Блан сваля напрежението: Излезте и се забавлявайте!

21:11
Блан сваля напрежението: Излезте и се забавлявайте!
Треньорът на Бордо Лоран Блан призова своите футболисти да се насладят на утрешния мач реванш от Шампионската лига срещу Лион.

"Жирондинците" загубиха първия двубой с 1:3 и са пред отпадане от турнира. Наставникът има обаче се опита да свали напрежението и да надъха играчите си.

"Очаквам много себераздаване, мотивация и желание от страна на моите футболисти. Те вярват в това, а аз вярвам в тях и им казах: "Насладете се на този мач, защото може да не играете такъв мач никога повече", каза Блан.

"Ако играчите наистина искат да направят правилно нещата, да го направят първо за себе си и след това за всички, които обичат Бордо. Мачът в сряда е мечта срещу голям отбор, който в последните десет години полага огромни усилия, за да стигне 1/2-финала", сподели още бившият защитник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankow
06.04.2010 21:39

Ole20Legend кво им се обесняваш на такива утрепки незнам... такива некадърници не заслужават да живеят *lol* ПС: САФ - НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!! *thumb_up*

Ole20Legend
06.04.2010 21:34

Нали знайш,че само не го интересува какво е той за теб.И ти си за мен боклук който дори не може да напише името на "любимия" си треньор.А и всеки трепери да не ми се контузи някой ключов играч.

sasho_kg
06.04.2010 21:29

САФ е пълен боклук и само трепери дали няма да му се контузи някой играя (преди : Роналод.. сега : Рууни) за мене най-големия треньор- Жозе Муриньо *thumb_up*