподели още португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNNeR
10.04.2010 11:10

Да, прав е няма да са 4, но поне 3. *lol* Меси е един феноменален, брилянтен, гениален, страхотен, невероятен (е вече незнам какво друго да кажа, но има поне още толкова) футболист. И съм на 100% сигурен, че вече Меси не трябва да се сравнява с Марадона и Пеле, а те с него, защото той е БОГА на този божествен спорт! Както голфа си има Тайгър Уудс, както баскетбола си има Майкъл Джордан, както тениса си има Андре Агаси, така и футбола си има ЛИОНЕЛ МЕСИ!

inoxydabLe
09.04.2010 00:54

"Аз наистина силно се надявам, че ще си тръгна с топката след двубоя." Точно така *thumb_up*

plamo_85
08.04.2010 22:08

Абе и един гол на Меси е достатъчен за да бием Реал Мадрид *beer*

ManUtdTillidie
08.04.2010 21:52

Ние ли сме слаби вие ще гледате от трибуните как най-умразния ви враг поставя исторически рекорди докато вие сте отпаднали рано , рано преди това.Каква ирония , ето това е супер унижение.

ManUtdTillidie
08.04.2010 21:50

Raul_7_7 ,ако Манчестър са слаби ,какво остава да кажем за Провал Мадрид , Барса ще ви бутне отзад седна шестица пак а ?!

Ole20Legend
08.04.2010 21:41

Raul не знам за какво говориш бате ?Вие с цялата тази милионна селекция отпаднахте от Лион?Ние сме слаби-ок ама вие каквто сте тогава ?Поне да бяхте направили нещо съществено в ШЛ тогава да ни викаш слаби...

Raul_7_7
08.04.2010 21:38

феновете на тъпия и слаб ман не са в позиция да говорят така че да си малчът *stop* ман са слаби *wink*