Байерн изхвърли Юнайтед от Европа след страхотен мач (видео)

23:39
Байерн изхвърли Юнайтед от Европа след страхотен мач (видео)
Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:2 състава на Байерн Мюнхен в мач-реванш от 1/4-финалната фаза на Шампионска лига, но с общ резултат 4:4 и правилото за повече отбелязани голове на чужд терен отпадна от надпреварата. Двубоят на стадион "Олд Трафорд" предложи изключителен футбол, а баварският тим успя да изхвърли Юнайтед от турнира след като изоставаше с 3:0 до 41-а минута.

Головете за домакините в срещата реализираха Дарън Гибсън и Нани, който се разписа на два пъти, а за гостите точни бяха Ивица Олич и Ариен Робен. В 50-а минута за глупаво нарушение срещу Франк Рибери младият десен бранител на "червените дяволи" Рафаел Да Силва получи втори жълт картон, който оказа влияние за крайния резултат в срещата. Българският национал Димитър Бербатов се появи в игра 80-а минута, но нямаше шансове да се разпише.

\"\"

Домакините започнаха страхотно срещата и успяха да поведат в резултата при първата си атака. Уейн Рууни взаимодейства триково с Дарън Гибсън и вътрешният полузащитник на Юнайтед си освободи място за стрелба пред погледа на Мартин Демикелис. Отправеният силен удар свари неподготвен стража на баварците Ханс Йорг Бут и топката мина покрай него, и се оплете в мрежата. Шокът в редиците на гостите бе пълен и те допуснаха второ попадение само три минути по-късно. Антонио Валенсия проби по дясното крило и след като на няколко пъти финтира Бадщубър центрира остро в наказателното поле. Там кълбото бе засечено с пета от Луиш Нани, който направи 2:0 за домакините. След отбелязаните две попадения "червените дяволи" видимо свалиха темпото на игра, но въпреки това се откри удобна възможност пред Рафаел, който пропусна сам срещу Бут след като стреля в аут. В 38-а минута се откри и първото добро положение пред баварците. Ивица Олич бе изведен по чудесен начин сам срещу Едвин Ван Дер Саар, но си поведе дълго топката и стражът на домакините скъси дистанцията, след което блокира нападателя. В следващата атака в срещата "червените дяволи" стигнаха и до трети гол. Отново Антонио Валенсия проби по дясното крило и пусна остро центриране в наказателното поле в 41-а минута. 

\"\"

Уейн Рууни не успя да играе с кълбото, което попадна в Луиш Нани. Португалецът абсолютно необезпокояван прати топката в горния десен ъгъл на Бут и направи преднината на домакините класическа. Гостите успяха да се върнат в срещата в 43-а минута. Томас Мюлер се пребори за висока топка и свали кълбото към Ивица Олич. Хърватският нападател се пребори с Рио Фърдинанд и стреля от малък ъгъл. Топката премина покрай стража на Юнайтед и се оплете в мрежата за 3:1.

През втората част баварците започнаха значително по-добре и при един от характерните си пробиви Франк Рибери бе доста глупаво задържан от младия Рафаел Да Силва, който видя втори жълт картон от рефера Никола Рицоли и напусна двубоя в 50-а минута.

\"\"

Изгонването на бранителя наложи преждевременна смяна на Уейн Рууни, като в игра се появи Джон О\'Шей. Домакините се прибрах в собствената половина и рядко поглеждаха към вратата на Бут. Последва силен удар от воле на Франк Рибери, но стражът на домакините успя да избие кълбото. Появилият се като резерва на почивката в състава на гостите Марио Гомес се възползва от чудесно центриране на Филип Лам, но ударът му с глава срещна горната греда на Едвин Ван Дер Саар. Най-добрата възможност за домакините през втората част се откри пред Луиш Нани, който успя да избяга от засадата и излезе сам срещу Бут, но този път немският страж парира удара му. В 74-а минута съставът на Луис Ван Гаал успя да отбележи така важното попадение. Франк Рибери центрира от корнер и насочи топката към застаналия на границата на наказателното поле Ариен Робен. Защитата на Юнайтед проспа положението, а Робен с изключително точно изпълнение на воле прати топката в мрежата на Юнайтед.

\"\"

Сър Алекс Фъргюсън реагира веднага на падналия гол и вкара в игра българският национал Димитър Бербатов, но до края на срещата гостите по чудесен начин се възползваха от численото си предимство на терена и умело задържаха топката, с което ограничиха до минимум атаките на Юнайтед.

Мачът на "Алианц Арена", който се игра преди по-малко от седмица, завърши при резултат 2:1 за баварците и така с общ резултат 4:4 и повече отбелязани голове на чужд терен Байерн Мюнхен продължава напред в турнира.

\"\"

Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен - 3:2
1:0 - Гибсън - 3 мин
2:0 - Нани - 6 мин
3:0 - Нани - 41 мин
3:1 - Олич - 43 мин
3:2 - Робен - 74 мин

Ето и стартовите състави на двата тима:
Манчестър Юнайтед: Ван Дер Саар, Рафаел, Фърдинанд, Видич, Евра, Флетчър, Карик, Нани, Валенсия, Гибсън, Рууни

Байерн Мюнхен:
Бут, Лам, Демикелис, Ван Буйтен, Бадщубър, Ван Бомел, Швайнщайгер, Рибери, Робен, Олич, Мюлер

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RoSKo0o0
08.04.2010 14:35

За пореден път се убеждавам, че ГОЛЯМА част, повтарям ГОЛЯМА част от феновете на Манчестър са просто поредните Бай Ганьовци. Значи Манчестър, когато ги бият не е заслужено, купен е съдията, въобще усилията на другия отбор хич не се оценява - ужасна грешка! Паднали на финала от Барса... съдията виновен... падат от Челси - съдията виновен (а голът на Македа да не беше редовен). Падат от Лийдс - съдията виновен. Ами извинявайте, но не сте никакви фенове. Нито гледате обективно на нещатата, въобще имам чувството, че живеете на някакъв друг свят *wink* И не разбирам защо съжалявате, че финалът няма да е Юнайтед - Барса ? Ще ме извинявате, но в момента Манчестър са в пъти по-слаби от миналия сезон (главно заради Кристиано Роналдо), а на финалът срещу Барса видях едни вцепенени дървета, които ги учеха да играят футбол. Нека не се заблуждаваме... Фен съм на Байерн, но нека и на "малоумната" част от феновете на Байерн... не се изцепвайте Байерн-Барселона финал... има Лион, има и Интер. Моуриньо изведе отборът на Порто до финала и спечели, страхотни мачове с Челси... Нищо не се знае !

biserms
08.04.2010 13:59

Тоя пък палячо MarryJane реши, че Байерн са на финал *lol* Лион не забравяй !

Ole20Legend
08.04.2010 13:54

Всички който нареждат и който се радват,че МЮ отпаднаха са тъпи пишлемета.РАЗБЕРЕТЕ МЕ това е футбол някой път се губи някой път се печели.НЕ може всеки път ние да играем на финал.Мerryjane селянин кажи ми кога БМ е играл 2 пъти подред на финал ?Не искам да кажа че са слаби просто нервите.14 години подред не сме отпадали в груповата фаза-това е единствения отбор заедно с Реал мадрид които имат такъв рекорд.Не може само ние да печелим ШЛ титли за да може тука дечицата да млъкнат.Всеки пада в футбола,всеки си има добри моменти и лоши моменти.Време беше да отпаднем за да може се стимулираме повече за другия път.Стига нареждате МЮ,не знам защо е тази цялата омраза към нас.Сигурно има защо ?

FatalClaw
08.04.2010 13:39

Айде, манчестър да си лягат да спят. Браво на Мюнхен!

Notlike
08.04.2010 13:32

Някои от вас са ми много смешни. "Байерн разиграят ли се, нямат равен". Откъде ти дойде на ума бе смешко?! Ти футбол гледал ли си? И ти да играеш полувреме с човек по-малко заради простотия, няма да издържиш. В модерния футбол 10 на 9 полеви играчи е ОГРОМНО предимство. Не мисля, че Юнайтед щеше да ги пусне да мина при 11 на 11. А ако бяха изгонили Ван Бомел в края на полувремето (имаше същите основания както срещу Рафаел), тогава мачът отиваше на Юнайтед - Рома. Резултат няма да казвам.. бъдете безпристрастни, както съм аз сега, тогава давайте трезво мнение и викайте "лузъри, манафи, арсанал и прочие". Това е! Не е фен този, който плюе съперника, а който го уважава! *thumb_up*

MerryJane
08.04.2010 13:27

Тъпо ли еееееееееее тъпо ли е без титла в станата без титла в европа отпадане на собствен терен тъпо ли ееееееееееее хаха а ние правим дубал в Германия незнам дали ще спечелим Шампионска лига но поне ще играем с Барса на финала пък тама квото стане те сякаш са непобедими с Месси но все пак манафи на вас тъпо ли ви ееееееееее *lol*

shizofrenik
08.04.2010 13:18

Спрете се малко ве.МЮ нямали късмет ами с мача с Милан тогава имаха НЕВЕРОЯТЕН късмет.Половината отбор на росорените беше контузен а и първия мач ги усраха а онея с 2 атаки вкарват 3 гола.ИМА ГОСПОД *thumb_up*

Schumacher1
08.04.2010 13:01

абе какво стана с големия отбор а манафчестър на финал не и тая година *lol*

troublesome86
08.04.2010 12:33

Не съм фен на нито един от двата отбора и като безпристрастен мога само да кажа че Алекс Ф. обърка фатално в 60-тата минута като пусна О'Шей на мястото на Руни..Видя се че без нападател който да стои на центъра и да ангажира двойката централни защитници мачът ще се доиграва в полето на Манчестър.Ако беше пуснал Македа да чака на централната линия за контра атака Байерн нямаше да атакуват с 10 човека.И накрая мога да кажа че съдията не даде 100 процентова дузпа за Байерн !

psiharizlle
08.04.2010 12:13

Манчестер надиграха 2рия мач Баерн ама загубиха както до ся се случваше на Манчестер другите отбори ги смазват от игра и те вкарват някав тъп гол не ста все да ти вурви заслужиха си го

darkhill
08.04.2010 12:04

аз съм човек , който винаги ще признае загубата , но с такава игра,която показаха и 2-та отбора еми моля ви се ама секи знае , че ман заслужаваха да продължат ... яд ме е много ме е яд , но такъв е живота к'во да се прави .... няма спорт,начинание, в които без късмет да побеждаваш просто няма и това е колкото и добре да си играл и каквото и да си направил нямаш ли късмет сичко се обърква .... но живота продължава ся да умирам, зашото ман са паднали ли ? GGMU *beer*

akdogg
08.04.2010 12:03

manunited666 стига с тоя супер мач на края се видя колко е супер на тая защита от тук ако сформираме едно отборче пак ще и вкараме 3 гола за 35 мин *lol*

georgiew_71
08.04.2010 12:02

Не може да се оправдаваш,че причината е понеже са изгонили един играч и цяло второ полувреме са играли с човек по-малко.Напротив това би трябвало да ги мотивира оше повече и да заиграят колективно и умно.Много отбори са го доказвали,че е възможно,дори са обръщали мач с човек по малко.

akdogg
08.04.2010 11:56

darkhill стига с тоя касмет байерн ако бяха взели защитата на някой селски отбор от а-окръжна ще биеха и в 2та мача с разлика

manunited666
08.04.2010 11:55

Какво са се разиграли ? Това е истината ... Юнайтед ги разби но сами си прецакаха мача.Байерн се класира с клизма.Това си е факт.Юнайтед играха много силно даже страхотно и поведоха с 3-0.Байерн от една нелепа ситуация вкара много лек гол а повратния момент беше червения картон.Защо отричате очевидното ? Юнайтед бяха по-добрия отбор но нямаха късмет.Да разбирам значи по вашите думи , че Байерн са смачкали Юнайтед така ли ?

danman
08.04.2010 11:53

Надявам се да стане чудо и да станем поне шампиони на Англия.Дано Съра не се осере отново.

darkhill
08.04.2010 11:52

тетрис какво да си гледаме отборчето като направихме супер мач с 3 грешки! същото това отборче ви мушна 4 смешка.... и пак ще кажа футбола не е справедлива игра ! Поне мога да излезна с гордо дигната глава , защото моя отбор играха страхотно , а дори и с човек по-малко имахме по-добрите положения за гол ! В целия мач байерн имаха само 1 свястна атака (когато Олич си поведе дълго топката и Ван дер Сар я пресече )и това е няма какво повече да кажа ...

akdogg
08.04.2010 11:51

manunited666 до переди това байерн не играеха а срещу такъв слаб отбор с тоя смешен треньор разиграят ли се всички видяхте какво става

darkhill
08.04.2010 11:45

само едно ще кажа с играта си вчера нито байерн нито лион заслужаваха да продължат , но това е футбола не винаги справедливостта възтържествува ( а за байерн вече много им се насъбра с никаква игра и един корнер да вкарат гол , иначе евала на робен)
Има една поговорка във футбола ако не вкараш ще ти вкарат изпуснахме своите положения и ни отстраниха по супер смешен начин (визирам резултатите и от 2-та мача по точно головете на байерн - рикошет , заблудения Евра , грешка на Карик (само се чудя как стана така че той да пази Олич) и корнер ) еми това е късмет няма какво друго да кажа ... жалко много жалко *thumb_down*

manunited666
08.04.2010 11:36

akdogg от 5 минутен натиск определи , че ще се играе на една врата ? Това вече си е направо смешно.

cifcho1
08.04.2010 11:33

така е като много знаят да говорят скапаните Англи4ани *party*

akdogg
08.04.2010 11:32

pepito1234-доняколко години пак ще започнат да свалят самолетие *lol*
manunited666-това не е оправдание защото се видя още в края на първото полубреме че до края на мача ще се играе само на една врата

pepito1234
08.04.2010 11:26

Световна конспирация с/у Англия а? *lol* Само вижте колко национала има в Байерн и тогава говорете (18 са национали!!!). Нито ви е виновен Платини, нито земното притегляне. В англ. първенство години на ред се влагаха луди пари за манекени, търсеше се бързия ефект - и на края какво милиарди задължения, ипотекирани стадиони и т.н. Помнете, че англ. първенство е просто едно модно явление. Ако беше толкова силно щеше Англия да е световен или поне евро шампион. *thumb_up*

akdogg
08.04.2010 11:17

WhitePowers
с тая защита няма как да се гордеем *sick*

akdogg
08.04.2010 11:15

да но през другото време каде бяха *wink*

WhitePowers
08.04.2010 11:15

Сами сме си виновни изгубихме буквално спечелен мач.Риска да се пусне млад футболист като Рафаел в огъня си оказа свойте последствия,момчето игра страхотно но прегоря и си изкара глупав червен картон.Честито класиране на баварците и браво за това ,че показаха дух.Феновете на отбора могат да са горди с духа който отбора показа.

manunited666
08.04.2010 11:10

akdogg мач и половина не са минали центара ? Ето това е супер дразнещо в случая.Поне си признайте , че късмета беше на страната на Байерн.Юнайтед ги смазваше първото повреме и Байерн една атака и от нищото гол.После изгониха и Рафаел и ... Юнайтед си беше по-добрия отбор но късмета беше на страната на Байерн.

akdogg
08.04.2010 11:07

ман ю мач и половина не минаха центара и искат да играят на 1\2-финал *lol* посто няма как да стане *thumb_down*

Jurka5
08.04.2010 10:53

Notlike,много си прав,човече!Аз съм фен на Юнайтед,но също ме беше яд миналата седмица как Пул отпаднаха,а за вчера не ми се говори..Както ти каза,че Платини явно не иска английските тимове напред да стига,понамрази ги явно..Миналата седмица как изгониха Бабел,а вчера Рафаел.. *evil* *thumb_down*

YAYA
08.04.2010 10:50

manutd777,че ако беше пуснал Гари Невил Рибери пак щеше да го разминава като конус както в 1-я мач..Рафаел много добре си играеше с изключение на детешките фалове къде ги напрай..

manunited666
08.04.2010 10:46

Така ... пред имача не съм се присмивал на Байерн , даже казвах как шансовете са 50 на 50.Другото което е снощи след мача не съм обиждал никого , покажи ми коментар с които съм обиждал някого.А в момента тебе те обиждам защото ми писна да те гледам толкова тъп.Един път с добре , втори път с добро ама ти прекаляваш.Манафи , манафи , манафи.След 10-тия път като не стане с добро се започва с лошо.И както виждаш само тебе те обиждам , защото действително го заслужаваш.

Barca_fen112
08.04.2010 10:40

manunited666 добре бе ти сам си противоречиш.Първо вчера се обижда около 4 5 часа ей така.После преди мача сеприсмивахте и с изкрахте богове а сега след него ми обясняваш как не можеш да повярваш ,че има толкоа хора които се обиждат.И сега мен обиждаш ??От какво те провокирах ве пичлеме такоа *lol*

Frankie_0
08.04.2010 10:40

Ох, имах си аз тук да няма фенове на Челси, Арсенал и Ливърпул ... то е ясно кви "фенове" са ... радват се повече на загуба на Юнайтед вместо победа за отбора си ... точно това доказва колко сте жалки ... особено 10 годишните като почнат да викат "мангалчестър" "манафите" и др. ...Аз си признавам ... мен много ме е яд за загубата ... ама има ли смисъл ся да почна да псувам? Яд ме е заради червения картон защото като Рафаел дръпна фанелката на Рибери той после му заби един шамар ама естествено съдията не го видя .... Ама както и да е вие се усъзнайте малко и първо се погледнете от далеч ... после гледайте другите *wink*

Notlike
08.04.2010 10:39

Принципно аз съм фен на Ливърпул, но вчера доста ми стана мъчно за Юнайтед, защото те показаха също красотата на футбола, а една тъпа грешка на съдията ги оряза тотално, след като изгони Рафаел бих казал в по недобър начин и осакати двубоя. Тоя мач замяза на Бенфика - Ливърпул, където Бабел беше изгонен с пресилен картон и се провали целия мач. И в двата случая английските отбори бяха с превъзходство, но явно Платини не иска много да покаже тяхната класа, но те я имат. За мен Байерн (да не се обиждат техните фенове) играят грозно и не мисля, че заслужават да са на финал, макар в редиците им да блестят играчи като Рибери, Робен, Клозе, Гомез, Ван Бомел и Лам.

manutd777
08.04.2010 10:29

първи ЖЪЛТ * картон извинявам се за грешката

manutd777
08.04.2010 10:28

Ейй как едно малко шибано келешче прееба целия отбор. Абсолютно ненужен първи червен картон за тоя педал Рафаел. Фърги трябва вече да си ходи и да се вземе млад и можещ треньор. Голяма глупост направи като пусна тая путка 17 годишна. Неможе на 1/4 финал на ШАМПИОНСКАТА ЛИГА да пуснеш титуляр некъф неопитен манаф, при положение че имаш Гари Невил. Само нашите са си виновни. Ама няма какво да се ядосвам де вече всичко мина... Честито на Байерн.

Ghasper
08.04.2010 10:25

manunited666 забелязах преди мача други работи първо се присмивахте и си мислехте че ще разгромите байерн после като отпаднахте започнаха обидите не визирам теб или олд просто повечето фенове на МЮ ме дразнят изключително много това е *wink*

Ghasper
08.04.2010 10:22

не говорех за този коментар беше по-назад както и да е *wink*

Ole20Legend
08.04.2010 10:20

Ти се научи да четеш мойто момче.Казах,че в продължение на 14 години ние не сме отпадали в груповата фаза а сме продължавали на пред.Това е рекорд и е единствения отбор с такъв успех (освен Реал Мадрид)Не съм казал,че печелим ШЛ всяка година.А и тези дето се оправдават всеки отбор си ги има.Паднахме и това е.

manunited666
08.04.2010 10:20

Ghasper обидите идват от другите.Те започват първи и ни провокират.

Ghasper
08.04.2010 10:17

Ole20Legend фен съм на байерн откакто се помня а ми е смешно щото както го каза се 1 сяка година земате ШЛ и ме дразни как се мислите за най-великите пък после ако паднете само убиждате и си мислите оправдания от рода на нямахне късмет те ни ритнаха и такива!!!!!

WRo10
08.04.2010 10:15

Немога да разбера тези злобари,винаги ще намери някое лайно ,което да ръси обиди, на вси4ки е ясно 4е ако не е 4ервеният картон БМ си заминаваха с поне 3 4 гола разлика . мога да им пожелая Успех,но все пак ние заслужавахме да продължим. *thumb_up*

manunited666
08.04.2010 10:10

Barca_fen112 верно бе ти беше този путьото с рева и сополите.Да да сега си спомних.Ето пак "манафите" .. ама човече ти со па-манаф от тях бе.

Ole20Legend
08.04.2010 10:09

Ghasper вие за 10 години колко титли сте взели бе мойте момче?Май май си фен на БМ просто защото мразиш МЮ.И само 3 отбора имат 2 спечелени титли през тия 10 години.Така,че не знам какво е смешно ?

Barca_fen112
08.04.2010 10:04

manunited666 може да съм долен ама ти си още по-долен .Ole20Legend недей да говориш като незнаеш.Казвам ви манафите не защото ви се подигравам или нещо такова.На всеки отбр се случвада отпадне ,но изредих всички тези отбори ,защото повечето фенове на тях въпреки отпадането продължават да ръсят глупости .А за това от кога съм фен на този велик отбор Барселона ще ти кажа ,че много грешиш.Барса ми е по- насърце дори от Левски .Няма мач в последните 4 5 години който да не съм им гледал.Когато отбра губи го приемам доста тежко ,а когато печели се радвам ужастно много ,но всичко това е временно ,защото рано или късно Барса ще спре този велик период *wink*

Ghasper
08.04.2010 10:03

"Уейн направи интензивна тренировка във вторник и нямаше никакви проблеми, така че не съществуваше риск с включването му в игра. Той нямаше късмет, защото при няколко по-сериозни влизания от страна на защитниците на съперника пострада в същия глезен”, допълни шотландският спец.... Значи пуска контузен играч и иска да не го бутват защото може да го доконтузят що за треньор е това кажете ми и се оправдава с футболистите на байерн и липсата на късмет боже боже

akdogg
08.04.2010 10:03

тези смешници си повярваха при 3-0 че са много добри *lol*

danman
08.04.2010 10:01

Съра обърква най-важните мачове за отбора.На финала на ШЛ миналата година осра положението,като реши да си прави ексерименти с подредбата на отбора,тази година със смените.Едно дете може да прецени,че няма логика да изкараш офанзива, и да вкараш дефанзива, и на практика да оставиш отбора си без нападение и да го принудиш да играе само в защита.Направо не мога да се побера в кожата си от яд.Съра посрами собствения си отбор!

Ghasper
08.04.2010 10:00

всяка година да я вземате хахах за 10 години 1 сте взели пък вика искате сяка година да я вземаме смях и сълзи театър ама на мечти САМО БАЙЕР *beer*

Ole20Legend
08.04.2010 09:54

Интересно ти е да викаш Манафи нали Barca_fen112 ?За разлика от теб ние сме фенове на даден отбор дори да бие или да губи.А ти сега понеже "Парцелона" печелят всичко и аз съм сигурен,че ти затова си им фен.Не мога да разбера защо нареждате МЮ.След като имаме рекорд 14 години подред сме се класирали за ШЛ.Никой друг отбор не го е правил това освен Реал Мадрид.Какво искате,всяка година да печелим ШЛ за да може да ни признаете ли ?Не може някой път се печели,някой път се губи-това е футбола.

manunited666
08.04.2010 09:46

Абе тапак аз говоря за постоянните обиди каде сипете един срещу друг.Снощи го казах и същото.Ама то кои да разбере.Малумник си бе човече.Жалко , че никога няма да разбереш колко си долен.

Barca_fen112
08.04.2010 09:44

manunited666 ахаха смешник вчера не се спре да се излагаш сега неможел да гледаш.Еми тогава не ни гледай бе келеме ? *lol*

manunited666
08.04.2010 09:42

Чета и не мога да повярвам какви хора съществуват.Например тоя келеш Барса_фен112.Манафи та манафи , ама ти нали си наясче , че тия "манафи" са много много повече от тебе ? Защо се псувате и хулите бе тапаци такива ? За това , че БМ отиват на полуфинал ? Ама то си е за тях бе , вие нищо няма да получите от това.Ама нали сте прости и дайте да псувате.Направо е трагедия да ви наблюдава човек.

torres_229
08.04.2010 09:32

А бе, всичко говори за късмет.. То не е само до късмет. Кой го кара съра да вадим офанзивата и да пуска дефанзива.. ми че те Байерн си ги нагласиха направо в тяхната си половина ,кво искате... Аз пък мисля, че Байерн си изиграха напълно както трябва мача през 2рото полувреме и заслужено ги отстраниха! Късмет, та късмет... Аз бих го нарекъл КЛАСА от страна на немците и ПОДЦЕНЯВАНЕ от страна на Юнайтед, които си мислеха ,че са на полуфинал... Байерн на финал ! *smile*

bozhkov83
08.04.2010 09:21

Тва е найстина голям късмет за Байерн, че на тва отгоре и на полуфинала се падат с не толкова убедителен съперник.Ман Юн бяха по добрите и в двата мача, но късмет.

arsenal4yy
08.04.2010 09:18

Баварците си ги надиграха отвсякъде *wink* дори съдията не даде явен жълт картон на Валенсия през второто полувреме,също имаше спорен момент,когато Л.Нани игра в наказателното си поле с ръка..

Barca_fen112
08.04.2010 09:17

georgiew_71 повтаря го защотот този коментатор е Борис ,а той е фен на Манафите .Честно да ви кажа след третия гол на Нани се бях приготвил да сменя канала ,защото по-слаб Байер не бях гледал и си мислех ,че ще паднат с поне 5 парцала.Този гол обаче в 42 минута ,който дойде от нищото запази интригата.През второто плувреме подобно напървия мач баварците натиснаха много и с този червен картон на рафаел положението на Манафите бе доста тежко.А се наложи да смени и Руни заради контузията му и то с дефанзивен играч ,което бе голямата му грешка .И с този натиск бе въпрос на време за 2рия гол и в 76 минута Робен го направи по уникален начин ,а след това много умело запазиха резултата и се класираха на 1/2 финалите.А последните 20 минути ги изгледах прав.Много съм щастлив ,че най-накрая тази английска хегемония в ШЛ свърши.В началото на сезона казах ,че това първенство отслабва.Тази година наистина стават уникални мачове и съм щастлив ,че мога да ги гледам.Сега искам фенове на Реал ,Челси ,Манафите ,ПУлци ,Арсеналци да замълчат до края на сезона и да поздравят феновете на победителя в тазгодишното издание на ШЛ *wink*

georgiew_71
08.04.2010 09:03

Не знам защо коментатора на мача все повтаряше,че отбора на Байерн имал голям късмет.Нищо подобно просто от нищото Манчестър до 10-та мин.вече водеха с 2-0.Ето това е супер късмет.Само,че много рано си помислиха че вече са на полуфинал.Общо взето Манчестър имаха преимушестводо 30-та мин.,независимо че успяха да вкарат още един гол след това.Байерн направо ги натикаха в собствената им половина и то насред"театъра на мечтите".

danman
08.04.2010 08:54

Плаче ми се че отпаднахме.Според мен Съра направи голяма грешка и обърка мача.Първо,че пусна Рууни контузен и второ със смените.Изкарва офанзивен футболист,а вкарва дефанзивен.Манчестър останаха без никакви нападатели и заиграха само в защита.Това изяде на Съра главата.Все едно гледах филма на ужасите.

chelsea666
08.04.2010 08:50

Вижте как се излага тоя изперкал старец САФ вече става смешен маи си е повярвал че неговият отбор е непобедим ама ЧЕЛСИ и Баиерн го свалиха на земята.„Рафаел показа липса на опит, но футболистите на Байерн го изгониха. Всички спринтираха към съдията – типични немци”, коментира ситуацията с червения картон шотландецът. "Представихме се отлично, но нямахме късмет”, допълни Фъргюсън.Били виновни играчите на Байерн *lol* тоя савсем изперка нещо маи няма какво да каже вече и наи голямата излагация беше да пусне Руни контузен това доказва моето твърдение че отбор като Ман ютд разчита на един играч да решава сериозните мачове което звучи много СМЕШНО но е ФАКТ *thumb_up*

barbutko
08.04.2010 08:47

най слабия грач в мача беше рунката ама нее виновен тои а съра дъвката.да се сърди на него си *thumb_up*

mement0o
08.04.2010 08:31

Големия Сър Алекс не спира да се излага. Паржия мач натиска да решава всичко там и го обърнаха.
Сега ми пуснал Руни контузен да играе. Чакай малко бе тоя руни да не е бог че ще ми го пускаш контузен.
Голяма идиотщина...
Сега пак ли им е виновен Бербатов. Видя се колко шансове му дават.

torres_229
08.04.2010 07:52

И при 3:0 си вярвах ,че ГЕРМАНЦИТЕ ще направят чудото.. просто толкова години футбол в Европа съм се научил никога да не отписвам немци ,ама никога !!! ЧЕСТИТО НА БАЙЕРН, ЧЕСТИТО !!!

Lfc4life
08.04.2010 03:29

Абе Уинър?Вземете се в ръце и изтриите коментарите,които са толкова прости и не са на кирилица!!!!!!!! МАНЧЕСТЪР ИС ФУЛ ОФ ШИТ

shadowblase
08.04.2010 03:02

Искам да благодаря на феновете на Ман че признаха победата на Байерн без да се оправдават с неща от сорта "съдията беше виновен". Първия мач Байерн беше по-добър а втория Манчестър просто Байерн имаха повече късмет. А като чета другите коментари направо ми иде да повърна. Един истинси фен на Байерн няма да тръгне да псува и да се гаври с отбора, който е победил. Тази помия е само от комплексираните фенчета на отбори, които вече са отпаднали от ШЛ. Няма такава тъпотия

mataresse
08.04.2010 02:18

И кво да направим сега...футбола е мъжки спорт - спечелихме битката , загубихме войната, няма да седнем да ревем.Като фен на Юнайтед мога да кажа само "Юнайтед Форевър" Тва е , аз обичм отбора си дори когато губи...пък вие ни плюйте колкото си искате , на нас не ни пука...GGMU !

inoxydabLe
08.04.2010 01:33

Продалжавайте в същия дух така се разбира, че пишем в БГ форум Спам, спам, наредби и то на латиница приятна вечер момчета *thumb_up*

Deportiv0
08.04.2010 01:33

Много хубав и най-важното непредвидим мач стана. Яко ще е ако в следващата фифа направят така ,че като вкара Робен да се кефи както след като вкара гола. *joking*

inoxydabLe
08.04.2010 01:20

Ко са радвате аз пък съм фен на сичките водещи отбори от водещите лиги в европа *lol* и ко праим ся *joking* ПОБЕДА *lol* *beer*

priaulx
08.04.2010 01:18

така най-добре ще е, или да го направят като в Шотлондия, че даже по-добре не 12, а 10 или 8 отбора, и въпреки всичко пак ще си остана една порнография....

monte_carlo
08.04.2010 01:16

И аз това викам,няма ли да вземат да го закрият това българско първенство най-накрая *lol*

priaulx
08.04.2010 01:14

момчета може да сме българи, ама няма смисъл само да си хабите думите, нервите и т.н. за каквотото и да е свързано с българския така наречен "футбол"

manunited666
08.04.2010 01:04

Ей верно бе и Лион.Абе тая година съм фен на Байерн , Интер , Барса , Лион и Юнайтед.Айде ууууу смешницииииии моя отбор ще бъде шампион уууууууууу.

monte_carlo
08.04.2010 01:04

Аз сам фен на Байерн от 10 години сигурно,не си прави майтап момче *smile* А на Барса от около 5,не смятам да ставам фен на друг отбор *joking*

abito
08.04.2010 01:03

аз пък сам фен на този който печели вчера бях за барса и интер неска за лион и байерн яд ли ва е ся *lol*

manunited666
08.04.2010 01:02

Ами вече съм фен на Юнайтед , Байерн и Барса.Тва е , са няма как да ме майтапите.ДАже догодина ще прибавя и Реал и Милан към любимите отбори та по тоя начин все моя любим отбор да е шампион.

monte_carlo
08.04.2010 01:02

Моля ви не пишете за българските отббори,че ми се повръща.Левски, ЦСКА, Литекс ,Локо Сф. и т.н нито един не е на нужното ниво за да направи нещо в Лига Европа,да не говорим пък за ШЛ *lol*

priaulx
08.04.2010 01:01

къв борбен дух бе, ако нямаха късмет щяха да си останат на кучето в гъза

alechko
08.04.2010 01:01

telkiski по смешния ти ник си личи че неразбираш нищо ама нищо от футбол какви книги бе момче ти гледал ли си мачове през последните 4ри години ама не на левки или цска и някои бг отбор ти си паляк недей да говориш такива неща и да се излагаш и без това с тоя ник се изложил достатъчно

monte_carlo
08.04.2010 01:00

Ами какво лошо има да харесваш няколко отбора ? Фен съм на Байерн заради борбеният дух,който показват във всяка игра,а на Барса заради красивият футбол,който играят *wink*

manunited666
08.04.2010 00:59

Абе тука секи е фен на най-малко 3-4 отбора. *lol* Айде вече и аз съм фен на Юнайтед , Байерн и Барса и са кво ? Нищо не можете да ми кажете , кво крайме са ?

priaulx
08.04.2010 00:59

justluck or3 айде първо да гледаш мача, а после коментирай, защото Юнайтед изпуснаха победата даже и с човек по-малко, а ако Байерн бяха с 10 човека сигурно 6-7 на 1 щеше да свърши мача...

monte_carlo
08.04.2010 00:56

Bayern uber alles! Браво на червената машина изпълниха ме.Обичам борбеността им,аз съм фен на баварците и на Барса,дано един от двата отбора да спечели ШЛ *smile*

priaulx
08.04.2010 00:56

telkisky, земи млъкни, че си банален просто.....
Юнайтед сцепиха Байерн от футбол, а даже и със човек по-малко имаха 3 100%ови положения, при които нямаха късмет, а Байерн с 4 положения за цял мач вкараха един много късметлийски гол и един доста красив (а защо нямаше човек на 1ва греда трябва сър Алекс да каже), та Байерн както и срещу Фиорентина се класират абсолютно незаслужено, но за това тази игра е най-великата...

inoxydabLe
08.04.2010 00:55

Честито на всички фенове на манчо за отпадането *devil* е байерн и тва е, немската машина *thumb_up*

Fernando_Tores
08.04.2010 00:54

justluck_or3 офффффффф ти пак къв си лее мале кви убитаци пишат *lol*

Fernando_Tores
08.04.2010 00:51

xedos9 аз ти казвам лягайй че нещо неска неси много добре

Georgiev1993
08.04.2010 00:47

между другото днеска манчестър ме изненадаха не очаквах да излезнат с такъв състав,Но Руни не требеше да играе тои не направи нищо тоя мач *thumb_up*

telkisky
08.04.2010 00:46

Не футбола не загуби тази вечер напротив футбола спечели, до финала ще отидат тези, които умеят да се борят за успеха, а не тези които само на книга са велики

iksvel
08.04.2010 00:45

Като гледам накъде вървят нещата, май ще гледаме първи испанско-френски финал от 50 години насам *smile*

greenred
08.04.2010 00:44

manunited666 не се ядосвай от коментарите *wink* Всеки има право на мнение, но някой прекаляват. Много се радвам, че Байерн продължават, но това не означава, че трябва да плюя Манчестър и феновете им. И аз съм бил от другата страна и не ми е било приятно. Продължавай да подкрепяш отбора си. Едно отпадане не означава нищо за отбор с 18 титли в Англия *thumb_up* Успех на Байерн срещу Лион. Дано стигнат до триумф в ШЛ*beer*

Georgiev1993
08.04.2010 00:43

той човека сигурно е пинал малко антифриз та ся е на МЕЛМАК *party*

Georgiev1993
08.04.2010 00:38

абе аз попринцип не гл английското щот ми е безинтересно и само тотнъм и арсенал ме кефат как играят

Fernando_Tores
08.04.2010 00:36

Georgiev1993 е стебе ша се разберем начи щом си на тотнъм

earthsea
08.04.2010 00:35

Спрете се бе само се плюете!Страхотен 1/4 финал,отличен футбол от страна и на двата отбора,с или без късмет БМ печели битката-факт-.Болиме разбирасе че отпаднахме,но нима фен на Байерн М нямаше да се чувства по същият начин.Пожелавам на БМ успех срещу Лион,дано се получи същият спектакъл,затова си заслужава да си фен и да подържаш отбора си...

genchy
08.04.2010 00:34

А и Методиев, откога притежавш Барса мойто момче? хахахаха комичен си ми чесно.

genchy
08.04.2010 00:33

Всъщност "идиоте" сам фен на Байерн не от 1 или 2 години, и ако трябва да гледаме реално на нещата, Байерн и Лион не са арсенал нито пък щутгарт, не отричам , че Барселона са добър отбор, но малко ги надценявате, ще ги видим и срещу Интер, па ако успеяат срещу Интер, ще ги видим и на финала, вия отписвахте и Байерн,ама ...

manunited666
08.04.2010 00:33

Unbeatable_fen ми то ние от края на мача се сме си тука.Или май вие само тия заучени фрази знаете.

Unbeatable_fen
08.04.2010 00:32

хахаха каде са фенчетата на манчо сега хахаха *lol* Робен ви показа кой е брао на Байерн и въпреки че съм фен на ЧЕЛСИ им желая успех и дано вземат ШЛ САМО ЧЕЛСИ

Georgiev1993
08.04.2010 00:31

не бе аз зн,че те ще са шампиони,но нещо му е лошо на човека *lol*

priaulx
08.04.2010 00:31

еми пич, гледам реално на нещата: както Интер прецакаха Челси така ще прецакат и Барса, а е крайно време на Байерн да им свърши късмета

Fernando_Tores
08.04.2010 00:30

Georgiev1993 че мн правилно си го каза човека ман юн шапиони само ман юнайтед *beer*

Georgiev1993
08.04.2010 00:29

xedos9 какво ти е да нямаш температура виж пий нещо там,че не вървят на добре нещата *erm*

chelsea28
08.04.2010 00:29

priaulx Това ще е най-тъпия финал в ШЛ *lol* и колкото и да не ми се иска да го кажа Барса вече са се класирали *stop*

Kimi_Raikkonen
08.04.2010 00:27

cristiano , SAD ли ти е смешник *lol* Така е като искарахте УНИКАЛЕН-МЕГА-ГИГА късмет срещу Милан , но сега се видя на кое ниво сте *lol* *beer*
Браво на БАЙЕРН! Дано да спечелят ШЛ

Fernando_Tores
08.04.2010 00:27

xedos9 брат ми ти знаеш ли че в този сайт освен да пишеш коментари маоже и да проднозираш мачове

Georgiev1993
08.04.2010 00:27

да точно така и Барса за 5 год ще спечели 3 това правено ли е от др отбор ??

manunited666
08.04.2010 00:27

А аз само не разбирам защо вкарвате Аякс сред великите ? Да те са велик отбор но вече са един средняк.Аякс отдавна залезнаха и вече не са фактор.

priaulx
08.04.2010 00:27

Юнайтед показаха кой от двата отбора е много по-добър, но късмета беше на страната на Байерн за пореден път.... Интер - Лион е финала и дано Лион спечелят

MeToDueB
08.04.2010 00:27

ама във футбола няма вчера ... Реал, Аякс, Байерн нека си имат титлите .. важното е сега какво правят .. браво на Байерн днес все пак .. не се предадоха при 3-0 ..

manunited666
08.04.2010 00:25

Ето сега , погледнете greenred.Вижте момчето как коментира и го сравнете с другите дебилни коментари отдолу.

troublesome86
08.04.2010 00:25

Съжалявам хората които истински вярват че Манчестър и Барселона са по-велики от Милан,Реал,Байерн,Аякс или Ливърпул..Колкото и да си слагат розови очилца и да се самозалъгват има едни награди които дават на шампионите които се наричат титли и са фактор в историята на футбола !

Georgiev1993
08.04.2010 00:24

пфф стига сте писали глупости. Бербатов в момента е най-добрия ни футболист и не е за МЮ според мене,а такива като вас,които постоянно го критикувате да не сте посмеяли да се наричате българи!!! Когато постигнете и 1/10 от това,което е постигнал той тог. ще пишете глупости

greenred
08.04.2010 00:22

Въпреки че Байерн продължава, поздравявам Манчестър и техните фенове *stop* Първото полувреме направо ни разбиха. Добре, че беше младият Фабио и обърнахме развоя на мача *wink* До някъде и съдбата си върна, но все пак заслужено се класираме *thumb_up* Успех на Манчестър занапред. *beer* а някой може ли да ми даде линк, където да видя класирането по първенства. Сигурно ли е, че Германия задминава Италия?

MeToDueB
08.04.2010 00:22

Lucas_Podolski написа: исторически погледнато не, но в настоящата ШЛ, в която Манчестър го ползваше много рядко .. само с една асистенция се отчете .. това значи, че не е от добре представящите се.

Lucas_Podolski
08.04.2010 00:21

Методиев, твоят футболит е Бербатов и е най-слабия в ШЛ!

troublesome86
08.04.2010 00:21

Аз даже помня един финал Милан-Барса 4-0 когато Савичевич се подигра с тях..

MeToDueB
08.04.2010 00:20

genchy написа: ти идиоте .. не разбра ли, че моя отбор е на полуфинал и се казва Барса .. и винаги съм бил симпатизант на този отбор още от време оно .. Стоичково. Просто Юнайтед е отбор, с който щеше да бъде по-спорен финала .. така в лицето на Байерн и Лион .. само заряда за това, че е финал ми се вижда повод за изненада, но отборите, като ги слагам на кантар .. нещо и Лион и Байерн са ми лекички .. сравнение с Барса - Интер. Ти на кой си фен приятел .. на Левски ли, на ЦСКА ли ..

spitarata
08.04.2010 00:20

Ква не добра форма бе братле, погледни Ливърпул ,цел сезон псувамЕ Лукас ,как се не разболе тва момче незнам и няма добри резултати,ма догодина пак.Иначе много "Фенове" на Барса който незнаят коя година е създаден.Още повече са феновете на РМадрид.

chelsea_00
08.04.2010 00:20

ШЛ ше е скучна ако играят два български отбори на финал *lol*

Georgiev1993
08.04.2010 00:19

okocha аз не сам фен на барса от 2006 когато станаха за 2-ри път шампиони в ШЛ а мн по отдавна така,че ..

SchweppesS
08.04.2010 00:19

okocha,тихо защото има и много фенове като мен които са изживяли края на миналото десетилетие с Барса когато немаха купа 6 години

genchy
08.04.2010 00:18

Методиев доста си ограничен,мойто момче,това че твоя отбор (визирам Манчестър Юнайтед), няма да продължи напред прави Шампионска лига скучна ?? *lol* хахаха за теб може би, за мен е доста интригуващата *party*

Georgiev1993
08.04.2010 00:17

между другото ,защото прочетох,че ШЛ е скучна защото са отпаднали мн добри отбори,ШЛ никога няма да бъде скучна докато в нея участва Барселона ...

okocha
08.04.2010 00:17

Най-лесно е да си фен на отбор който постояно печели (Барса например), истинските фенове се открояват точно в тези моменти. GLORY GLORY може да не са в най-добрата моментна форма, но са били и ще бъдат най-големите !!!

chelsea_00
08.04.2010 00:17

айде още щом челси отпадна знаех че нема да има английски тим на финала на ШЛ *lol* *thumb_up*

MeToDueB
08.04.2010 00:17

не на финал, но на полуфинал .. да подчертая пак, че не подценявам Интер, дори съжелявам след днешното отпадане на Юнайтед, че финала не е Интер - Барса ..

chelsea28
08.04.2010 00:17

Ааа и забравих да допалня, че откакто Челси отпадна от ШЛ Арсенал и Байерн ми станаха фаворити така че дано Байерн да спечели *wink*

NAZARETH
08.04.2010 00:16

Манчестър Юнайтед е най-великия отбор за всички времена и е наставляван от най-големия авторитет в историята на футбола. *thumb_up*
Жалко е да играеш такъв тотален футбол, да смазваш иминития си съперник правейки го смешен въпреки футболистите с които разполага и все това да завършиш с неуспех.
Първа грешка червен картон в началото на второто полувреме, втора грешка при 3 : 1 да смениш Рууни със защитник опитвайки се да запазиш прозрачно тънкия лед по който ходиш на един гол от небитието с човек по малко цяло едно полувреме е грандоманско подценяване на ситуацията. Има една максима във футбола и тя е че ако опитваш достатъчно често ще успееш, това се и случи Байер с човек повече след постоянни опити за гол накрая проби, разбира се ащо не беше Ариен Робен който лоботомира Юнайтед едва ли това щеше да се случи. 13те минути в които Бербатов игра бяха безнадежден последен вопъл за живот, така и той не докосна топката.

Georgiev1993
08.04.2010 00:16

Барца - Лион са на финал помнете ми думата *wink* *party*

Raul_7_7
08.04.2010 00:16

ман са наи добрите *stop* *lol* *lol* ХАХАХАХА

MeToDueB
08.04.2010 00:16

моя отбор е Барса и е на финал .. приятел

Lollipopp
08.04.2010 00:15

cristiano_kiko - поне като обиждаш гледай да е що годе грамотно

chelsea28
08.04.2010 00:14

Спец. за тоя мач бях за Байерн, но като цяло тази година от ШЛ отпаднаха доста добри отбори, а това не е много добре за големите фенове на футбола *thumb_down* ! Дано обаче Байерн да покаже класа (каквато я има, но в последните години не я показват) и да стигнат до финала *thumb_up* , тази година според мене финала ще бъде най-инересен ако Барса и Байерн играят един срещу друг! Другите отбори не са интересни

spitarata
08.04.2010 00:14

Yang_G еии как не се съобразих ,а толко и се кефих на Фулам - Юве ,даже го гледах на повторение.Извинявам се.Тва по-надоло ми хареса "другите играят-немците се класират" и като се замисля и в националния почти винаги са на финал. *smile*

chelsea_00
08.04.2010 00:14

marian4y да фен на челси съм но мраза манчестар толко много че като паднат се кефа *lol*

MeToDueB
08.04.2010 00:13

Yang_G написа: защото не подценявам интер в мача срещуя любимия ми отбор .. Интер е сериозен отбор .. и за мен лично, който измежду Барса - Интер отиде на финал .. без битка няма да стане, но преди мач, като ги мисля .. мисля, че и Барса и Интер .. е много сигурно да бият .. Лион - Байерн. Просто в единия мач предполагам, че ще е скука, ако Интер има щастието да е на финал, а в другия Меси-Ибра-Барса шоуто ще го има, ама съперника ще бъде убит, който и да е той .. миналата година Байерн 4 парцала мисля, че изядоха .. Иначе Юнайтед отпада с високо вдигната глава .. отпаднаха с победа с човек по-малко и вкараха 3 гола .. чист късмет си беше, че получиха гол първия мач след 90-та минута при нелепа грешка, че сега Олич вкара в 45-тата този ключов гол, после пък червен картон и волето на Робен .. на точното място .. но късмета помага на силните, Байерн са големи мишки (мразя ги, заради много пари, които съм хвърлил по тях и съм загубил), но имат страхотни играчи в нападение .. страхотни.

Georgiev1993
08.04.2010 00:13

Кристиано ти гледа ли мача бе ??? Ръка имаше така че не пиши неподготвен тъпакоо

chelsea_00
08.04.2010 00:12

байерн байерн байерн байерн байерн оле оле оле оле айде баварци *beer*

marian4y
08.04.2010 00:12

chelsea_00 написа:
оле оле байерн обичамете

каза ''фена'' на челси *lol*

simi91
08.04.2010 00:12

manunited666 написа:

И в крайна сметка за пореден път се доказа правилото.Останалите играят а германците се класират.

ха.. миналия сезон Барса игра със германците и кой продължи !? май не бяха германците *lol*

Georgiev1993
08.04.2010 00:11

хаха не ви ли е срам да паднете от толкова слаб отбор *lol* *party* *lol*

cristiano_kiko
08.04.2010 00:11

chelsea_00 : човек молятисе научи играта ФУТБОЛ ! каде видя ръка бе смешник *lol* Мале колко тъпи хора има на тая планета *lol* Колкото и да се сдържам да не обиждам ама то пак ваща тапанарштина вади нерви *angry*

Fernando_Tores
08.04.2010 00:11

виновен е сър алекс оставаха 35 м когато ман юн остана с 10 човека и той извади руни и вкара ошей и ман се изпаднаха в глуха защита

Yang_G
08.04.2010 00:11

spitarata ! Бъркаш братле ! Има още 2 английски отбора в Европа ! Фулам и Ливърпул ! Чатни се малко ! *thumb_up*

chelsea_00
08.04.2010 00:10

MAN_UTD_10 абе честоли беше нани играе с ръка и нема дуспа бе простак *lol* *thumb_up*

Lollipopp
08.04.2010 00:10

xedos9 - защо все Рууни трябва да спасява Юнайтед *erm* нали имате едно 30млн. дръвце на пейката , то няма ли да помогне с нещо в важен мач *sick*

chelsea_00
08.04.2010 00:09

оле оле байерн обичамете манчо паднаха байерн ги ебаха *beer* *lol* *lol* *party*

MAN_UTD_10
08.04.2010 00:08

simi91 Недеййй вее смешенн *joking*
Съвсем съгласна съм с manunited666 .Останалите играят а германците се класират. Не беше мн чесно ама ..

manunited666
08.04.2010 00:08

Lucas_Podolski ние загубата я приемама ама тая загуба Юнайтед сами си я направиха , вие поне това си признайте.

Shakrachki
08.04.2010 00:08

истината е само една ман се насраха и замириса *stop*
сами са си виновни. танката разлика междо барса и останалите е това 4е те играят за одбора е секи за себеси както напражи рафаел вместо да стане герои се издани вапреки добрата си игра ФАКТ *beer*

spitarata
08.04.2010 00:07

MeToDueB ,защо мислиш така ,Байерн играха хубаво доколкото Ман и позволяваше.Пробема е вратара който е ПЪЛЕН (изберете си дума).Мюлер и Швайнщаигер са доста добри, е нямат играчи като Меси ,Руни ,но при малко късмет мисля ,че имат доста голям шанс за триумф, дори след отпадането на Любимият ми отбор,заложих на тях ,за успех в ШЛ.Хубав мач стана и жалко за Бербата,аз бях разочарован ,че САФ пожела да излезе с контузен нападател отколкото с нашето момче...УСПЕХ НА МЮНХЕНЦИ *beer* и на Единствения английски отбор останал да играе в Европа.

Lollipopp
08.04.2010 00:07

manunited666 - не съм коментирал защитата и това че са се прибрали и са се пазели *wink*

Lucas_Podolski
08.04.2010 00:07

Хейтъри, приемете загубата достойно! Мач с две лица (както казва Ицата -Ту партс) Второто полувреме видяхте истинското лице на Байерн Мюнхен! Видяхте защо сме Европейски гранд и какво е истински немски дух! Нищо не може да омаловажи победата!!! Байерн игра по-добре и двете втори пулувремена на двата мача и заслужено е на полуфинал!!!!!!

Yang_G
08.04.2010 00:07

Методиев, Методиев... Кой пък ти каза на тебе, че ако на финал са Интер с-у някой от Мюнхен и Лион, победителя ще е Интер ??? То срещу Барса не се знае той ми разправя за иНтер ??? *lol*

manunited666
08.04.2010 00:06

И в крайна сметка за пореден път се доказа правилото.Останалите играят а германците се класират.Жалко наистина.Юнайтед си бяха по-добри но ... догодина пак! *thumb_up*

simi91
08.04.2010 00:05

браво бе дяволи смешни.. нали щяхте да сте на 1/2 на 100% кво стана бе ? *lol* *party* евала за байерн *beer*

rockamring
08.04.2010 00:05

Айде хора аз си лягам, а вие продължавайте да се храните.

Lollipopp
08.04.2010 00:04

RichardEvans - и аз съм сигурен че имаше нарушение срещу Гомес от страна на Видич и нарушение срещу Шванщайгер на границата на полето , но съдията не ги свири нали??? а стига все съдията да е виновен *wink*

manunited666
08.04.2010 00:03

Lollipopp ама чакай малко бе човече.Нормално като са с човек по-малко да се дръпнат назад ти какво искаш ? Да се втурнат напред с 4 нападатела ? Юнайтед ги помете първото полувреме но БМ имаха едно положение и то дошло от нищото и вкараха.А второто полувреме хубав гол но пак на късмет.Но това е , какво да се прави.Не можете да отречете , че Юнайтед просто си бяха по-добрите но късмета беше за БМ.

MeToDueB
08.04.2010 00:03

Лека от мене и стига се хранихте за глупости .. сами ще разберете - хейтърите, че това отпадане на Манчестър не е добро за футбола .. на финала ще го разберете ..

Lollipopp
08.04.2010 00:02

krasi3600 - вече не си интересен *wink* manunited666 - еми прави сте с MeToDueB че тука само се псува , аз се старая да не го правя , но на мементи не се сдържам...

cristiano_kiko
08.04.2010 00:01

Офф, знаете ли кфо няма да се мъча с хора под моето ниво (тапанари)! Пишете си празни приказки! Каквото и да стане има само едно "MAN UTD FOREVER AND EVER" каквото и да стане ще си остана винаги верен на Юнайтед! Видяхме ги и вашите отбори !! Няма да обиждам не съм го и правил! *thumb_up*

Patilanec
08.04.2010 00:01

Lollipopp за кое трябва да ни е по-болезнено? Че отпаднахме от отбор с повече ШЛ от нас и с невероятна история с резултат 4:4 заради гол на чужд терен? А вие дето отпаднахте от Интер, който не е минавал 1/8 финал от бая време с 2 загуби? Поне нашето отпадане е достойно от един найстина много голям отбор !

pepito1234
08.04.2010 00:01

auf Wiedersehen, auf Wiedersehen, auf Wiedersehen *beer* - превеждам за пъпчивите читатели - озн."довиждане" *lol*

Lollipopp
08.04.2010 00:00

Fernando_Tores - окей извинявам се *thumb_up* Man_Un_Fen_92 - човек ти поне малко реално гледаш на нещата *thumb_up* само Ван дер Саар спаси 3-4 чисти гола след удари на Робен , Рибери и Буйтен *wink*

Man_Un_Fen_92
08.04.2010 00:00

Lfc4life - а бре ,.. не зайграха като 1-вото полувреме 6тото бяха с 4овек по- малко *lol*

cristiano_kiko
08.04.2010 00:00

Колкото и да се мъча да не обиждам ,вие обаче ми лазите по нервите! Лапета *angry*

npace_Ha_ckapa
08.04.2010 00:00

аиде радвайте бе смешки..с/у барса тоя път не 4 а 6-7 ще има ;]

flipicha
07.04.2010 23:59

Методиев,прав си .Но тук не псуват феновете на Манчестър,нито на Баиерн.Тук пишат и псуват фенове на Челси и Ливърпуул,Арсенал и хората,които по принцип си пишат празни приказки.

krasi3600
07.04.2010 23:59

lollikaput много си смешен *lol* аѝде ходи си лягаѝ с козите тапак *lol*

manunited666
07.04.2010 23:58

MeToDueB е прав.Псувате се и се обиждате като първите неандерталци и то за какво ? За това , че БМ е отстранил Юнайтед ??? За такова нещо ли трябва да се псувате ?

Man_Un_Fen_92
07.04.2010 23:58

'mrasniq' ти луд ли си бе .. каква слаба за6тита и вратар .. ако не беха те Мюнхен да ни бяха прегазили !!! *thumb_down*

Fernando_Tores
07.04.2010 23:58

Lollipopp posydon фен съм на ман юйн не съдете човека от кой отбор е по ника му

cristiano_kiko
07.04.2010 23:58

Ся п**** грозни!! Карате ме да псувам ! Аве вие Банчо къв футбол имате ве никъв... Хубу ,че беше господ да ви даде малко късмет и вяра!! Вие сте пълен БОКЛУК ,с извинени! Бихте ни на пълно шано! Не ме карайте да псувам щото ако почна да ви изреждам издънките ви лошо ше ви стане! GLORY GLORY MAN UTD *beer*

MeToDueB
07.04.2010 23:58

Байерн и Лион .. който и да отиде срещу отбор като Интер - Барса .. няма шанс .. ако играе Барса ще гледам .. защото това е моя отбор, но ще бъдат рамазани, който и да е .. ако играе Интер .. въобще няма и да гледам .. Интер ще бие с надмощие но с 0-1 0-2 .. и това е .. Манчестър отпадна и от това загубиха не феновете на Юнайтед толкова, колкото и феновете на този отбор, който ще е на финал измежду Барса и Интер .. и феновете на футбола, като цяло ..

lubo_krika
07.04.2010 23:57

За мен Манчестър си паднаха заслужено.След изгонването на Рафаел,се дръпнаха в глуха защита и не играха нищо.САФ пък закъсня много със смените,след като видя как отбора неможе да излезе от половината си около 20 минути.Каквото и да се говори Манчестър си паднаха сами.Жалко за Бербатов,който пък за 10 минути не направи абсолютно нищо.Аз си мисля,че финала ще бъде много скучен,но дано да греша.Айде наздраве на всички *beer*

BoBi_Levskara
07.04.2010 23:57

flipicha Другите потребители могат да кажат, ако им преча,но о извинявай явно си "Гласът на народа".

Lollipopp
07.04.2010 23:57

flipicha - а бе ти няма разговор който да не си обърнал на Левски срещу цска *erm* ходи избивай червените прасешки комплекси другаде *thumb_down*

posydon
07.04.2010 23:57

Fernando_Tores - мълчи и се бори за 5-тото място бе *lol* *lol*

MeToDueB
07.04.2010 23:57

абе какво се храните, все едно говорите за лееевскито и цска .. вие нормални ли сте, това не са българските смешници, а отбори от световна класа .. няма слаби от тях, просто червения картон реши всичко, както и голът в последните секунди за 1-3 .. почти 95% сигурен бях, като напусна Рафел .. че ще има гол за Байерн и че няма как да се върне той .. жалко, че нямам пари в картата .. да ги заложа. Не може всяка година финалисти .. случва се и това .. ама стига сте псували, като каруцари .. вие на мач няма да стъпите на тия отбори никога .. тръгнали тука да псуват .. кой бил по-голям фен, гледайте си бг селянията и се псувайте за левскито и цска .. оставете истинския футбол на феновете, които с уважение с леки шегички ще коментират, а не да се псуват като каруцари ..

gutito1964
07.04.2010 23:56

зтова футбола е велика игра не винаги по добрият продължава

Lollipopp
07.04.2010 23:56

nCuXonaT - в това си прав *thumb_up* Fernando_Tores - мълчи и се бори за 5-тото място бе *lol*

thewoff
07.04.2010 23:55

така се пада на юнитед кат играят подло са нека им е гадно Glory glory Bayern Munchen хахахах *party*

Lfc4life
07.04.2010 23:55

според мен и без да бъде изгонен рафаел мача си отиваше към 3-2.Саф е тъп,че така се прибраха 2рото полувреме.Защо не го изиграха като 1вото а???Те са си виновни,само те,нито съдията,нито късмета...... ай с здраве

flipicha
07.04.2010 23:55

Говора от името на потребителите...евроидиотско говедо.Аи сиктир,добик мръсен

Ginekologa
07.04.2010 23:55

Рафаелчо,Рафаелчооо как само закопа САФА. *lol* *joking* *lol*

cristiano_kiko
07.04.2010 23:55

То че ви смачкахме е ясно *thumb_up* Спрете и вие фенчетата щото ви видяхме и ваште отбори... няма да говоря ,вие си го знаете! Завиждайте колкото си искате ! MAN UTD FOREVER

nCuXonaT
07.04.2010 23:54

Lollipop ли си какво ли си...няма как да ни се върне повече, защото ние отпаднахме след вас *lol*

marian4y
07.04.2010 23:54

Lollipopp абе смешко ти каъв фен си та говориш за феновете на Ман бе . ти имаш повече злобарски коментари в наще теми отколкото в тея на челси .. *angry*

BoBi_Levskara
07.04.2010 23:53

flipicha Аз, ако искам и 1000 коментара ще напиша никой не те кара да четеш.И кой си ти та да ми казваш да мълча ? *sick*

nCuXonaT
07.04.2010 23:53

Тука ясно си проличава колко са комплексирани фенчетата на Челси *lol* Лайте колкото си искате, но можете да говорите когато вземете поне един път ШЛ!!! И оня смешко chelsea18...когато си вкъщи зад компа съм сигурен, че си много отворен *wink*

cifcho1
07.04.2010 23:53

Рафаело сега ще му бъркат по дупките ми се струва *lol*

Man_Un_Fen_92
07.04.2010 23:52

'chelsea18' ... има време до края на сезона ... а да не говорим за вас .. ЧЕЛСИ .. *thumb_down* някакси ви върза да ни биете с малка помо6т от съдията .. а и до полуфинал неможахте да стигнете ! *lol*

Lollipopp
07.04.2010 23:52

и феновете на Юнайтед много злобееха когато Челси отпадна от Интер нали? правехте си гаргара с нас феновете на Челси ... ся ви се връща и то много по болезнено колкото на нас *thumb_up* така че не се присмивайте много много *smile* и без псуване , поне с това покажете че сте хора *wink*

flipicha
07.04.2010 23:52

Тапанари прости ,шваби...отписваите Лион...а така.Те са "аутсаидери" ама такъв ще ви го подадат,че свят ще ви се завие

cristiano_kiko
07.04.2010 23:52

Загубата си е загуба! Много ме е яд ,но няма как да върна времето *erm* И според мен пълна вина за тази загуба има РАФАЕЛ !! След неговото опъване на тениската там на бавареца всичко се обърка! Човек по-малко ,смяната на Рунни .. просто всичко се обърка *sick* И престанете с тоя МАНЧО ,щото вашия БАНЧО ще ви видим срещу Бордо , как ще ви мулатят ... Все пак право напред.. Забравяме загубата и продължаваме напред!! ТИТЛАТА НА АНГЛИЯ НИ ЧАКА МОМЧЕТА *beer* Има си и следваща ШЛ , на нея ще си говорим пак! *smile* ПРАВО НАПРЕД

RoSKo0o0
07.04.2010 23:52

Знам, че сте афектирани нормално. Само искам да отговоря на нападките, че съдията е помогнал на Байерн срещу Фиорентина. При 2-1 имаше засада... безспорно, но в Италия при 2-0 за Фиорентина имаше чиста засада 1 метър, който не вярва да гледа повторението, така че по голове от засада са квит *smile* Днес... грешка на съдията наистина и още по-голяма глупост в крайна сметна на Рафаел. На него трябва да се сърдите, защото направи две абсолютно излишни нарушение, независимо дали преди това съдията е сгрешил !!! И Методиев много ми е интересно защо няма да е интересен финала ? Аз, когато гледах миналата година гледах как Барселона разцъкват между конуси и съм сигурен, че останалите 3 отбора освен Барселона ще направят много по-добри изяви отколкото Манчестър на финала *wink* Но безспорно Барселона ще е първият отбор спечелил два пъти подред Шампионската лига след новият формат на състезанието Успех !

manunited666
07.04.2010 23:51

Стига бе де стига злобеяхте лелеееее *lol* Ман Юнайтед си ги смачка това е истината но Рафаелчо им подари мача.Но и от друга страна не може всяка година на финал.

chelsea18
07.04.2010 23:51

поне взели единия мач !!!! ХАХАХАХА ДОТУК! Спирам да пиша шом това е успех браво ! Еми да.. и в Англия поне ще сте втори *lol*

rockamring
07.04.2010 23:51

Боже Боже как може човек със никнейм Fernando_Tores да покрепя юнайтед *lol*

Man_Un_Fen_92
07.04.2010 23:50

Кефете се докато можете фен4ета на Байерн ... ако стигнете до финал 6те видите силата на Барса !!! *thumb_down*

Lollipopp
07.04.2010 23:50

beckham_07 - няма такова нещо като предупреждаване в тая ситуация *wink* малко се запознай с правилника flipicha - главата в станата и стига си се мъчил *thumb_up*

plame_1914
07.04.2010 23:50

Жалко за Ман Ю,че загубиха спечелен мач,но и Рафаел за съжаление му приключи кариерата заради картона в отбора на САФ!Не вярвам да му прости това детинско поведение да прави такова глупаво нарушение в центъра на терена при положение,че вече има картон!Не разбрах и с какво помогна Руни като игра контузен и не беше на себе си!

nCuXonaT
07.04.2010 23:49

chelsea18 , ако ние сме манафи по-добре ти се пази, че нали знаеш какво правят манафите с педалите? И все още не сте взели купата в Англия, за да се радвате *wink* А ШЛ никога няма да я спечелите И какво се радваш, поне си взехме единия мач а не паднахме и двата от Интер

Fernando_Tores
07.04.2010 23:49

chelsea18 мълчи ле пскло мн знайш нещо че те твойте керливите челси да не ша вземат първенството ле ман юн шампиони *beer*

shizofrenik
07.04.2010 23:49

ГОСПОД тук си каза думата.Една от 10-те божи заповеди е НЕ ЛЪЖИ а манафите излъгаха брутално и нагло за плешивия.Айде яжте го сега целия *party*

MerryJane
07.04.2010 23:49

Казах Казах Казаах че ще играем на финал с Барселона двата ми любими отбора Байерн и Барса там вече сиг Барса ще бие но поне ще гледам хубав финал с двата си любими отбора а манафите да си изядът гъза от ядд квото и да кажат истината е една Байерн продължава как не е важно , важното е че ние сме напред а те са смешници и в Англия Челси ще им земе титлата лаааа хахаха

chelsea18
07.04.2010 23:49

ми досети се сам откаде знам паляк тъп *lol* ХАХАХАХАХАХАХ

manunited666
07.04.2010 23:48

cifcho1 еми нормално да ги е яд.Юнайтед бяха по-добрите и заслужаваха повече да се класират но сами си загубиха мача.

flipicha
07.04.2010 23:48

Боби_Левскара и Лолипоп...наи-големите разбирачи в саита *sick* .На всяка тема имат по 200 коментара.Млъкнете тъпанари,никои не иска да ви слуша.Не го ли разбрахте това.Ся ако изкочи и от някъде Бакарди_Бриизър,ще се самообеся или ще изчезна безкраино *erm*

beckham_07
07.04.2010 23:48

Не ве,но можеше да го предупреди защото това му беше 1вото нарушение след картона!!!!!!! *devil*

MeToDueB
07.04.2010 23:48

Рууни имаше ли удари към вратата (сериозно питам, че не се сещам, но психологическия момент се отрази на Байерн, поне през първата част, през втората .. младият Рафел закопа Манчестър Юнайтед .. и все пак, ако Байерн нямаха гении, като Рибери и Робен .. Манчестър се класираше напред .. сега предстои скучен финал .. ако ще е срещу Барса, който и да е измежду Байерн и Лион .. няма да пипнат топката и ще бъдат размазани .. срещу Интер същото ще се получи, но няма да е голямо цифровото изражение, като голове .. но пак ще е скучно .. на умряло куче нож да вадиш .. кофти, че Манчестър отпадна .. по-добре полуфинала Интер - Барса да го направят финал *joking* другите са недостойни

BoBi_Levskara
07.04.2010 23:48

chelsea18 А вие срещу кой играете в ШЛ ?.И откъде пък знаеш, че Манчестър Юнайтед няма да станат шампиони на Англия ?

hristo_4olakov
07.04.2010 23:48

За Юнайтед има червен картон а за Баерн първото полувреме??????????? И тогава съдията бил за Юнайтед *thumb_down* *sick*

Lollipopp
07.04.2010 23:47

beckham_07 - сигурно за задържане при атака (когато задържането е от играч на Юнайтед) се дава бутилка вино и кутия шоколадови бонбони *lol*

cifcho1
07.04.2010 23:47

Видяхте ли ги феновете на Ман4о как си ядяха ноктите от ЯД *smile*

Vidich
07.04.2010 23:47

За втори път Байерн губи във втория мач и за втори път се класира...този късмет е изключителен..До кога ли ще продължи този късмет..Аз не мисля,че още дълго...

troublesome86
07.04.2010 23:46

Единствения виновник за загубата на Манчестър се казва Алекс Ф.Неможе в 60-тата минута с човек по-малко да извадиш единствения си нападател и да разчиташ на вратаря да ти вади мача..По този начин направи мача на Байерн доста лесен като защитниците им заиграха в центъра и БМ нападаха с 8 човека !!!

BoBi_Levskara
07.04.2010 23:46

Нека се радват феновете на Байерн, но да не злобеят и псуват моля.Все пак повечето фенове си признахме загубата.Успех срещу Лион и без злоба моля.

la4o71
07.04.2010 23:46

скрийте се вси4ки хейтъри , когато вашият отбор се класира по далеч от Юнайтед тогава ми говорете ! Най-Коварният отбор е това но все пак браво *thumb_up*

manunited666
07.04.2010 23:46

Lfc4life какво сме знаяли преди мача я я я кажи , че нещо май не те разбрах.Преди мач всички бяхме наясно , че шансовете са 50 на 50 ама какво да ви обяснявам.Както и да е.Честито на Байерн но ... просто те бяха по-слабите но имаха късмет но и това е част от играта.

MerryJane
07.04.2010 23:46

АЗ кво ви казвах 2 седмици бе манафи айде сега къде сте аааааааааа уууууу аааа манафите го ядоха с Руни и без Руни сте си прости като маймуни хахахаха

hristo_4olakov
07.04.2010 23:46

Ем Честито на феновете на Баерн!- Другото е без коментар- всички видяхте- Успех на полуфинала *thumb_up* *thumb_down*

Man_Un_Fen_92
07.04.2010 23:46

'RichardEvans' ... хм .. 4уди6 се какво да измисли6 нали ... фен съм на ман юн и съжалявам 4е не продължиха ,но какво да се прави ... нека и Мюнхен се покефят малко ...

ceco26
07.04.2010 23:46

ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ...!!! *beer* Най-после една приятна изненада. Тъкмо бях започнал да псувам Байерн Мюнхен, че са се отпуснали, както очаквах, срещу манчо и...Робен! *party* Тия немски отбори направо ме спукват от кеф. На финала може би ще бъдат Барса-Байерн М. *wink* Все пак поздравления на фенчетата на манчо, че най-после вкусиха от загубата, при това болезнено. Много готини физиономии видях на ипотекирания стадион. *lol*

Lollipopp
07.04.2010 23:45

krasi3600 - акъла ти е като на лапе в детската градина *thumb_up* и ще има ли поне един фен който да не псува , защото показвате че и повечето фенове на Юнайтед са и селяни ...

beckham_07
07.04.2010 23:45

Ще ти кажа,че ти все си компетентен и не ми се занимава с тебе.Да се радват германците.Както срещу Фиорентина,така и срещу ЮНАЙТЕД съдията им помогна.Картона беше пресилен.Но няма какво да говоря повече,че ще ми се изсипят едни неща на главата.Да се радват.Се пак ще играят срещу Барселона!!!!!!! *devil*

posydon
07.04.2010 23:45

късмет+съдия = мангалчестър !!! англия аут !!! *lol*

dido0o0o
07.04.2010 23:45

Пфф тва Байерн отбор ли е уеее , мой ли такова нещо , добре че изгониха Рафаел , че "звездата" Робен да вкара някво смешно голче, само че ако не бяхме с човек по малко едва ли щеше да остане сам в наказателното... И пак накрая при корнера с човек повече и никой няма в наказателното , пълни пу*ки. То се видя кой е по-добрия отбор , Лион направо ще ги опукат тия смешници , пък за Барса да не говорим .. Напрао съм бясен *angry*

georgiew_71
07.04.2010 23:45

И така както се казва"Може да загубиш мача,но не и битката".Казвам го защото Байерн са биткаджийски отбор и това се видя прекрасно.Прекрасен мач,но искам да допълня,че Сър Алекс е пълен идиот.Може ли да рискуваш кариерата на Рууни заради един мач.На това му се казва наглост и безочие.

geni_kris
07.04.2010 23:45

Направо откачам като гледам как им върви на такива смешници.Добрече рафаел напусна и тоя гибс испусна инацхе Тия си отваха.Нищо може и да мразя барса ама дано да са на финал с тия кривокраки кобили като робен рибери и другите.Ще видят от къде изгрява слънцето.Честито все пак..

Lfc4life
07.04.2010 23:45

manunited666 може и така да е било,но феновете на БМ им е супер яко,а ти и феновете на манчо сте саднати и нормално да злобеат.Преди мача много знаехте.........

Jayfrog
07.04.2010 23:44

Байерн Байерн неска ще се напия явно ко да направя хахахах победата е сладка по - сладка от всичко .. Байерн - Барселона се надявам за да можем да докажем,че сме най - добрите като ги бием и тях *devil* *thumb_up*

cifcho1
07.04.2010 23:44

стегате ли дупе сега неудобно ли ви ее така тря *thumb_up*

LFCdmx
07.04.2010 23:44

Man U ------just pretenders to Liverpools European­ superiority!!!!!! *lol*

flipicha
07.04.2010 23:44

Боби_Левскара...къв си ти ве дришлИо?Ще разправя кое било тъпо и кое не.Ходи си у подХуене...тапо говедо

posydon
07.04.2010 23:44

късмет+съдия = мангалчестър !!! англия аут !!! *lol*

krasi3600
07.04.2010 23:43

lollikaput може да не се класирахме, но си взехме мача с 10човека *thumb_up* ти си един изпразнен кондом *lol*

hristo_4olakov
07.04.2010 23:43

Ем Честито на феновете на Баерн!- Другото е без коментар- всички видяхте- Успех на полуфинала *thumb_up* *thumb_down*

Man_Un_Fen_92
07.04.2010 23:43

Честито на феновете на Мюнхен .. имахте късмет !!! но мисля 4е или Интер или Барса 6те вдигнат купата !

posydon
07.04.2010 23:43

млъквай болен мозък !!! manunited666

ман.ю е най гадния отбор на света веее *angry* *lol* манкъсмет съдияюнайтед *lol*

telkisky
07.04.2010 23:43

ем фен4ета не може касмета да е само за мангал4естар *lol* кефффффффффффффф англия ван

Ole20Legend
07.04.2010 23:43

Паднахме ама какво да се прави.Както каза 1 мой приятел не може всяка година да сме на финал за да може фенове на Ливерпул или фенове на Челси Който дори не можаха да направят нещо съществено в ШЛ да ни уважават.Така ни е бил късмета.Честита победа на БМ *smile*

manunited666
07.04.2010 23:42

А на феновете на Байерн искам да кажа следното.Няма смисъл да злобеете сега , просто защото Байерн не бяха по-добрия отбор.Възползваха се от червения картон иначе Юнайтед ги разбиваше тотално.Все пак Юнайтед пак казвам сами са си виновни и най-вече Рафелчо.Но с тая члова игра на Байерн не вярвам да стигнат спечелят лигата.

nnsniki
07.04.2010 23:42

мога да кажа честита купа на Барса и честит финал на Лион

Lollipopp
07.04.2010 23:42

beckham_07 - тоя съдията с какво ви ощети *lol* или сигурно пак като оня Гутито ще кажете че е имало нещо нередно понеже Юнайтед са загубили *lol*

BoBi_Levskara
07.04.2010 23:41

Еми браво на Байерн.Колко и да ми е тъпо тва е.Всичко се промени след тоя червен картон, но това.И още нещо още миналата година писах, че правилото гол на чужд на терен е много безмислено, но няма да се оправдам биха ни и толкоз.Айде да им честито и дано Интер-Байерн да е финала. *beer*

winnerch4o
07.04.2010 23:41

ЧЕлси да млъква щото са видяха срещу Интер, кога чесли ще обърне на финал от 1 на 0 до 1 на 2 и то след 90 минути НИКОГА!! 1999 година няма да се забрави никога поздравления за Байерн, заслужават финал

Lfc4life
07.04.2010 23:41

Къде сте бе фенчетааааааа от 3-0 отпаднаха баси тапаците *lol*

manunited666
07.04.2010 23:40

Юнайтед показаха , че са си по-добрия отбор но късмет за Байерн в този мач.Пък и Юнайтед сами са си виновни с тоя червен картон.Вместа да ги смажат допълнително през второто те останаха с човек по-малко.Но не може всяка година на финал. *thumb_up*

boc1
07.04.2010 23:40

Айде бе англичаните нямат и 1 отбор на полуфинал *lol* слабаци хахаххахаххаххааххахха *sick* *wink*

MeToDueB
07.04.2010 23:40

знаех си, че така ще стане, а бях 100% сигурен, като изгониха Рафел .. още, като го видях в титулярния състав си знаех, че неговото влизане като титуляр е рисково .. ето, че наистина беше .. Един измежду Барса и Интер, този който продължи напред ще вдигне и купата .. Байерн нямат шанс на финала, ако стигнат до там де ..

Lfc4life
07.04.2010 23:40

ПХАПХАПХАХАХАХА СМЕШНИЦИИИИИИ Да видиш милионите саднати фенове на МЮ-безценно!!! *lol* БРАВО БАВАРЦИ *beer*

beckham_07
07.04.2010 23:39

За пореден път се видя,че само Барселона и садиата могат да победят ЮНАЙТЕД!Да се радват Баварците,тотално не залужаваха да се класират,но всички знаем какво е футбола!!!!!!! *devil*

Jayfrog
07.04.2010 23:38

Имате много поздрави от РОБЕН.Иначе много много хубав мач браво на мойте хора Байерн тази година шампиони които не вярва ще повярва *thumb_up*

rockamring
07.04.2010 23:38

Честито на печелившите,а на загубилите да пожелаем до година повече *lol*

Lollipopp
07.04.2010 23:37

krasi3600 - мърша ти гледаш ли въобще мача бе *lol* marian4y - ходи се удари в стената че животата ти е достатъчно тежък заради това че си фен на Юнайтед *lol* а и аз мога да кажа че отбора ви е жалък нали бе посерко *joking* айде сега да ви видя колко сте напористи като отпаднахте *party*

marian4y
07.04.2010 23:34

''челси гей'' да много правилно определение за смешния ви отбор *thumb_up*

marian4y
07.04.2010 23:28

Lollipopp смешник кефи им се на гола щот поне на тфоя смешен,жалък отбор неможеж .. може и да отпаднеме ама поне сме стигнали по-напред от вас така ,че млъкваи малко нещастник . !

georgiew_71
07.04.2010 23:26

Какво става?Къде се намират Манюестър?Да не би да са на "Театъра на Мечтите"?

Ginekologa
07.04.2010 23:25

ако ман не вкара чао но чарвения бая повлиа *sick*

georgiew_71
07.04.2010 23:21

Какво става?Кеде са Манчестър през второто полувреме.

Lollipopp
07.04.2010 23:19

няма такъв гол *party* там където зайчетата си правят малки зайчета *joking*

sasedq
07.04.2010 23:19

Е сега Реал Мадрид могат да ревът защо са продали човек 5 пъти по добър от роналдо кака и тн. Също така и снайдер прави каквото си поиска в интер.Браво на баерн това е немския отбор никога не се предава !

Lollipopp
07.04.2010 23:14

нещо коментар на ситуацията с избутването на Гомес от Видич

marian4y
07.04.2010 23:14

бах Нани кво му стана *evil* *wonder* добре ,че му няма нищо *thumb_up*

Ginekologa
07.04.2010 23:12

каде е клазе се питам дали ще влезе към 75 мин *wink*

sasedq
07.04.2010 23:04

Усещам че при такава игра рано или късно баерн ще вкарат няма как да издаржът манчестър цял мач в защита и то слаба.

Ginekologa
07.04.2010 22:59

тук имаше фал швайни беше изритан даже не дават повторението *lol*

Lollipopp
07.04.2010 22:58

иначе съдията за 2 почти еднакви фала има различни критерии *lol*

Ginekologa
07.04.2010 22:56

оп рибери изпроси червения *joking* тук имаше фал робен беше изритан *wink*

darkhill
07.04.2010 22:51

lolipopp да съм казал нещо та да млъкна rofl смешен .... *lol* *lol*

Lollipopp
07.04.2010 22:50

интерестно ми е дали като отпаднете пак ще сте толкова напористи и ще казвате че Юнайтед е най *lol*

Lollipopp
07.04.2010 22:49

darkhill - мълчи бе *thumb_down* не си си у вас да ми казваш какво да правя *sick* а щом знаеш че сънчо е минал , значи си го гледал , ходи лягай и мирувай *erm*

darkhill
07.04.2010 22:49

само ся не мога да разбера къде пък видяха тая дузпа за байерн ( ръката на НАНИ ли ? ) ако е това просто сте ми много смешни ... *lol*

MeToDueB
07.04.2010 22:47

абе не бързайте много .. остават още 45 минути .. малко вероятно е да се случи чудо, но не е 100% невъзможно .. защото това е Байерн (и аз ги мразя .. дънили са ме десетки, стотици пъти при залози), но все пак .. са Байерн пак повтарям .. но ще е интересно със сигурност ..

darkhill
07.04.2010 22:47

lollipopp просто спри да пишеш ! с твойто смешно челси ходи си гледай тъпия отбор и не коментирай мачове на манчестър !!! и между другото сънчо мина .... !!!

paunQ
07.04.2010 22:47

La4o71, че той Рууни играе, бе. Ти толкова и гледаш.... Балон

never_ever
07.04.2010 22:46

братяя мача е 3:2 за манчестър *thumb_up* ии..байрен се класират *wink*)видяхте ли ккак след гола баварците се разиграха..ии си помислете ако и рибери започна да играе :Х:Х:Х:Х само Челси *beer*

chelsea_00
07.04.2010 22:45

мача щеше да е добре ама треаше дуспа за баварците *lol* *thumb_up*

la4o71
07.04.2010 22:45

феновете на байрен къде сте бе разбирачи или с една дума къде сте всички хейтъри .. Само искам да ми отговорите на един въпрос - Пак ли ще ми кажете,че не можем ли да играем без Рууни ? *cigarette* а пък ако рууни не беше контузен нзззз просто ! Имам само впредвид ,че Байрен са много коварен отбор ! Късмет на ЮнайтеД и поне още 1-2 Гола GGMU *devil*

timbalandfm
07.04.2010 22:43

Lollipopp прав си ужасно е ,че паднахме от отбор с 0 ШЛ и 3 титли в англия
реве ми се еее *thumb_down* *lol*

Lollipopp
07.04.2010 22:43

darkhill - той и твоя не е *wink* прекалено голям философ си за да си изпитвал чувството да играеш футбол *lol*

MeToDueB
07.04.2010 22:42

ама Нани е голям футболист от този сезон .. още се мач и се чудя .. какъв беше този Парк онзи ден, а Нани защо не бе пуснат .. Валенсия също мачка .. Рууни до сега само с присъствието си ги плаши, макари че по обективни причини .. няма как да е онзи борбен Рууни (беше, но през половината полувреме .. )

darkhill
07.04.2010 22:42

lollipopp стига бе смешен млъкни малко !!! чел си чел си, ама к'во си разбрал .... *lol* *lol* момче футбола не е твоя спорт не коментирай просто ... *thumb_up*

Lollipopp
07.04.2010 22:40

timbalandfm - и ти май неразбра че Юнайтед не е непобедим и може да губи и насред Олд Трафорд *joking*

muthafuckaimill
07.04.2010 22:39

Разбирачите къде са. Без проблеми за Байерн- хахаха, я по-добре забравете футбола. Имате право да си смучкате пръстите на краката и да се наслаждавате на превъзходството на Юнайтед, а Байерн пак със смешен гол и нека си ходят в Мюнхен! Довиждане!

darkhill
07.04.2010 22:39

ми ето само ми кажете играе ли рууни? аз не видях да направи нещо смислено и запомнящо се така че не ми говорете, че заради рууни водим сега и правим такъв мач !!! *beer*

timbalandfm
07.04.2010 22:38

Lollipopp а ти с жалкия ти челси ви остана само да гледате и да коментирате ШЛ от телевизорите и пак не разбрахте ,че срещу юнайтед няма сила *lol*

BoBi_Levskara
07.04.2010 22:38

Аз съм фен на Ман. Юнайтед, но всичко може да стане, само 1 гол трябва на Байерн.Дано ги остраним.Айде успех на Манчестър Юнайтед.

xforcee
07.04.2010 22:38

Тия Байерн са най-мръсният отбор! Не ги отписвайте

Lollipopp
07.04.2010 22:37

Joro1914 - нали знаеш че не винаги който заслужава той печели *wink* 2-то полувреме Юнайтед не вкарат ли още един гол , толкова ще се изнервят че ще започнат с грешките само Ван дер Саар за сега помогна резултата да не е 3:2 *thinking*

jasso
07.04.2010 22:27

Ман.Ю. е съвсем друг отбор с Нани и Карик, а и Флетчър .С тия тримата почнаха добрите игри за отбора , а двама от тях не излязоха срещу Челси - защо ли ?? *beer*

Ginekologa
07.04.2010 22:26

рафаел направа се подиграва с рибери 3-0 е пич псзна *beer* *thumb_up*

Joro1914
07.04.2010 22:24

според вас, заслужава ли Байерн да играе на полуфинал ? Според мен, твърдо НЕ, на късмет е всичко при тях, едвам отстраниха Фиорентина, миналия мач с Ман.Юн. изравниха в 93мин., а днеска са неузнаваемо слаби *beer*

manutd1
07.04.2010 22:16

We'll keep the red flag flying high, 'Coz Man United will never die

BGFILM
07.04.2010 22:15

вси4ки сме на това мнение само заблудените са на друго . КОГАТО куклата барби влиза винаги обра6та ма4овете против неговия отбор ;Д сфалете си 4ервените о4ила и като пи4ове МЕ ПОДКРЕПЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BGFILM
07.04.2010 22:11

Jasso Berbatofff darvoto kak мои го за6титава6 тоя злетак !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *angry* ся 6те обра6та пак ма4а *lol*

jasso
07.04.2010 22:09

Айде Мите!!!!!!!!! с Карик и Нани просто ще ги скъсаш *beer*

marian4y
07.04.2010 21:53

кво стана разбирачии 2ка от съблекалнята .. имате право да мълчите и да гледате *lol*

jasso
07.04.2010 21:51

А така, а къде бяха оня ден Нани и Карик??????????? *lol*

Ole20Legend
07.04.2010 21:50

Sasho_kg прочети какво написах преди малко пишлеме просто.Ходи си гледай Реал мадрид,че с 4914919 милиона пак ще отпадат от ШЛ.Merrjane ако ще 15-0 да ни го набутате факт е че нямате ПЛ титла от 20 години.Факт е,че другата година няма да играете в ШЛ,факт е че ние имаме сме ви били повече пъти колкото вие сте ни били.Още факти искаш ли за мизерния ти отбор а наркоманче ?

la4o71
07.04.2010 21:49

айдееееееее да ви е хубав000 *thumb_up* за СЕГА

MerryJane
07.04.2010 21:48

Wayne_10 отбора на който съм фен ви го сложи с 2:0 миналия сезон смешници др-я ми отбор пук ще ви смаже днес айде духайте го манафи отборите са само 4 в целия свят те са Барселона , Байерн ,Ливърпул , Аякс *smile* последните са в малка криаза но ще се оправят и ще се върнат където им е мястото

sasho_kg
07.04.2010 21:46

Хах аз казах че пенсията пак си вкарва филма вие не вярвате.. *lol* ся искам Ман Ютд да паднат *thumb_up*

Ole20Legend
07.04.2010 21:41

Не мога да проумея ПРОСТИ ЛИ СТЕ БЕ ?Четете какво пиша.Рууни не се е въстановил "изненадващо" преди мача.В официалния сайт на МЮ пишеше,че ще направят всичко възможно да го върнат за двубоя.Никаде не са писали че той няма да играе.Жълтите вестници не ги бройте те там пишат каквото искат.Повтарям го още 1 път,че тука всеки гледа каквото си иска.Аз ви давам факти.

RoSKo0o0
07.04.2010 21:41

Казах ли ви, че са мишки и че Рууни ще играе ? *smile* Иначе за златната топка не мисля, че има изобщо някаква конкуренция за първото място - Меси
Успех на феновете и на двата отбора и нека по-добрият продължи

Lollipopp
07.04.2010 21:38

тоя филм с изненадващото оздравяване сме го гледали *lol* Ole20Legend - никога не казвай - НИКОГА *wink*

srbija
07.04.2010 21:37

мЕСИИИИИИИИИИИИИИ Е НАИ-ГОлЕмИЯ

timbalandfm
07.04.2010 21:37

prav si Lok0_sF
arsenal e nai dobriq otbor koito sme vijdali nqkoga
te sa edinstveniq otbor koito uspqha da zadurjat samo do 4:1 ina4e 5-6 otiva6e *smile* *lol* nqma drug takuv otbor evala
А относно мнението на MerryJane
Нали знаеш ,че който вземе златната тпка следователно той е най добрия
миналата година беше месси
тази не се знае кой ще е ,но ако барса не вземат шампионска лига едва ли отново ще е меси,а ако случайно юнайтед вземат ШЛ нали знаеш кой ще вземе златната топка

Wayne_10
07.04.2010 21:36

*lol* Ей Джейн,ти си средняшки боклук *thumb_up* Няма да те питам на кой отбор си фена 'cuz i don't care,но съм 100%,че завиждаш *beer*

Ole20Legend
07.04.2010 21:36

А ти за пореден път се доказваш като просто лапе.Какво да се очаква от фен на Челси,знам че те е яд,че никога няма да спечелите ШЛ ама не коментирай тука *smile*

srbija
07.04.2010 21:36

мЕСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

fitnes_mania8
07.04.2010 21:35

направиха всичко възможно берба да не играе *sick*

MerryJane
07.04.2010 21:34

Руни бил футболист номер едно за годината хахах смях смях може би ако го нямаше Месси е това е най добрия футболист а Юнайтед доказа че са един среден отбор който се крепи на 1 играч на Руни мн ще му се смея дето влиза с тая контузия и като излезе в 10-тата минута с още по голяма травма и пропусне мондиала тогава ще се пукна да му се хиля на простия акъл *lol*

dyfko
07.04.2010 21:32

Ахахах.. много хора гледам заложиха пари за гол на Бербатов .. а той даже може да не играе.. как събират парите на хората.. не е истина *lol*

lozan
07.04.2010 21:31

а къде е манекенката??? *lol* *party* *lol*

crixus
07.04.2010 21:30

Добре че са направивли всичко възможно Руни да играе, че ако КАФ беше пуснал нашия Бербо...Дано се получи добър мач.

Ginekologa
07.04.2010 21:30

Manchester4o знам че си за ман но няка как да стане 3-0 *wink*

Wayne_10
07.04.2010 21:29

*lol* Ох,не,не се бях смял толкова от...май ви е страх,че Рууни е готов за срещата,а преди разправяхте как с и без Рууни,Юнайтед отпада.Като сте толкова сигурни какво ви интересува,играе ли,не играе ли Рууни ? *lol* Бай дъ уей,САФ най-големия ! *beer*

gutito1964
07.04.2010 21:28

байерн ще бъдат разкъсани днес 4-1 за ман ю

Ole20Legend
07.04.2010 21:25

Shizofrenik ти наистина си шизофреник а ?Казах ти никъде в официалния сайт на МЮ не пишеше,че няма да играе.Пишеше,че ще направят всичко възможно за да може се въстанови.Това че ти вявраш на жълтите вестници от типа на "Sun" те прави идиот..

kaligyla
07.04.2010 21:23

абе незнам страхлива работа те баерн мюнхен излизат по нападателно от юнаитед странно ми е

darkhill
07.04.2010 21:23

yeeesss weeeee дано дано да отстраним байерн смятах , че и без рууни ще стане, макар и трудно , но сега имам още повече вяра в успеха на Юнайтед *beer* GLORY GLORY MAN UNITED !!!

okocha
07.04.2010 21:22

Точно така да пуска младоците. Ебати дървото, по-добре без него. Парцал неблагодарен. Вън от Юнайтед бе утрепка. *evil* *angry*

Takeo
07.04.2010 21:17

Стига сте се кълнели бе! Незнам въобще що за хора сте, как може да пожелавате подобни неща - счупени крака, контузии, тирове... Отвратително е дори да си ги помисляте..

timbalandfm
07.04.2010 21:15

el_n1n0 аз пък пожелавам торес да го блъсне тир ,а джерард да му се чупят и 2-та крака
да видим дали изобщо ще играете във висшата лига *wink*

Manchester4o
07.04.2010 21:13

Ооооооо дааааааа без Невил,Гигс,Парк и Скоулс,даже Рууни е в състава.Мачкаме ги няма как 3:0 *party* *beer* *wink*

troublesome86
07.04.2010 21:12

Каквото и да си говорим пускането на Руни титуляр говори единствено за паниката и страха обзели Фъргюсън..

ronaldo_armani9
07.04.2010 21:09

*party* йееееееееееееее футболист номер 1 за тази година рууни ше играеееее йеееееееееееееее *beer* *thumb_up* *lol*

el_n1n0
07.04.2010 21:09

на никой не желая лошо и не е хубаво така, но пожелавам на фъргюсън задето ги прави тея педераски номера рууни да се контузи наистина и да пропусне края на сезона, да видим тогава много ли ще говори.

Ole20Legend
07.04.2010 21:06

А дано съдбата да те остави без крак тебе като кълнеш.ЧЕТЕТЕ преди да сте писали ве малоумници.Официалния сайт на МЮ има статия която рече,че Рууни ще бъде подложен на специално лечение и специална тренировка за да може да играе срещу БМ.Това,че някой вестници напишат,че Рууни няма да играе трябва ли да им вярваме ?Информирайте се първо после говорете ..

Anaxagoras
07.04.2010 21:06

ако е вярно е много странно дори за фъргито

kaligyla
07.04.2010 21:03

парво това е малко глупаво решение според мене по скоро много голям риск щото ако му се влоши контузята ше пропусне останалите ма4ове от сезона а те ен са по малко важни както и да е според мене рууни треше да е напред с бербо добар тандем са а тва сега е малко страхлива работа като домакини с един нападател при положение 4е трябва да бележат на всяка цена за гостуванята разбирам но домакини трееее малко по смело а бербо като влиза резерва не праи добри вклю4ваня

chelsea_00
07.04.2010 21:02

руни вече е контузен нека го пускат като го болят краката *lol*

yannis
07.04.2010 20:58

еее бахти боклуците само лъжат че плешивата 10ка няма да играе а ся ще играе само подвеждат хората *angry*

Lazialcho
07.04.2010 20:56

Хаха, Байерн пак ще ги отстрани. Те без Робен ги биха, па са мача е пак 3-2 за Юн и Байерн напред

nnsniki
07.04.2010 20:55

това е нож с две остриета - дано не се влоши кунтузията