Меси: Искам само да стигнем пак до финал в Шампионската лига!

17:35
Меси: Искам само да стигнем пак до финал в Шампионската лига!
Звездата на Барселона Лионел Меси разкри, че мисли само как да помогне на своя тим да стигне до финала в Шампионската лига и през този сезон.

Аржентинецът, който вчера наниза четири попадения във вратата на Арсенал, сподели, че е респектиран от Интер, но смята да даде всичко от себе си в предстоящия сблъсък с "нерадзурите".

"Те са класен тим, като в състава им има много добри играчи. Диего Милито прави страхотен сезон, а не бива да забравяме и за Самуел, който всички знаем колко добър футболист е", споделя Меси пред "Газета Дело Спорт".

"Целта ми е ясна - Искам Барса пак да стигне до финал. Трябва да дам всичко от себе си и да помогна на отбора", допълва Меси.

Запитан дали в определен момент от кариерата си Меси ще пожелае да заиграе в Серия А, аржентинецът отговаря:

"Искам да остана в Барса до края на кариерата си, но ще е честно да кажа, че във футбола човек никога не знае какво му предстои. Ако съдбата ми зависи само от мен обаче, никога няма да напусна този отбор".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
07.04.2010 20:08

тази година повече заслужават да играят на финал *smile* миналата просто класирането им беше пълна порнография *thumb_down*

nom3rcy
07.04.2010 19:18

А бе то според теб щяхте да биете и ЦСКА ама какво стана *lol*
VAMOS BARCA! *party*

BoBi_Levskara
07.04.2010 19:09

Интер ще бият според мен.Меси най-вероятно ще си остане само с мечтите.

lamers_pro
07.04.2010 18:05

Ще стигнете,Интер не могат да ви спрат.
НА ЛЕО МЕСИ,КАКТО И НА ДРУГИТЕ МИ ЛЮБИМЦИ - ТОРЕС И РОНАЛДО ПОЖЕЛАВАМ МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ,УСПЕХИ И ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ РАДВАТ С ВЕЛИКОЛЕПНИЯ СИ ФУТБОЛ!!! *thumb_up*