Ван Гаал: Исках Берба да играе в Аякс!

16:36
Ван Гаал: Исках Берба да играе в Аякс!
Холандският наставник на Байерн Мюнхен Луис Ван Гаал заяви, че баварците няма да подценят уменията на българския нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

Бербатов няма нито един гол в Европа през този сезон, но Ван Гаал смята, че бранителите на мюнхенци трябва да внимават с него тази вечер в мача-реванш с Манчестър Юнайтед от четвъртфиналите на Шампионската лига на "Олд Трафорд".

"Винаги съм харесвал Бербатов! Исках да го купя, когато бях в Аякс, а той беше в Байер Леверкузен. Има много случаи, в които Юнайтед получават голове, но след това те вкарват три попадения на съперника и продължават напред. Те имат духа да правят това, а Алекс Фъргюсън прави всичко възможно това да се случи. Ние вече победихме Манчестър Юнайтед с Уейн Рууни, така че няма значение дали той ще играе. Освен това на нас не ни е нужно да печелим този мач, на нас ни трябва равен резултат. Юнайтед обаче си остават фаворит за продължаване напред в турнира", сподели Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mement0o
08.04.2010 08:34

Нямал гол в европа този сезон ми той няма мач в европа този сезон. Толкос невежество...

ceco26
07.04.2010 18:20

Точно този стремеж за равен, а не за победа може да ги провали. Дано да играят много добре и да отстранят манчо, макар да се съмнявам вързаните копелета да им се дадат. *thumb_down*