В Берое очакват тежък мач срещу Пирин

19:41
В Берое очакват тежък мач срещу Пирин
"Чака ни тежък мач срещу отбор, който има сходен на нашия стил", заяви на пресконференция помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев по повод предстоящия в събота мач от "А" група срещу Пирин Благоевград.

"Те разполагат с добри футболисти в халфовата линия и нападение и ще се опитат да използват празните пространства в нашата отбрана. Ние пък трябва да се постараем да действаме по-прибрано и да не позволяме тe да ни хващат на контраатака", каза още Ганчев.

Двубоят между двата хита на сезона е в събота от 17:00 часа на обновения стадион "Христо Ботев" в Благоевград и ще бъде ръководен от шуменецът Станислав Тодоров. Негови асистенти ще са Цанко Симеонов от Разград и Пламен Хинков от Ловеч.

"Силата на нашия тим е в колективния дух. Състезатели, треньори и ръководство сме като едно цяло и именно в това се крие разковничето за успехите, които постигаме", отговори бившият вратар на въпрос къде е ключът за доброто предстяване на "зелено-белите" от началото на първенството.

Слави Жеков и Дончо Атанасов отпадат на 90 % за предстоящия мач. Въпреки надеждите на феновете да видят Атансов в игра, травмата на бързоногото крило все още не е отшумяла и шансовете той да попадне в групата за двубоя са минимални. Освен контузия, капитанът Жеков пък има и лични проблеми и също няма да е на разположение на треньорския щаб. Аут за сблъсъка с "орлетата" са и защитникът Павел Ковачев и полузащитникът Георги Божанов.

На брифинга днес присъства и нападателят на Берое Искрен Писаров, който получи наградата "Футболист на феновете" за месец март. Специален плакет и халба за бира с емблемата на тима бяха връчени на габровеца от Мис Берое Фенка 2010 Десислава Ананиева, която пожела на Хеслера още много голове с беройския екип. Писаров от своя страна заяви, че настроението в съблекалнята е отлично и той и съотборниците му са настроени за нов успех срещу Пирин. Преотстъпеният от Локомотив (Пловдив) играч подчерта, че иска да остане в Стара Загора и следващия сезон, но дали това ще стане зависи от ръководството на Берое, което трябва да го откупи от пловдивския състав след изтичането на договора за наем през лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mariana3115
08.04.2010 20:09

айде Бероееееее,Берое взема купата-Лефски духа супата *lol*