Предстои пълна чистка на чужденците в ЦСКА

08:56
Предстои пълна чистка на чужденците в ЦСКА
Чужденците в ЦСКА са категорични, всички искат да напуснат. Някои от тях ще бъдат продадени за символични суми, на други договорите изтичат, пише "7 дни спорт".

Бразилецът Маркиньос е на крачка от ФК Сибир. Скаутът на руснаците Игор Скляров гледа мача срещу Монтана (1:1). Халфът вкара гол и си заработи трансфер през лятото. Тогава изтича договорът и на Викторс Морозс. Латвиецът вече се е договорил с бившия си клуб Сконто Рига.

Даниел Панку обяви в понеделник, че си стяга куфарите в посока Румъния. Аверът му Флорентин Петре обмисля да сложи край на кариерата си и да се отдаде на новата си страст - рали състезанията. Македонецът Игор Митрески, който продължава да лекува мистериозна контузия, също ще си тръгне без пари. Той вероятно ще се върне във Втора Бундеслига.

По-особено е положението с Мишел Платини и Руи Мигел. Двамата имат железни договори с "армейците", а оферти за тях липсват. От ЦСКА ще се опитат да разтрогнат по взаимно съгласие. Опциите пред бразилеца са трансфер в чужбина или завръщане в Черноморец.

От следващия сезон на "Армията" вероятно няма да играе и Елиот Гранден. Ръководството на "червените" таи надежди да вземе добри пари за него, за да закърпи част от бюджета за новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
11.04.2010 06:58

*lol* че такьв куц кон който го искали в челси за какво ни е

torres_229
07.04.2010 10:29

*sad* Тамън дойдоха ,вие пък ги гоните.. какви домакини сте *lol*