Мъри няма да вика играчи от Левски и ЦСКА в националния

13:26
Мъри няма да вика играчи от Левски и ЦСКА в националния
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов заяви, че ще разчита предимно на легионери в предстоящите евроквалификации за Европейското първенство през 2012 година.

Причината за това решение на Стоилов е слабата форма на играчите от българския шампионат. Според него кризата в родните грандове Левски и ЦСКА неминуемо се отразява на националния отбор и нивото там е спаднало драстично, затова за класиране на първенството в Полша и Украйна ще се заложи на футболисти, които играят извън България. Националният селекционер даде пример със Световното първенство от САЩ, когато четирима играчи на Левски бяха титуляри на националния тим, а сега той не вижда кой футболист от състава на шампионите да извика.

Еврокампанията на "лъвовете" започва на 3 септември на "Уембли" срещу Англия и в тази връзка Станимир Стоилов ще опита да уреди контрола с британски или скандинавски отбор на датата 11 август. Според него, успех над Англия не е гаранция, че българският национален отбор ще победи в следващия мач тима на Черна гора в София четири дни по-късно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

milenmilan
07.04.2010 19:28

Единствено Божинов,Стенли и Марто,са стойностните играчи от национала ни!

MeToDueB
07.04.2010 15:46

много правилно решение на Мъри, дано бъде така наистина .. двамата милиевци са горе-долу футболисти, но бегове си имаме играещи в чужбина .. може да не са много силни - Миланов и Манолев, но в чужбина ще се научат и с всеки ден се учат повече и повече .. така трябва, само легионери и само когато се налага .. някой от смешното бг първенство хаха

georgiew_71
07.04.2010 15:29

Съгласен съм с това,че успех срещу Англия ще означава ако не паднем с повече от три гола разлика.Ако пък по накаква щастлива случайност успеем да им отбележим и гол,то тогава ще сме герои.

Futbulfen
07.04.2010 15:22

Прав е Мъри..в момента в Левски най-добрия играч е сектор "Б". За цдна..Тошко Янчев. Но момчета к'во изобщо го коментирате..добре,тука няма футболисти..замисляли ли сте се дали и навън има?! (освен Стенли и Мартин) Тая патерица ялова БербатоФ ли ще плаши англичаните..?! Истината е,че България няма футболисти!

Cristian0
07.04.2010 15:17

На мен не ми е ясно за какъв точно успех над Англия говори Мъри,ако за него е успех пеимерно да не паднем с повече от 3 гола мове и да стане *stop* А за контролата ,която иска срещу британски или скандинавски отбор не ми е ясно дали иска да паднем за пореден път от Швеция например или Шотландия да си направят тренировка срещу нас..

nasran_chorbar
07.04.2010 14:07

Скоро започваме да приемаме политически затворници от Гуантанамо. Ако някой от тях става за футбол-даваме му гражданство и го правиме национал тутакси.

Docker
07.04.2010 14:05

Да, съгласен съм с теб. Но може би наистина би било по-добре да не ги викнат в националния. Ще направят някой друг читав мач и веднага ще ги продадат за жълти стотинки.

Don_Gonzo
07.04.2010 14:05

До къде я докараха само *stop* Националите ни да са в Литекс, Локо Пловдив, Локо София и Берое, а не в ЦСКА и Левски *lol*

Georgiev1993
07.04.2010 14:01

да ти кажа ли 2ма читави футболисти ? Владимир Гаджев от Левски и Тодор Янчев от ЦС*А единствените читави футболисти в 2та отбора и отчасти Милиев ,но той има още хлеб да яде *party*

Docker
07.04.2010 13:50

Не се сещам за никой читав футболист от тези два отбора... Не отиват на добре нещата. Май Лечков ще се окаже прав, че трябва да прекратиме първенството за година-две.