Балъков: Мачовете с Монтана и Сливен ще начертаят посоката ни

16:24
Балъков: Мачовете с Монтана и Сливен ще начертаят посоката ни
Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков заяви, че гостуването на Монтана на 10 април и домакинството на Сливен на 13 април ще покажат накъде върви бургаският клуб.

"Ако вземем двата мача, а после прибавим и служебната победа над Ботев, ще спечелим 9 точки, с които отново ще се върнем в борбата за челните позиции. Това ще ни отвори пътя към нещо повече от добро класиране. Първенството ни стана доста интересно. Ако беше по-коректно и с по-малко грешки, щеше да бъде и още по-интересно", коментира Красимир Балъков. "В Монтана ни чака труден и оспорван мач от първата до последната минута. Който оползотвори положенията си, той ще спечели. Домакините са компактен и добре организиран отбор, който респектира. Ако обаче ние играем както в последните 3-4 мача, имаме големи шансове да се поздравим с трите точки. Ремито не е лош вариант, но ще ни отдалечи от челните позиции", добави плеймейкърът на славната Пенева чета от САЩ-94.

Мениджърът на "акулите" обеща много емоции в домакинството срещу Сливен няколко дни по-късно. Очакванията му са да се получи интересен и динамичен мач, който да се хареса на зрителите. Балъков похвали Сливен, че напоследък играе добре, но му липсва късмет. "Ще се опитаме да превърнем двубоя в празник за футбола и бургаската публика", заключи Бала.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
11.04.2010 21:42

*cigarette* Балъков: Мачовете с Монтана и Сливен ще начертаят посоката ни-щом два отбора които едва оцеляват ще са критерий , мъка ми е за Черноморец но явно на "балъков" не му дреме...сега ще спасяваме Сливен... *thumb_up* Не е луд този който яде зелника , луд е този който му го дава. *beer*