Пенев: Бием Литекс и Локо София и се връщаме в борбата

14:29
Пенев: Бием Литекс и Локо София и се връщаме в борбата
От вчера председателят на селекционния съвет на ЦСКА и на Клуба на ветераните Димитър Пенев е част от треньорския щаб на "армейците". Със своя безценен опит треньор  № 1 в България за XX век ще помага на младите специалисти за постигането на редица успехи, купи и титли. Димитър Пенев наблюдава непрекъснато през този футболен сезон отбора и отлично е запознат със състоянието и възможностите на футболистите.

Ето какво сподели той за официалния сайт на "червените" малко след като проведе първата тренировка с отбора.


- Каква е обстановката в отбора?

- От вчера и днес наблюдавам тренировките на отбора. С ръководството коментирахме, че всичко зависи от старанието на футболистите.
Днес  тренираха и бяха в добро настроение. Трябва да има добър колектив, за да се преодолеят тежките моменти.

- Има ли неразбирателство и напрежение в съблекалнята?

- Няма неразбирателство в съблекалнята. Има колебание във футболистите от случилото се в Мездра. От там идва напрежението в състезателите. Има проблеми от неумението да реализираме голове, трябва да се отстранят грешките в защита. Момчетата имат достатъчно мачове до края на сезона, за да излязат от тази ситуация.

- Какъв е коментарът ви за срещата с Монтана?

- Не е нормално да изпуснем такъв мач. Имахме много пропуски в атака, ако бяхме вкарали положенията през първата част можеше да решим мача. Допуснахме и няколко колективни грешки в защита.

- Как оценявате шансовете за титла?

- Имало и преди такива трудни моменти в ЦСКА, но бързо сме излизали от тежките ситуации. Всичко зависи изцяло от футболистите и треньорите. Феновете са прави да искат красива и резултатна игра. Остават достатъчно срещи до края на шампионата, ако не губим може да атакуваме първото място.

- Какво очаквате за предстоящия двубой със Сливен?

- Мачът в Сливен е много важен за нас. Трябва да спечелим, въпреки че двубоят ще бъде труден. Сливен са организиран отбор. Нормално е да излязат крайно мотивирани ,за мача с нас, защото всеки иска да се представи добре срещу ЦСКА. Нямаме право на повече грешки. Имаме основни футболисти, които трябва да поведат отбора напред и да превъзмогнат слабите резултати в последните няколко мача. Имаме идеална възможност да спечелим шампионата, защото приемаме лидерите за момента в първенството на нашия стадион "Българска армия". Ако победим Литекс и Локомотив София отново сме в борбата за титлата. Ще се постарая да бъда полезен с моя опит .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
07.04.2010 16:20

Мача в Сливен ще го вземат..в момента текат преговори за Дуци Симонович да поеме ц(*ка през лятото..та,как си представяте Дуци да не им даде 3т?! А колкото до Пената..не е зле да спре домошарката от Мировяне

georgiew_71
07.04.2010 15:36

Няма проблеми.Вече биха Литекс и Локо Сф,остава да им честитим шампионската титла.Интересно как така не се спомена,че вече имат и потенциал за влизане в групите на шампионската лига.Какво ли ще стане ако и сега се издънят срещу Сливен,което е най-вероятно.Тогава Стратега ли ще е виновен.

MVP_
07.04.2010 15:32

Чичо Митко спри го тоя алкохол вече, уважавам го като треньор ама това от първия ден сметки без кръчмаря.. *lol*

Nikinson
07.04.2010 15:02

Пенев: Бием Литекс и Локо София и се връщаме в борбата...Да да ама не ...Първо трябва да вкарате поне по един гол и в двата мача... последните два гола -на българчето Али и на Маркиньос са срещу много по слаби отбори...Още в Сливен няма да спечелите - ако Лечков ви даде трите точки ще отиде в Б група...или вече наредихте "мачовете" и сте много смели... *beer*