Капело: България е много неприятен съперник

08:42
Капело: България е много неприятен съперник
Сериозна четка на националния ни отбор направи не кой да е, а селекционерът на Англия Фабио Капело. Независимо от незавидното състояние на родните лъвчета в каляската на трите коня, треньорът на "трите лъва" говори ласкаво за тима на Мъри Стоилов.

Капело даде специално интервю за първия брой на българското издание на най-голямото футболно списание в света FourFourTwo. Знаменитият италианец говори за "трикольорите" в Цюрих при правенето на програмата за европейските квалификации, цитиран от вестник "24 часа".

Запитан какво знае за България, Дон Фабио отвръща: "Знам достатъчно. Говорих преди малко с българския президент Михайлов. Помня го като вратар, беше един от най-добрите. Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Божинов - познавам ги, знам всеки от тях какво може. Въобще България е неприятен съперник, в София всеки от нашата група може да загуби."

Капело не споделя мнението, че въпреки това Англия няма да има никакви проблеми за първото място. Явно Капело е сред хората, които най-много съжаляват за стигането до служебна програма за нашата група G.

"Не сме сигурни победители. Всеки детайл ще е важен, като започнем от програмата. Моите футболисти играят в Шампионската лига, така че трябва да внимаваме да подредим добре календара, доколкото можем. С Михайлов говорихме, че иска да гостуваме в София още през септември или октомври тази година. Деян (Савичевич - б.р.) поиска същото за Черна гора. Швейцарците - и те. Нашата група е доста равностойна. Мен ако питате, най-добре въобще да не играем през септември и през юни догодина. И ако може, да не гостуваме в София и Подгорица", избухва в смях Капело.

На 3 септември тази година обаче Англия стартира с България на "Уембли". Дни по-късно гостува на Швейцария. През юни догодина приема "банкерите". А отново в нежелания септември - на 2-и през 2011 г., е и нежеланата визита в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kaligyla
07.04.2010 14:03

парво маи само ти си отка4ения без да се обиждаш и второ нащо ниво е такова ве4е 4е лесни ма4ове както ги нари4аш за нас няма ве4е няма такова нещо като лесни ма4ове другите даржави не спят а наливат пари4ки и се развиват само ние потаваме което е нормално с оглед на даржавата в която се опитваме да живеееме

biserms
07.04.2010 13:49

Абе само аз ли сам "откачения" дето си мисли, че Англия ще ни подцени и ще измъкнем нещо от "Уембли" ?Нашите ще започнат много мотивирани и като нищо може да врътнат някой номер на англичаните.А да вземем точки от "Уембли" си е нож с две остриета.Ако наистина не загубим първия мач с Световните шампиони от 1966, нашите ще си вдигнат самочувствието и ще се помисля за кой знае какви играчи, което ще ни изиграе лоша шега и ще изгубим важни точки в "лесните" мачове с Уелс и Черна гора.Така смятам аз.

kaligyla
07.04.2010 12:11

какво да каже 4овека балгарите са траги4ни и ше ги вла4име като брамбар сламка из терена нормално е да каже това и с лихтенщаин да играят пак ше каже добри думи за противника нормалните интервюта преди ма4 даже после като ни отупат с 3 4 гола разлика пак ще каже сащото балгарите играха добре но ние бяхме по добри и си спе4елихме ма4а те не си вкараха положенята (ако вообще има такива) а ние наще си ги вкарахме

ZeRo_CooL_Pz
07.04.2010 11:37

Е кво му е неприятното да излезнеш с резервите и да биеш 5:0. Това е жалко за България но е факт *beer*

torres_229
07.04.2010 10:31

Роскооо, да дори тва не е психологическа атака. Тва е най-доброто нещо ,което може да кажа Капело. Как си представяте пък да каже : България е много приятен съперник. Всмисъл - нормално е *smile*

RoSKo0o0
07.04.2010 10:28

Заблудените хора в България и заблудените лапенца сега си викат : "Ооо, много сме добри щом Капело говори така за нас". Поредната психологична атака, след която нашите национали ще им се вдигне самочувствието и англичаните ще ги смачкат AGAIN *smile*

fitnes_mania8
07.04.2010 10:21

точно защото сме много неприятен съперник ще дойде с 3 отбор на Англия в софия за едно 0-3 и братно пак *lol*