Аржентинец дойде на проби в Левски

09:04
Аржентинец дойде на проби в Левски
Аржентинецът Сантяго Фреан дойде на проби при шампионите от href="http: / /levski-sofia .winner .bg" target="_blank"> href="http: / /levski-sofia .winner .bg /" target="_blank">Левски < /a> < /a> , съобщава "Тема Спорт" .
/>
/> Гаучото е 25-годишен и играе като ляв полузащитник . За последно се е подвизавал във втородивизионния тим от родината си href="http: / /platense .winner .bg" target="_blank">Платензе < /a> . През изминалия сезон той е изиграл 17 мача и е вкарал 1 гол .
/>
/> Преди няколко дни на "сините" е бил предлаган и мистериозен камерунец , но той е бил отпратен светкавично .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bambaleo
07.04.2010 20:55

Камерунеца си го отпратили , хм супер са направили.Айде и на тоз да му бият шутовете.Имал 17 мача и 1 гол супер дано е поне техничен , че другото е зле.Отбора не вкарва , а с този по-добре не ще стане.Трябва на отбора нападател примерно: мачове 20 голове 30 инак не.Но колегата е прав сладки и лесни пари се правят вместо да се работи правилно.Всичко е така в страната не само първенството да закрият , а и страната да премахнат от картата на света.

Nikinson
07.04.2010 17:08

През изминалия сезон той е изиграл 17 мача и е вкарал 1 гол - значи е играл във около 20% от мачовете в Б Насионал....или резерва дето не става за Б група на Аржентина... Шматков с такива ли ще атакуваме Европата... *lol*

Lucas_Podolski
07.04.2010 12:37

Ех тези мениджърски игри. Не си вършат работата ами гледат да изкарат лесни пари с некачествени играчи! А ние им се дразним и си късаме нервите, докато те си лапат парички и не им дреме за футбола

bradata63
07.04.2010 10:32

Още един тюфлек-този път Аржентинец!Потъваме бавно,но затова пък сигурно!