Извънземен Меси прати Барса на 1/2-финал срещу Моуриньо (видео)

23:35
Извънземен Меси прати Барса на 1/2-финал срещу Моуриньо (видео)
Барселона победи Арсенал с 4:1 у дома в 1/4-финален мач реванш между двата отбора в Шампионската лига.

И четирите попадения във вратата на гостите бяха отбелязани от великолепния Лионел Меси, който се изяви в пълния си блясък на "Камп Ноу".

Барса очаквано натисна от самото начало и в 4-а минута Мануел Алмуния спаси коварен удар на Лео Меси. "Каталунците" заиграха в типичния си стил – с много разигравания в търсене на головия пас. "Топчиите" обаче добре пресираха съперника си и не му позволяваха да развие инициатива. Тимът на Пеп Гуардиола също не се хвърляше сляпо в атака, може би с едно на ум за изгодния резултат 2:2 в първия двубой на "Емирейтс".

\"\"

В 12-а минута Меси в типично свой стил залъга двама съперници и от границата на наказателното поле би малко над вратата.

Испанците изглеждаха твърде спокойни и уверени, и това им изигра лоша шега. В 18-а \"\"минута Тио Уолкът излезе на добре позиция отдясно, подаде на Никлас Бендтнер, но шутът на нападателя бе париран от Виктор Валдес. Датчанинът обаче отново се докопа до топката и вкара за 1:0 в полза на Арсенал.

Футболистите на Барса реагираха като ужилени. Лео Меси се възползва от грешка на Силвестър, който подари топката на аржентинеца и магьосникът в състава на домакините препарира Алмуния – 1:1.

След вихрените няколко минути темпото спадна и двубоят се развиваше с леко надмощие на "каталунците". В 29-а минута Меси навърза половината отбор на англичаните и бе грубо фаулиран от Денилсон. Дани Алвеш изпълни прекия свободен удар, но Алмуния улови без проблем. Веднага след това Меси развинти Силвестър в наказателното поле на "артилеристите", но би встрани от вратата.

Представянето на аржентинеца беше светлия лъч в играта на испанския шампион. Останалите му съотборници обаче не бяха на нужното ниво. Младоците Педро и Къркич се губеха по терена и почти не играеха с топката. В 34-а минута реферът сгреши като вдигна несъществуваща засада на Бендтнер.

\"\"  Две по-късно обаче превъзходството на Барселона даде резултат. След хубава атака и смут в защитата на Арсенал, топката попадна у Меси, който отблизо не остави шансове на Алмуния – 2:1 за "каталунците". В 41-а минута пак Меси бе в прегръдките на съотборниците си. Лео излезе бе изведен сам срещу стража на "топчиите" и го прехвърли за 3:1.

В началото на второто полувреме Меси можеше да отбележи четвъртия си гол, но пропусна. Двубоят определено изглеждаше решен и качеството на игра падна, а опасните атаки към двете врати бяха рядкост. В 60-а минута обаче Бендтнер изпусна чудесен шанс да върне Арсенал в мача.

Барса се стресна, заигра доста по-сигурно и в 72-а минута Педро излезе сам срещу Алмуния, но би встрани от вратата. Веднага след това "топчиите" удариха греда, но след това се оказа, че Бендтнер е бил в засада. В крайна сметка, с наближаване края на срещата, Барса се чувстваше уверен полуфиналист и въпреки че гостите се стараеха. В 87-а минута Меси отново залъга няколко бранители и отбеляза четвъртия си гол за крайното 4:1.

\"\"

Ето и стартовите състави на двата отбора:


Барселона: Виктор Валдес, Даниел Алвеш, Рафаел Маркес, Милито, Абидал, Кейта, Бускетс, Шави Ернендес, Педро Родригес, Боян Къркич, Лионел Меси

Арсенал:
Алмуния, Диаби, Саня, Вермаелен, Силвестър, Клиши, Росицки, Денилсон, Насри, Уолкът, Бендтнер

Видео от мача ТУК.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

reggie
07.04.2010 16:18

Arsenalsk1 барса не бяха ли ощетени при вашия гол 100%нарушение за барса не го видя това нали барса не бяха ли в осакатен състав двама основни бранители нямаше ги иниеста и ибра това не го зачиташ нали арсенал били млади момчета и за това загубихме ами барса какви са боян,педро,меси средна възраст 20г. това видя ли го не нали и откъде си сигурен бе мама му стара че бентнер щял да отбележи за 2:2 тогава мача щял да се промени ни най малко щеше да бъде 5:2 вместо 4:1 айде стига с тази злоба и завист ми си признай че барса са с класи над арсенал и ви надиграха смазаха ви тотално а колкото до меси дон диего е казал че меси е по голям гении и вече го е надминал само на 22 а има почти всичко той внаги повежда отбора в големите мачове ето това го прави велик и затова всички футболни величия казват че имаме новия крал на футбола

posydon
07.04.2010 14:52

тъпите фенчета на арсенал да мълчат !! меси разгроби арсенал *lol*

Blaugranas1899
07.04.2010 13:34

Всияки фенове на Арсенал да се скрият някъде и да си признаят че Барса са с класа над Арсенал няма какво да се лъжем Барса колкото опит имат Арсенал толкова победи нямат.

fitnes_mania8
07.04.2010 13:31

ква мазна усмивка вади на последната снимка... не не е напразно... пипа я момчето *party*

shadowblase
07.04.2010 12:27

Arsenalsk1 спокойно бе момче. Имам чувството че ще се разревеш след малко. Тоя Бентнер не спря да го повтаряш цяла вечер. И само да ти кажа че той беше малко по-встрани от врата и със сигурост трябаше да обърне малко посоката а Дани Алвеш щеше да го стигне след 3 метра. Наистина ли вярваш че от това положение със сигурност вкарвахте гол. Аз не съм убеден. Разбирам че ти е гадно че паднахте ама кво от това. Догодина пак. Разбирам мача да беше завършил 2-1 или 1-0 и Арсенал да имаха повече положения, че да се оплаквате от съдията и от незнам си още какво ама мача свърши 4-1 все пак. Не съм гледал статистики ама Барса бие арсенал по всички показатели. Така че момче стига мрънка и не повтаряй едно и също

footballfan
07.04.2010 11:48

Извънземен - точно определение. Едва ли човек може да играе по този начин... Просто няма какво да се каже за този футболист - трябва само да мълчим и да се наслаждаваме на играта му. *thumb_up*

roxete
07.04.2010 11:29

Грешката си е само на Арсенал, защото те излезнаха срещу БАРСЕЛОНА с бели екипи, за това Меси им набута 4 - Меси си ги мисли за Реал Мадрид!!! Айде Меси 4 и на Реал Мадрид да набуташ в Неделя!!!
А да и Само ЛИВЪРПУЛ!!! *beer* *thumb_up* *lol*

ub7
07.04.2010 11:06

не отписвайте моуриньо мръсника. Видяхме как играха интер срещу дрогба. ще се опита да контузят Меси. Някъде около тъч линията. Ясно е че с надиграване няма да стане срещу него.. а Барса много зависят от него. Това ще е финал преди финала. (особено ако интер играят така както в Лондон)

ub7
07.04.2010 11:00

не става само с млади надежди. Венгер е на път да си ходи от Арсенал. Последните години стратегията с привличането на млади играчи - в 80% от случайте офанзивни "халфчета", даде единствено Фабрегас. Другите са малко над посредствени. Няма вратар, няма защита (Авариен ход - Сол Кембъл тая зима), 1 добър централен нападател, който като се контузи (а той се оказва доста чуплив) и свършват. Бендър не го броя за добър играч. Арсенал са преди Челски в класацията по приходи - защо като си продадеш основния реализатор (на Сити) не купуваш? И освен това - успехите на тима (титлите, купите, 38 мача без загуба) не бяха с млади играчи. Бяха със защита Диксън - Киоун - Адамс (Кембъл), халфове Пирес, Пти, Виера, отпред Бергкамп, Анри. Имат да купуват поне 2 ма в зашита, 1 вратар, и 1 централен нападател. И после да ги обиграят. Ама защитата и вратаря по възможност да не са 17 годишни френски таланти.

sasedq
07.04.2010 10:47

gogatakts Еми прав си арсенал поне минава 1/8 последните години докато реал не ги виждам. На ел класико ще играят и повечето липсващи футболисти на барса.

Notlike
07.04.2010 10:40

Отчасти Барса не надигра Арсенал. Беше що-годе равностоен мач. Това обаче не беше добро за "артилеристите", защото ми беше ясно, че "блаугранас" ще дебнат и в някой момент на гениалност от страна на Меси ще ги попарят. Очаквах аржентинецът да ги отстрани сам, но пък чак 4 гола, малко са множко..

gogatakts
07.04.2010 10:31

иначе барса са финалисти Интер немогат да ги отстрани *wink*

gogatakts
07.04.2010 10:30

не мисля че арсенал е от класата на реал щте видим на ел класико кой ще победи *wink*

kaligyla
07.04.2010 10:21

абе така е интер не са зле напоследак сравнение с другите италянски отбори *smile* но мисля 4е от 2 ма4а барса ще излезе победител

fitnes_mania8
07.04.2010 10:17

май беше по-добре Арсенал да не вкарват гол *lol* Но Интер не е лесен отбор който си мисли че барса са на финал още от сега *thumb_up*

kaligyla
07.04.2010 10:08

абе и 2 да им вкара напално е достата4но а роналдо треее да си пуска после запис на ма4а и да си мисли "каде сбаркахме" *smile*

Frankie_0
07.04.2010 10:05

Общо взето Меси загра за Реал ... дано на тях да им вкара 2-йно повече *beer*

kaligyla
07.04.2010 10:04

4е месси е много важен игра4 за барса така е но се си мисля 4е дори да се контузи например по има кои да го замести от колкото например рууни в юнаитед имат си гората ибрахимови4 анри иниеста и тои знае как се бележи така 4е може би ще се справят и без меси разбира се по добре са си с него както се видя 4овека е изванземен и този манекен например роналдо може да му направи една траба са след ма4а в сабота

Georgiev1993
07.04.2010 09:50

За хората,които питат Какво щяхме да правим без Меси гледайте световното много внимателно и по-скоро Испания и ще разберете.Те ще станат шампиони *wink*.

TigerJK
07.04.2010 09:49

Същото беше и миналите години с Ето'о "Ква е машина, без него нищо ня да става, само да се контузи, само да го продадете.." и к'во стана? Май нямаме проблеми без него, а и се вижда колко по малко вкарва с други съотборници. Месси е гениален, извънземен и т.н., и да - едва ли може да бъде заместен на 100% от който и да било друг играч в наши дни, но това не означава, че отбора не може да постигне победа и без него.

TigerJK
07.04.2010 09:48

Офф вече ми писна да гледам коментари от типа "Какво щяхте да правите без Месси?". Ми щяхме да имаме друг добър играч, може би не чак колкото него, но в Барса винаги има кой да блести.. преди Месси беше Роналдиньо, преди него Ривалдо и т.н.. А пък тва че Месси вкара и 4те гола не значи че другите само са стояли и са си чоплели носа нали? За да се стигне до тези ситуации тази топка все минава през хора които си правят точни подавания за да стигне тя до головата ситуация, до Месси, и после той да прави с нея каквото си иска. Нали се сещате, че ако нямахме толкова добра халфова линия отбора нямаше да може да си почива за следващия мач както го направи от 50 до 80 минута.. Миналия мач Ибра играеше и наниза два, в Събота срещу Билбао Боян наниза 2.. К'во ми коментирате сякаш Месси взима топката от Валдес и сам тича до другата врата..

Georgiev1993
07.04.2010 09:37

абе арсенал1 ти си ми мн смешен барселона се подиграха с вас на вашия стадион за и след 60 мин си цъкаха все едно са си на тренировка,вие вкарахте 2 гола,1 от които с несъществъваща дузпа, и се помислихте за мн.големи.Ма не видяхте ли,че Барса се подиграва с вас ве.Те ако бяха играли цял мач реванша нямаше да е толкова интересен .. м/у др шапка им свалям защото мин.год ако помните Байерн набара Спортинг Лисабон че са слаби и ги би с общ резултат 11:0 ,а Барса може да вкара много повече,но уважава и не иска да унижава съперника . *thumb_up*

Shakrachki
07.04.2010 09:18

Arsenalsk1 написа:

"Никога не казват адекватно мнение ходете при Касабов той разбира" ех колко си заблоден ако знаеш, са садиата ви е виновен нали ако не беше тая засада ставаше 2-2 хахах свери часавника пич!!! просто арсенал не са дорасли срещо сички класни одбори се данат и това е ФАКТ !!!

georgiew_71
07.04.2010 09:15

Имах чувството,че Барселона само чакаха да ги настъпят по опашката и след това се видя какво стана.В случая Меси победи Арсенал.Наистина той е един страхотен футболист.Не виждам кой отбор ще спре Барселона към поредната шампионска титла.

pacho_vr
07.04.2010 08:56

Абе кво се праите всички тука
наща Барби е по добра от Меси и довечера ще го докаже *lol* като вкара на Баварията. Айде с здраве и помнете че нашият е по добър

manutd777
07.04.2010 08:40

Браво на Барса, но почвам да си мисля, че играта на отбора започва да зависи много от представянето на Меси. Според мен се получава нещо като Манчестър и Рууни и ако Меси се контузи за по-дълго време, Барса няма да играе така добре. Надявам се да е здрав, но на всеки, дори и на най-добрия може да се случи да се контузи.

kobrata_kz
07.04.2010 07:12

"В 87-а минута Меси отново залъга няколко бранители и отбеляза четвъртия си гол за крайното 4:0." Не беше ли 4:1 или грешно съм разбрал

EXIGO
07.04.2010 05:29

Спор няма Барселона играят много добре,но бих казал че Меси победи Арсенал а не Барселона...без Меси Барса няма да са същите помнете ми думата!

Yang_G
07.04.2010 02:47

Напълно съм съгласен с човека написал коментара под мене ! *thumb_up*

ForzaMilan1899
07.04.2010 02:28

Arsenalsk1 , пичага е такива като тебе са ми много интересни.Кво става бе хора?Барса играят по страхотен начин и надиграха Арсенал отвсякъде.Защо всички всеки мач се оправдават със съдии и такива неща и то почти винаги без основание.Личи си как някой са пълни със злоба и са яко заслепени.Особено във този сайт са малко хората, който наистина мислят, а повечето просто псуват безсмислено.Поне се забавлявам много като чета някои коментари.Явно тук всеки си знае неговото и вика за отбора си,което не е лошо, но това като сте от един отбор не трябва сляпо да викате за него, а да можете да си признаете грешките.Ето примерно аз съм от Милан,които в момента са пълна трагедия, и не съм тръгнал да псувам всички и да казвам как всички са виновни.Дайте да понамалиме малко селските прояви *beer*

Barcelona1234
07.04.2010 02:08

не играхте ли грубо бе.ти гледа ли мача бе човек

Arsenalsk1
07.04.2010 02:08

ИНТЕР ще направят хикс вкъщи и ще бият на Камп Ноу запомнете.

Arsenalsk1
07.04.2010 02:06

Е те постоянно падаха бе постоянно като п..ки.В Англия не се играе така.И се свиваха.На момчето изкараха жълт картон без да е пипнал,испанците повториха 5 пъти как първо чукна топката ама вие и касабов си мълчахте нали ? ЗАЩО ? Колко картона спестиха на Барса ? Колко откъсващ играч спряха класически картони ама не нали е барса да не ощетят срещу ИНТЕР.Абе дееби подпирания.Видях какво ги направиха Щутгарт в Германия бяха като обрани п..ки насред площада и не знаеха къде са.

krasenco
07.04.2010 02:06

Абе Барса си биха напълно заслужено!Стига сте се излагали!Barcelona1234, manunited666 е прав.Във всяка статия за Юнайтед има критики и обиди.Аре лека от мен и утре да има по-малко обиди по статийте *wink*

manunited666
07.04.2010 02:03

За гавреме вика.Ама какво гавриш ти бееее моме.Научи си имаето пък тогава говори за гаврене.

Arsenalsk1
07.04.2010 02:02

Barca_fen112 Поне кажете истината .При 1-1 защо спряха Бентнер без да има засада ? Тогава какво ставаше ? Ако Росицки беше вкарал и Бентнер на края къде отивахте ?

Barcelona1234
07.04.2010 02:01

абе смeшко и не те е срам да дигаш шия 1вия гол когато поведохте имаше нарушение но съдията не го отсади нали.

manunited666
07.04.2010 02:00

Barcelona1234 ми ти явно влизаш в тоя сайт от оня ден.Те Юнайтед и да бият и да паднат и равен да завършат , след мач все нещо не е както трябва , съдия , късмет , времето , какво си избереш.

Barca_fen112
07.04.2010 02:00

manunited666 да разбира се.От неколко месеца ти нищо не праиш и навсекъде все с некой се занимаваш.Ма ме радваш поне ставаш за гаврене *lol* ае лека

Arsenalsk1
07.04.2010 02:00

Никога не казват адекватно мнение ходете при Касабов той разбира

Arsenalsk1
07.04.2010 01:58

Абе ей смешник ако не бяха спрели Бентнер когато измислиха засада.Резултата ставаше 2-2.И Венгер нямаше да маха защитник и да пуска халф.Големи разбирачи.Не видя ли колко са зле Барса в защита ? Арсенал ги дебнеше постоянно и мача нямаше да е с такъв развой е при 3-1 на камп ноу с 3 ма защитници и 6 офанзивни оголен от зад и с умрел Алмуния каво искаш ? Цунете дедовия на Месси и на съдията.

Barcelona1234
07.04.2010 01:57

ако man победят хубаво ли ще е някой да ви псува в темата и да ви съсипе настроението.не нали

Barcelona1234
07.04.2010 01:51

krasenco прав си никой не ги подценява обаче тоя manutd666 всяка вечер е в конфликт с някой големият разбирач

krasenco
07.04.2010 01:49

Barcelona1234 Не подценявай и Интер!Моуриньо е голяма лисица.

manunited666
07.04.2010 01:49

Обаче понеже си тъп и не усещаш как се вързвате.

Barcelona1234
07.04.2010 01:48

а пък тоя manutd666 голем СМЕШНИК.мача бил купен.абе подлеций съдията ли вкара 4 гола а.против барса си ама ако ве барнем 4 5 парцала най малко ще ви ударим

Barcelona1234
07.04.2010 01:46

krasenco няма да ме е яд защото байерн са мн по опасни от ман според мен

Barca_fen112
07.04.2010 01:44

manunited666 а мадурите искаш ли да ми излекуваш а ? Така като те гледам едва ли ще откажеш *party*

timb0
07.04.2010 01:44

Xxaxa toq manunited666 e ебаси смешника *joking* *thumb_up* *lol*

krasenco
07.04.2010 01:44

Интересно ми е утре,ако бием,как ще се спукат от яд токлова много хора *smile*

manunited666
07.04.2010 01:38

Съдията цял мач буташе Барса.Те бяха купили мача.Просто съм потресен как може да има такива съдий.Ц Ц Ц.Цял мач Арсенал бяха по-добре стоящия отбор на терена но просто реферите се подиграха с тях.

Barcelona1234
07.04.2010 01:36

бихме си заслужено.успех на арсенал за напред *thumb_up*

krasenco
07.04.2010 01:35

Ти немските овчарки не ги закачай *joking*

manunited666
07.04.2010 01:32

krasenco що бе не ти ли е забавно ? Сякаш говориш с най-умните немски овчарки !

krasenco
07.04.2010 01:30

Georgiev1993 Недей обижда хората бе келеш!Аз съм фен на МU!Да си видял да обиждам някога,някой в коментарите ми!Ти си този,който се заяжда един час тука!Това ли е трезво мислещ човек?

Georgiev1993
07.04.2010 01:29

*lol**lol**lol* луелуееее колко си колко си забавенн *lol**lol**lol* като Радослав Забавник си *lol**lol*

manunited666
07.04.2010 01:28

Йееееееееа ! Ебати якото а ? Самия ти не вярваш колко яко нещо написа нали ? *party*

manunited666
07.04.2010 01:25

Barca_fen ти си изекувай първо акнето пък тогава се занимавай с други неща.

pepchoy18
07.04.2010 01:24

В 87-а минута Меси отново залъга няколко бранители и отбеляза четвъртия си гол за крайното 4:0.

грешка *stop* за крайното 4-1 *lol*

manunited666
07.04.2010 01:23

Barca_fen ти си малоумен човече ! Лол стига бе , найстина ли този толкова неадекватен младеж е малоумен ? Аз направо не го вярвам !

Georgiev1993
07.04.2010 01:21

всяка вечер ли ще се друсаш ве днеска добре ама и утре ли ...

Ole20Legend
07.04.2010 01:20

Barca_fen ти си малоумен човече.Прегледай коментарите.Не той е отворил темата за МЮ а тука феновете пак почнаха да и нареждат и ние съответно се защитаваме.И недей нарежда "калъф" такъв

manunited666
07.04.2010 01:20

От де пък си сигурен , че ще бъда отчаям ? Може пък да съм се надрусал по това време ! *joking*

Georgiev1993
07.04.2010 01:19

manunited666 аре махай се шибан утре в 11 30 ще пишеме в др тема когато си отчаян *lol*

manunited666
07.04.2010 01:18

Ми не мислим да си затраем ! Шокира ли се ? И явно не можеш да ме спреш ! Мухахахаха

Barca_fen112
07.04.2010 01:17

manunited666 не ти ли писна да спамиш със скапаните и безмислени коментари а ?Тук се говори за Арсенал и Барса на никой от феновете на тези 2 отбора не му дреме за тва кво ще стане ако ония или тоя бие .Или вземете се дразнете на лично или млъкнете и си из4акайте статията и там се праете квот искате.Ае земи трай малко кво ще каеш а калъф такъв? *sick*

manunited666
07.04.2010 01:17

То 93-ти набор не е толкова дребно но чевок като си е тъп и на 40 години да е се тая.

krasenco
07.04.2010 01:16

Ние в последните 3 години си имахме силния период.Спечелихме 3 пъти Премиършип,,Една ШЛ,Един финал за ШЛ,Един полуфинал За ШЛ.Така,че сме наясно,че няма да сме толкова силни вечно!

Ole20Legend
07.04.2010 01:14

Със или без Рууни в "Юнайтет" отбора не се гради само от него но той играе главна роля.А иначе разбирам че си прост 93 набор но моля ти се мисли преди да пишеш !

manunited666
07.04.2010 01:14

А и още един въпрос към целия форум.Защо във абсолютно всяка тема , като се почне от Етрополе и Горна Диканя и се стигне до другия край на света , все става дума за Юнайтед ?

manunited666
07.04.2010 01:12

Ние не пишеме глупости.Просто ми е много чудно какво толкова ще стане ако Юнайтед отпадне ? Гледам си толкова наелектризиран , че се чудя какво ли толкова невероятно ще се случи ?

Georgiev1993
07.04.2010 01:11

на вас ако сте истински фенове на Юнайтет ще ви стане гадно и ще осъзнаете,че без Руни сте за никъде.

Georgiev1993
07.04.2010 01:10

що пишете глупости не мога да разбера *lol* *party* *beer* *smile*

manunited666
07.04.2010 01:08

Georgiev1993 да бе ясно ама какво ще ни стане на нас ?

Georgiev1993
07.04.2010 01:05

ще ми стане яко кеф,че няма да има английски отбор на полуфинал е това ще стане

TheSharK
07.04.2010 01:05

"Меси отново залъга няколко бранители и отбеляза четвъртия си гол за крайното 4:0"
Тия не се научиха да си преглеждат статийте...

Georgiev1993
07.04.2010 01:04

ок тог. няма да пиша повече и ще изчакам утрешната статия ,която ще бъде със заглавие:Байерн на полуфинал *devil*

manunited666
07.04.2010 01:02

Georgiev1993 ще ти го задам по-елементарен въпроса.Какво ще стане ако Юнайтед бъдат отстранени?

Ole20Legend
07.04.2010 01:00

Georgiev1993 Както казах 2 години подред сме на финал тъй,че да ни отстранят или не нищо не се променя *smile*.Ако бием,бием ако пък не,нищо не се променя,защото мисля че и тази година Барса ще спечелят.Не ви ли писна да дискутирате други отбори в теми създадени специално за за определен двубой ?

krasenco
07.04.2010 01:00

Georgiev1993 Да какво ще стане!Да няма да спре светът!Аман такива хора като теб,който само се заяждат!Гледай си твоя отбор и толкова!

Georgiev1993
07.04.2010 00:59

отговорът се съдържа в предния ми коментар *party*

manunited666
07.04.2010 00:57

Georgiev1993 и тебе ще те питам същото .. и кво ще стане като ги отстранят ?

Georgiev1993
07.04.2010 00:56

manunited666 утре ще ми е яко кеф,след като Байерн ви отстранят и видите,че без Руни сте едно голямо НИЩО !!!

manunited666
07.04.2010 00:52

Математиците от Диемата ги оставам без коментар.Те тия хора незнам дали заслужават да им се плаща за това коментиране тяхното.

manunited666
07.04.2010 00:48

Barca_fen112 и са кво става ? Нещо променя ли се наоколо ?

krasenco
07.04.2010 00:48

Алекси Сокачев поне коментира мача като хората,ПОПРИНЦИП!По-добре е от Бобито от Диемата,който цял мач не казва кой играе,а само излага някакви безмислени статистики.

dias
07.04.2010 00:47

MeToDueB няма какво да им се обесняваш. Личи си, че повечето са гледали само вторият мач ...

Barca_fen112
07.04.2010 00:47

Е*и му майката колко малки ,заблудени и тъпи фенчета има в тоя сайт .Човек като ви прочете коментарите да му дойде да се издрайфа на тъпите ви мутри идиоти тъпи *sick* .А колкото до мача аз преди него отново казах какво ще стане и взе ,че се случи .За тва арсеналски олигофренчета вземете си затворете скапаните усти.За 41 минути Барса ги скапа с лекота ,Меси отнова се подигра и напрви поредния фурор .Просто каквото и да се каже за него е малко Най-добрия от най-добрите.Този път пропуските и Алмуния не ви спасиха Уолкът бе спрян от Абидал ,а Насри се покри.Единствено Бенднтер ви отсрами.Ако и през вторите 35 минути играхме така както в първите резултата отиваше към 6 7 и отново трябва да се 1уствате късметлии ,но пак си остваряте скапаните усти....Просто Барса бе феноменална а меси извънземен и заслужено сме на 1/2 финал.Честита победа на всички *beer* *party*

manunited666
07.04.2010 00:46

Сокачев беше сравнително нормален докато беше в БТВ ама сега покрай Борето и той се развали.

ip
07.04.2010 00:44

Това се забеляза в много по-голяма степен в 1-я мач, тогава наистина бях отвратен, със същия успех можеше да коментира всеки един запалянко на Барса

manunited666
07.04.2010 00:44

fafeto напълно съм съгласен с тебе за коментаторите.Те Попринцип БГ коментаторите не стават.Тва коментиране на Борето Касабов е нищо , ти му гледай мач на Левски и ще разбереп за какво става дума.

neveragain
07.04.2010 00:42

Да,ще гледам как барса разиграва цял мач топката и пропуска едно след друго положения.И докато испанското първенство се крепи на ел класико,то английското първенство не е е само ман ютд срещу челси,схвана ли?

fafeto
07.04.2010 00:41

Поздравления за Барса,надиграха ни.Само искам да спомена просто УЖАСНИТЕ коментатори на мача.Абсолютно никакъв професионализъм.Всички разбрахме на кои са фенове.но беше супер грозно.Всепак си пожелавам успех за догодина на Арсенал и английския футбол,а за Испания-само една Барса неможе да се мери с нивото на висшата лига,можеби премиершип *lol*

ip
07.04.2010 00:37

За мен един играч е велик само тогава когато се доближи поне на 5/10 от уменията на Меси, и другото,което е по-сложното - да бъде поне наполовина скромен.

Georgiev1993
07.04.2010 00:37

neveragain в Испания се играл селски футбол *lol* *party* *thumb_up* що не гледаш са в събота Реал - Барса и не го сравниш със Челси - МЮ примерно да видиш каде се играе по-хубав и атрактивен футбол *smile*

dead_addicted
07.04.2010 00:36

Начетох се на тъпи коментари братче... човека вкара 4 гола и то на не кой да е а на Арсенал и те тъпанарите тръгнали да говорят срещу него ?!!?! Кви сте вие бе мишоци ? Меси просто смазва всичко наред те тръгнали да ми говорят що миналата година срещу Челси не е направил нищо ?- Ми ти си прост като въшка бе ! те нека му се нахвърлят да го пазят половин отбор и да му счупят краката от ритници пък после що не направил нищо.. и какво ми говорите за миналата година че Барса ги крепял съдията ? абее ейййй АЛАНКОЛУУУ ?? 6 титли за един сезон само от съдииско рамо ли бе ? В момента той е на върха и никой нито Руни, нито Роналдо, нито Кака или Роналдиньо може да му стъпи на малкия пръст! Осъзнайте се малкои гледайте кой ги може нещата и кой не... *wink*

MeToDueB
07.04.2010 00:36

лека нощ от мене .. стига спорили, айде Меси is the best .. ще си сложа фланелката с името му от миналия сезон под възглавницата си тая вечер .. и да си пожелаем един красив финал, но преди това не подценявам в никакъв случай интер, който според мен е най-сериозния претендент в момента от който и да е отбор и която и да е страна ..Лека

neveragain
07.04.2010 00:35

А бе не мога да ви разбера,уж играят грубо по англия,а пак си остават най-гледаното първенство в света.Че на кой ще му се иска да гледа селския футбол дето се играе в испания.И още веднъж повтарям,че футболът е за мъже.Вие ревете само като докоснат меси,ами каво искате да го оставят да си иде до вратата и да си вкара на празна врата ли

krasenco
07.04.2010 00:34

Добре вие какво искате от Челси в този мач.Ако бяха тръгнали да се надиграват с Барса щяха да паднат много.Просто тактика.Това е!Може да е грозно,но е печелившо.sasedq то за вас Манчестър винаги смешно бие!Не ви ли писна?

manunited666
07.04.2010 00:33

Призовавам winner да ограничава достъпа на потребители с IQ под 56.

manunited666
07.04.2010 00:30

sasedq ма ти болен ли си ? Толкова ли си прост или действително не четеш всичко което съм написал ? Аз това казвам , че Барса са най-добрите последните 2 години ама вие сте някакви дебили и почвате без да сте ме разбрали да говорите врели некипели.Осъзнайте се бе , концентрирайте се като четете.

Georgiev1993
07.04.2010 00:30

добре защо пишете глупости бе стигнали до финала със съдииска помощ ами първия мач на ноу камп що не кажете за измисления червен картон на Абидал а ? Ами през 2006 когато станахме пак шампиони пак ли имаше съдииска помощ ? Просто някой хора толкова много завиждат,че повтарят само 1 и същи неща като са толко силни Челси що не ни биха,що не играха футбол с нас както играят със смешните отборчета от долната половина на класирането в Англия ами се затвориха отзад като мишки и играха изключително грозен мизерен футбол.

Arsenalsk1
07.04.2010 00:30

Ole20Legend От къде ги знаеш за стимулантите да не си му ги давал ти ? Щом не са хванали кво тогава.Нали не са му отменили нито една титла значи да духат ....,Пък и да ти кажа стимулант може да пиеш и ти и да бягаш като кон както се изразяваш обаче от стимулант няма да ти се появи техника а той беше ГЕНИЙ с топката разбираш ли ме.Месси е добър но знай едно аз въпреки че съм от Арсенал казвам че Руни е по добър и по полезен за МЮ играе по сърцато Руни играе за отбора а месси за слава.Руни се връща да отнема във вратарското а Месси само гледа как да вкара и да е на първа страница.Барса му е през дедовия, а НА Руни му се реве като МЮ падат.

MeToDueB
07.04.2010 00:30

neveragain написа: за подкрепяния и неподкрепяния много си спомням аз .. спомни си първия мач на Ноу Камп на 2 или 3 пъти вдига несъществуващи засади .. и тогава Челси играха грубо в дадени ситуации, но им се спестяваха картони, да във втория мач една от двете ситуации за дузпа можеше да се свири (не втората за неволната ръка на Ето'О, а първата, когато пак беше неволно, но някак си попречи на Челси в атаката им ) .. но Челси играха грубо и грозно, убиваха темпото на Барселона, в което темпо Барса умъртвява(поне аз така го наричам) всеки свои съперник, а Челси с фаул след фаул над Меси най-вече .. не спираха и футбол почти не се играеше, а в първия мач .. несъществуващите засади едно на ръка, Челси нямаше удари, а Барса просто изпусна шансовете си .. но като сумираме двата мача и направим извадка от това, кой кой бил подпрял ... 50-50 е ситуацията, а като съпоставим и това, кой се опита да играе футбол и не му беше позволено от групата игра - Барса на финал, заслужено .. финал, в който празнувах бала си .. и почти не бях в заведението при гостите, а гледах мач от вън *joking*

sasedq
07.04.2010 00:29

manunited666 Манчестър отстраниха барселона с смешния гол на скоулс така че не се обеснявай. Това че барселона са допускали галфони като Дзамброта е друг въпрос. Барселона са най успешния клуб последните години така че незнам кво може да се обесняваш.

VeneSotirov
07.04.2010 00:28

fawlty какво се обясняваш, виж му ника *thumb_up* От говедо рогато какво да очакваш *lol*

fawlty_towers
07.04.2010 00:27

BoBi_Levskara, верно ти си бил е.а.ти нещастника.ДО сега съм си го мислил, но с тоя коментар съм извън всякакви съмнения....Син да имаш , зет да ти доведе дано, келеме жалко

krasenco
07.04.2010 00:26

Arsenalsk1 Аз съм гледал само клипове или предавания.Ти може и да си гледал,но повечето не са.Просто много хора принизиха Марадона.Той е велик и това е!Меси може и да го мине,има време ще видим.

manunited666
07.04.2010 00:26

MeToDueB айде без да се правиш на многознайко и да прилагаш нтия методи с истинския фен и ходенето на мачове.Фен си означава , че симпатизираш на дадения отбор.Иначе за тва каде каза за Юнайтед е най-смешното нещо защото я си спомни Барса до преди 2 сезона ... тогава не ти е било толкова яко нали ? То и тоя период ще отмине за Барса , това не е вечно.Друг отбор ще стане най-добрия и кжо прайме тогава ?

neveragain
07.04.2010 00:25

Ами нали знаете,че футболът е игра за мъже,так че челси си играха много добре миналата година,и какво са били смачкани като тия смотаняци разиграваха топката и като стигнат до наказателното поле на челси винаги я губеха,а челси въобще не ги подкрепяше съдията и вие го знате

BoBi_Levskara
07.04.2010 00:24

neveragain прав си.Барса се мислят за много велики, но малко хора ще помним съдийскито им достигане на полуфинал.Сега им се възхищатават и УОУ 6 купи леле мале няма що.От тия 6 3 са вслествие на съдийската тесла в Лондон.А после Манчестър били подпирани, немогли без Рууни, незнам ти кво.И само чудо (или Платини или някой съдия) може да прати Барса на финал.Едно е ясно, ако всичко е честно ИНТЕР са финалисти дано и Ман.Юнайтед.

Arsenalsk1
07.04.2010 00:24

Утре пожелавам по добрия да продължи и съдията да е адекватен малко.

MeToDueB
07.04.2010 00:24

толко ли сте дърти бре *joking* айде лека, без лоши чувства .. всички играчи са големи, но Меси е най-добрия в момента и има възможността да мине всички, защото му остават още много-много години .. да играе, да вкарва, да показва още чудеса .. само от него самия и разбира се от това къде играе .. зависи до къде ще стигне, дано си седи в Барса ..

Ole20Legend
07.04.2010 00:24

Arsenalsk1 пак те питам забрави ли за стимулантите който Марадона използваше през това време ?Ако не бяха те 1 бог знае как щеше да се представи.

Arsenalsk1
07.04.2010 00:22

MeToDueB каза че е подвеждал отбора си. и такива глупости че кариерата му прекъсна като футболист заради дрогата.ЕВми при положение че е станал шампион на Италия с Наполи на 30 г.Кви са тези твои тъпотии.

Arsenalsk1
07.04.2010 00:21

krasenco е ти като не си ги гледал не значи че и ние не сме.

MeToDueB
07.04.2010 00:20

нещо да съм казал против легендарния Марадона ? Или не сте разбрали пак ?

Arsenalsk1
07.04.2010 00:19

Методиев моля те МЛЪКНИ.Стига говори глупости за Марадона.Ти да не си от жълт вестник. * Флаг Италии Наполи
o Чемпион Италии: 1987, 1990
o Кубок Италии: 1987
o Лучший бомбардир чемпионата Италии: 1988
o Кубок УЕФА: 1989
o Суперкубок Италии: 1990.Само да ти кажа като прочетеш това последната купа е спечелил в Италия през 1990.А той е 1960 г набор.Направи си сметка колко е бил друсан.

krasenco
07.04.2010 00:19

MeToDueB Юнайтед паднаха заслужено от Барса,но все пак стигнаха финал и реално миналата година бяха втория най-добър отбор след Барса.А относно Пеле и Марадона,как правите сравнения,при полужение,че не сте ги гледали?Всеки си е гениален за времето си и не могат да се сравняват.А за Меси найстина е голям!

MeToDueB
07.04.2010 00:19

защото Алекс всячески се опитваше да го изпотроши .. Челси игра грубо и грозно през цялото време .. много добре си спомням как с един съученик тогава .. много се заяждах с него заради неговия Челси, които като с футбол не можеха .. дай поне с груба игра (те са сериозен отбор безспорно), но в първия мач на Ноу Камп и тях съдията ги подпря умишлено или не .. и бяха размазани, само че като игра .. голове нямаше, във втория с ритници и грубости .. имаха шанс да ..

Ole20Legend
07.04.2010 00:18

А кажи ми какво представляват многознайко умолявам те !Писна ми в всяка тема се псува МЮ,направете си анти клуб във фейсбук и там пишете глупости.А относно Марадона да не би да забравихте за стимулантите който го караха да бяга като кон ?

armagancho
07.04.2010 00:17

меси се подигра с тях напрао...останаха ми очите в неговата игра не случайно е най-добрия *thumb_up* *thumb_up*

neveragain
07.04.2010 00:17

Говорите за минлогодишния финал,а защо не си спомните кой ви отведе до там,съдията,който не даде 2 дузпи за челси,нали?А меси като е толкова велик,защо не направи нещо срещу джон тери и карвалъо миналата година,а?

MeToDueB
07.04.2010 00:16

manunited666 написа: защото ги гледам всеки път и знам какво представляват .. не обиждам, какви фенове .. бил ли си на мач на Юнайтед, ти си чист симпатизант .. не си фен. Не обиждам теб

MeToDueB
07.04.2010 00:15

всмисъл .. кариерата постоянно му е била с някакви въпросителни .. ще играе ли или пак е надрусан .. няма ли да играе .. какво му е ? Пак ли свръхдоза и някакви такива .. това е, той е липсвал на отборите си в доста моменти заради тези си пороци, докато Меси .. не виждам как ще има подобни проблеми..

manunited666
07.04.2010 00:13

MeToDueB а защо са трябва да почваш да обиждаш и да дразниш феновете на Юнайтед ?

Arsenalsk1
07.04.2010 00:13

MeToDueB Е кой ти каза че му се съсипа кариерата като футболист ?Той стигна върха на върховете.На световното тръгна от своята половина мина целия отбор на Англия и им вкара гол.Стана Световен Шампион.Направи В италия ако си чувал за такъв отбор Наполи номер едно в Италия.Е Месси е добър много добър но като направи същото от нищо нещо тогава да говорим за сравнение.

Madoto_1
07.04.2010 00:13

Честито на Барселона абсолютно заслужено ни бихте.Меси наистина е ВЕЛИК,не просто ВЕЛИК а най-ВЕЛИКИЯ!!!

MeToDueB
07.04.2010 00:12

ако истински желаеш да се контузи Меси .. дано Господ те накаже, заради любовта и възхищението на милионите към Меси, които биха страдали много, ако не го гледат по стадионите, а ти .. си жалък, ако наистина го желаеш .. Юнайтед и с Рууни и без Рууни не може .. поне до толкова, колкото е могъл в най-сериозните мачове .. те и преди не можеха .. на финала си ги спомням какви жалкари бяха ..

ip
07.04.2010 00:12

Arsenalsk1 гледам съзнателно футбол от десетки години, от Пеле има много клипове, а Меси в момента го гледаме наживо и то постоянно *joking* Аз не робувам на предразсъдъци, обичам Арсенал , но днес Меси им е.а майката, макар че не е маловажно и да се отчете осакатения състав на Топчиите *smile*

Georgiev1993
07.04.2010 00:11

Боби върви да си лягаш мойто момче късно е вече недей се излага да пишеш глупости

BoBi_Levskara
07.04.2010 00:10

Тоя Меси се взе за голяма работа.Пожелавам му да се контузи за следващите 5 месеца, и то не за друго, а защото всички казват, че Юнайтед неможе без Рууни.А то Барселона без меси са горе-долу на нивото на любимия ми Левски.

manunited666
07.04.2010 00:10

nachoss обаче е доста прав.Забележете разликата в играта на Меси в Барса и национала на Аржентина.Отбора на Барса просто е в много добра форма в момента.Да Меси е най-добрия но и той не е самостоятелен.

Georgiev1993
07.04.2010 00:08

тоя не е човек бе бате бегай бе на 22 години прави чудеса *party*

Fernando_Tores
07.04.2010 00:07

берба тос път хубав мач ша направи ша управдае критиците *thumb_up*

MeToDueB
07.04.2010 00:07

Arsenalsk1 написа: аз съм гледал клипчета и какво ? При Пеле може би и е било по-лесно не знам, да уникални неща прави с топката си жонглира и ги прави сами да си говорят, но .. друго време е било, а Меси е същински Марадона .. някой ден ще е и по-напред .. дано и националния му отбор живне малко, ше е по-напред, защото няма да се захване с дроги, алкохол и други чудеса, които съсипваха кариерата на Дон Диего, но той си остава в историята, а Меси продължава да я пише .. и за толкова кратко време написа много, а има и още и още да пише

nachoss
07.04.2010 00:06

И престанете с това сравняване между футболисти. Всеки играч си е индивидуален и си има своите плюсове и минуси. Не може да се сравняват футболисти играещи на два напълно различни поста. Все едно да сравняваш Паоло Малдини с Лео Меси. И вече се чудя как може толкова да е пропаднала ценностната система на българския фен. Роналдо бил гей, Рууни бил прасе, Меси бил гном, Анри бил слабак, чакайте бе. Вие кои сте? Нали вие всеки уикенд си пускате телевизора, за да гледате "прасето", "педала" и "джуджето". И Методиев, отборната игра в Барса се гради изцяло от халфовете, а не от Меси. Може би заради това Аржентина е в такова състояние в момента.

Arsenalsk1
07.04.2010 00:06

Ole20Legend Не ме е яд.Не сме отпаднали от Алконкорн.Пднали сме от Барса.Не сме и паднали с лоша игра.Паднахме във борба и изпуснати положения.И това е футбол и един трябваше да отпадне не е шах да има реми "НАЛИ СЕ СЕЩАШ"

Ole20Legend
07.04.2010 00:06

Fernando_Tores прогнозата е че Рууни няма да играе и най вероятно Берба пак ще се усере *smile*

MeToDueB
07.04.2010 00:04

plamen_titan написа: прехваления Меси вика .. Боже момче .. ти нормален ли си .. десетки .. сигурно стотици милиони въздишат по играта на Меси .. кланят се, че са свидетели на такова чудо, да гледаш такъв футболист .. ти го отрече, като заяви, че Снайдер е много по-добър ... да е много е добър и Снайдер, ама не е Най, а този Меси, който не те кефи е НАй-добър в тази игра .. за него тя е много проста ..

Fernando_Tores
07.04.2010 00:04

некой ше кажи ли няква продноза за ман ю -
Байер бербо ша играе

Arsenalsk1
07.04.2010 00:03

Абе как може да сравнявате с Марадона ве вие луди ли сте ? Или с Пеле ? Вижте момчета вземете изтеглете малко от нета филмчета с мачове на Пеле на Марадона после ги сравнявайте.Не се подвеждайте с тези неадекватни Касабов и Сокачев.Вие да не сте на 12 години ?

monte_carlo
07.04.2010 00:03

Пламене,да не ти е лошо моето момче хахах *lol*

plamen_titan
07.04.2010 00:02

Уесли Снайдер е много по-добър от прехваления Меси

Ole20Legend
07.04.2010 00:02

Arsenalsk1 усеща се,че те е яд че отпаднахте нормално е.Но не е наш проблема,че имате такива защитници или че имате толкова контузени нали се сещаш ?

Soon
07.04.2010 00:01

Егоист , смешник , калитар , слабак ... и т.н. ... (bow) (bow) (bow) MESSI MESSI MESSI MESSI !!! Къф Марадона , къф Пеле :X:X:X Vamous Messi

monte_carlo
07.04.2010 00:01

Според мене ще е доста по-лек сблъсъкът срещу Интер.Арсенал са по-класни,а Барса ги отвя,Никакви проблеми и Финал *wink*

Arsenalsk1
07.04.2010 00:00

Абе ще видя кви рейдове ще прави срещу ИНТЕР ? Срещу такива като Силвестър и Саня е лесно.

ip
06.04.2010 23:59

Tати носи, Лео Меси.. или спокойно Барса в този момент може да носи името на този така симпатичен аржентинец. Аз ако бях на мястото на Пеле щях да изляза пред обществеността и да обявя: Има Нов Цар на Футбола, при това най скромния футболист, който съм срещал някога *wink*

MeToDueB
06.04.2010 23:59

и все пак .. дори да държа много на Барса, трябва да призная, че на моменти .. има и слабости, особено в защита .. срещу Интер мачът няма да е лек .. те ще отделят много сериозно внимание на Меси .. има и от къде другаде да дойдат головете, но няма да е лесно .. е все пак Интер вече яде бой в групите ... но сега след това време, което мина са малко по-зрели и с по-високо самочувствие ...

Ole20Legend
06.04.2010 23:58

Методиев с извинение това са пълни глупости.Строго индивидуално е.Бекам в МЮ или след като се махна самохвалко ли беше.Кантона също,Ole Gunnar Solskjaer (ако не го знаеш пиши в youtube и гледай) и той ли е бил самохвалко-Не ..Просто Роналдо както ти каза характера му е такъв.

Arsenalsk1
06.04.2010 23:57

Ole20Legend Какво да призная ? Ти не гледа ли мача не беше ли така ? Пък и не съм ли прав за Руни ? Без него какво стана в Мюнхен ? Абе ей ако вие имахте толкова контузени нямаше и групите да минете.Какво направи Месси ? Еми вкара между краката на този идиот Алмуния.Ти знаеш ли да вкарат между краката ти какво значи във футбола ? Еми с такъв жалък вратар с такъв защитник като Микаел силвестър дето сложи топката на крака на Меси при първия гол какво искаш ? Вие с очила ли сте ? Правя евала на момчетата че тръгнаха да се надиграват с Барса на камп ноу.

manunited666
06.04.2010 23:57

MeToDueB мислим си , че малко надценяваш Барса в това отношение.Че той Меси ако не е егоист няма да тръгва да прави тези рейдове.А най-удобния пример ... ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ !!! Не ми изглежда да е много обзед от тази "магия" наречена Барселона!

MeToDueB
06.04.2010 23:55

nachoss написа: хич не е егоист .. то ако на моменти не прояви това чувство .. няма да вкарва голове .. нали гледам на Меси почти всеки мач .. бе значение Аржентина ли е, Барса ли е .. то не са му само головете и ударите, той има и уникални подавания и мисъл на терена и ги прилага много често

monte_carlo
06.04.2010 23:54

Барселона ще са шампиони в Испания и в ШЛ.Някой беше писал,ако Манчестър отстранят Байерн и Рууни се върне за финала щяло да стане интересно,но аз не виждам как Манчестър могат да затруднят Барса,предната година се видя и с Рууни и с Кристиано Роналдо,каталунците ги изядоха тотално.Бях казал и пак ще каж,единственият отбор,който можеше да спре Барса беше Челси *wink*

MeToDueB
06.04.2010 23:53

Ole20Legend написа: знам .. той имаше по над 20 асистенции и също толкова голове .. но характера си муе такъв .. самохвалко .. Меси няма как да стане такъв, при положение, че играе в отбор, като Барса .. виж в Манчестър, дори и след Роналдо всеки се мисли за голям .. всеки с някакво самочувствие .. стрелят към тая врата от 30+ метра .. фантазират си и те момчетата, че могат .. ама не .. в Барса няма такива, виж как след всеки един гол искрено се радваха съотборниците му .. по главата го целуваха, прегръшаха го .. друго е, те се наслаждават на момента, че играят с него, докато в Манчестър .. и Меси да е там и Марадона да се върне в онези си години и да играе за тях .. те пак всеки с всеки ще се състезава и ще се правят на големите звезди .. и всеки друг отбор е така .. просот Барса е друго ниво .. друга класа, не само това, че са добри ... и Анри и Ето'О .. като Рийкард оставяше единия на пейката .. другия, като вкарваше винаги отиваше да го поздрави .. да покаже, че това не е правилния начин, че могат и двамата .. просто при тия футболисти има уважение има обичаат, разбиране ..

HeKu
06.04.2010 23:52

Ако поне малко мислите,че разбирате от футбол няма как да правите сравнения между такива играчи.И двамата са брилянтни.Меси тази вечер беше фантастичен.Няма да е незаслужено ,ако вземе златната топка,обувка или какво ли още не.

Ole20Legend
06.04.2010 23:51

Arsenalsk1 още 1 заблуден фен.Признай си загубата поне 1 път.НЕДЕЙ коментира другите отбори.Не може 1 играч да излезе сам срещу всички.Всеки отбор има колектив и тиймплей !

nachoss
06.04.2010 23:50

Методиев, замълчи, защото продължаваш с глупостите си. Виж се какво си написал само. Меси може да мине доста играчи и да вкара, а Роналдо е лакомя. Аз затова казах, че в Меси има нещо егоистично и то си пролича в 87 минута. Имаше шанс да подаде, а той обиколи цялата защита, пропусна и пак трябваше да стреля. Както казах, не оспорвам качествата му - той е гениален, но не говорете, че не е егоист защото е и то не малък.

Leader77
06.04.2010 23:49

Crissstiano забранено е използването на халюциногени и след това изразяването на мнение *lol* смотаняк *joking* МЕСИ Е С КЛАСИ НАД ТОЯ ПЕДАЛ !!!

pepito1234
06.04.2010 23:49

Колко е забавно да четеш коментарите на неориентираните пубери!!! Не могат да разберат, че английското първенство е мода, а с красивия футбол се живее!!! *beer* *thumb_up*

monte_carlo
06.04.2010 23:49

Какво няма да му ги бих спорил дали Кристиано Роналдо има по-добри финтове от Роналдиньо *smile* А също така и бразилският Роналдо едно време правеше чудеса с топка в краката

manunited666
06.04.2010 23:49

shizofrenik и понеже Рони е БОГ поне по твойте думи , какво направи втория мач срещу Юнайтед ? Ветерана Гари Невил го опази , WTF ???

paunQ
06.04.2010 23:48

Fernando_Tores, ти си тъпо парче! *lol* Рууни прави първия си силен сезон в МЮ и вече е с класи над Меси.. Мисля, че Рууни е по-голям с 2 години от Меси и чак сега прави най-силния си сезон. Меси играе на най-високо ниво от както е в първия отбор на Барселона.

Ole20Legend
06.04.2010 23:48

Методиев отначало Роналдо като започна да играе за МЮ беше страшно добър и не беше лаком въобще.Но после го обхвана звездоманията и тръгна да се прави на голям и да търси парите.Дано Месси не е същия.

Arsenalsk1
06.04.2010 23:48

Абе ей тези коментатори много са жалки бе в про бг.Е бива бива ама толкова скапано коментиране и подкрепяне на единия отбор ??? Те вече прекаляват.Къде беше засадата ? Нямаше засада и резултата ставаше 2-2 и ? Тогава Венгер нямаше да сменява защитник за халф.Щяха да се бетонират пък квото стане щото да играеш срещу Барса в такъв разнебит състав като гост с младежи и да покажеш дух не е лесно а месси ако сте забравали получи златната топка.Тка че не ми се правете на велики.100 % Интер по точно Мауриньо ще ги отстрани.Само така Арсенал свалям ви шапка момчета браво на вас.Като излекуват контузиите и кат вземем още 4 5 играча тога ще се види.Ние сме отбор и играем колективно.Реал е роналдо МЮ е Руни,Барса е Месси.Арсенал е колектив.

MeToDueB
06.04.2010 23:47

няма по-добър няма сравнение .. Меси е НАЙ, просто НАЙ .. няма по .. когато става въпрос за Меси .. от години .. още Копа Америка стоях по нощите в 2-4-6 часа да го гледам .. осъзнал съм го

neveragain
06.04.2010 23:47

С тази слаба защита вие какво искате,те нямат никаква защита,а там си някъв меси тръгнал ми се прави на герой,но когато видич се изправи срещу него,амй няма да ми се прави на добър.Освен ако и тази година съдията пак не подари на барса купата,защото миналата видяхте какво стана,нали?

shizofrenik
06.04.2010 23:47

pirata123123 Рони още ги прави тези изпълнения и финтове , но Меси е съвсем различен футболист.Той обича да бяга много и скороста му е главното оръжие докато на Рони финтовете са му невероятни и никой друг на света няма да му има техниката

renjaraa
06.04.2010 23:47

просто този сезон Меси няма спиране нищо чудно на ел-класико да е същото *thumb_up*

Crissstiano
06.04.2010 23:46

Най-добрия футболист в света в събота ще спука каталунския съдийски балон *wink*

Ole20Legend
06.04.2010 23:46

Виж сега и 2-мата са добри не знам защо все трябва да има "ПО-ДОБЪР" ?Има много добри футболисти всеки с негов си стил.

MeToDueB
06.04.2010 23:45

как може да споменте Рууни .. да Рууни е голям характер .. борбен и т.н, но Рууни не може да мине през един футболист .. има на мач поне 5 неточни удара .. и зависи най-вече от съотборниците си, а Меси сам може да тръгне и да развърти цял отбор с гениалния си дрибъл .. и почти всеки удар му попада във вратата и много близко до нея .. не мжое да се сравнява с който и да било .. Роналдо е лакомия голяма, ако беше малко по-малко лаком и да не се правеше на толкова голям (какъвто действително е, но най-големия днес вкара 4 на Арсенал) .. ако Роналдо не се правеше, може би щеше да е единствения футболист, който да му оспорва титлата най-добър сред феновете, но не .. никой не му я оспорва, камо ли Рууни консуматора.

Leader77
06.04.2010 23:45

Fernando_Tores *lol* ти си болен бе пубер *joking*

shizofrenik
06.04.2010 23:45

Барса са с 100 класи над арсенал.Наебаха си ги отвсякъде.

Forza1
06.04.2010 23:44

каде го сравнявате Рууни с Меси сиг има едно нещо което ги сравнява 4е и двамата са 1,60 високи *lol* *thumb_up* ина4е Меси е по класният футболист и Барса е на финал няма спор а ман още утре си отиват

monte_carlo
06.04.2010 23:44

Е мислих,че тази година Рууни ще е сериозен претендент на Меси за златната топка,но явно и тази година Рууни няма да сполучи.Безспорно и той заслужава,но можеби другата година *wink*

Fernando_Tores
06.04.2010 23:44

Ole20Legend в момента обаче попринцип рууни е по добрият

Ole20Legend
06.04.2010 23:42

Fernando_Tores хаха едва ли Рууни е с класи над него...просто Месси е най добрия футболист в момента-това е!

MeToDueB
06.04.2010 23:42

дано до края на кариерата си остане в Барселона, в което 99% съм сигурен, че и така ще бъде .. просто няма къде другаде .. никой отбор не го заслужава .. в Барса и колегите му го обичат, а не да му завиждат, че той е гледан с най-голямо внимание от фенове и журналисти по света .. Той ще стане такава легенда за Барселона и ще вкара толкова много голове (само да е здрав, но щом е до тук стигнал и е това, което е .. Господ ще го пази) .. ще вкара толкова много, колкото никой друг .. великан е .. думите са малко, да го опишат

Fernando_Tores
06.04.2010 23:41

kuramiian мълчи ли смешко меси вкарал 4 гола на слабаците арсенал и вече най големия рууни е класи над него

MerryJane
06.04.2010 23:40

Е това Барселона е просто 100 класи над Арсенал факт и в тренировачно темпо ги сасипа Няма кой да бие Барселона единствения начин е те сами да се бият *beer*

pirata123123
06.04.2010 23:40

Роналдинио беше също добър,просто на Меси неска му върза.Рони правеше уникалните финтове и изпълнения на преки свободни удари !!!

nachoss
06.04.2010 23:40

Какво да кажа, освен да благодаря на двата отбора за страхотните два мача. Искам обаче да поздравя отбора на Арсенал, които наистина въпреки страхотните проблеми в състава си, излязоха, и искаха да с надиграват. Барса наистина играха също без някои от титулярите, но защитата на Арсенал наистина изглеждаше безпомощна. Меси е страхотен футболист, световна класа, въпреки че и в него има нещо егоистично, но все пак е с невероятни качества. Glory, Glory!

Markozz
06.04.2010 23:40

Вие и с Галас,Аршавин,Фабрегас пак неможахте да биете Барса.

TigerJK
06.04.2010 23:40

Някои се кефеха, че Ибра е контузен и няма да играе... сега кефите ли се? Ред е на Реал М. *beer*

useraAfc
06.04.2010 23:39

Ей келеме никой от Арсенал не еказвал,че ще ви бият и 2-ро научи се да пишеш тогава пискай коментри

MeToDueB
06.04.2010 23:39

не само с Рууни .. с който и да е футболист .. бих си купил втора фланелка и от този сезон *joking* миналата е безценна заради требъла, ама имам чувсвтото, че пак ще има чудеса с марка Меси .. Интер е труден съперник, но .. Меси трябва да стигне до финал .. и дано на световното се представи на ниво, че втора златна топка го чака ..

CRISSIER
06.04.2010 23:39

Смейте му се на тоя "don_a4o написа:

Ще бием Барса довечера мачът ще е зрелищен и няма да паднем 2:0 3:0 въпреки контузиите"

Ole20Legend
06.04.2010 23:39

Kuramiian Какъв фен съм на Рууни да но Месси е доста по добър от него .. Няма база за сравнение просто.Дано да си остане в Барса,че сега половината клубове ще му предлагат сумати пари.

Markozz
06.04.2010 23:38

МесиКейтаШавиБОянПЕдроАлвешза къв меси кви 5 лева говориш.Барса е колективен отбор и винаги ше е такъв.

Dankow
06.04.2010 23:38

Меси отново изнесе лекция... Честито! *thumb_up*

Barcelona1234
06.04.2010 23:37

кво стана бе арсенал *lol* нали щтяхте да ни биете *thumb_up* *beer*

kuramiian
06.04.2010 23:35

нека смешните фенове на Рууни пак посмеят да го сравнят с най добрия!!! *lol*

rokera_henry
06.04.2010 23:24

Кво искате? Арсенал да бият със "разнебитения си състав" както го пишеше в заглавието на статията.. Това е невъзможно без защитници, като Галас и халфове, като Фабрегас и нападател , като Перси. Че те Арсенал дори добре се справят с оглед на състава им и хилядите им маочве в първенства, купи на Англия и т.н. Та те по едно време имаха 12 контузени, а сега са само 7-8.. Нищо работа нали. Другото, което ми прави впечатление, че в статията пише "Меси това направи, Меси онова направи", а къде е Барса? Ами ако Барса е без Меси какво правим?! Както Арсенал без основните си футболисти във всяка една линия.. А на дебилите, които само обиждат и избиват комплекси из форума - мога да им кажа, че ги съжалявам.. Явно живота им не е лесен, за да има такава агресия и проява на слабост или просто това си е една простотия, вместо да се коментира един такъв футболен спектакъл изнесен от едни от най-добрите отбори в света.. Жалка работа.. А съдийте са изключително слаби, както в Англия, така и в Европа...

Naiki_14
06.04.2010 23:15

Зн ся да ви кажа фен сам на Арсенал но Барса са по добри от нас имат по голяма класа!Просто Арсенал нямат опит и имат мн контузени играчи!И тия дет се псуват Барса просто са някви лапета и не гледат реално на нещатата!Как може да си помислиш че ще надделеш над Барса без играчи като Фабрегас, Аршавин, Галас и т.н.

intermaina
06.04.2010 23:01

Меси 100 класи над Роналдиньо, само това ще кажа за такива като shizofrenik

paunQ
06.04.2010 22:59

Гледайте мача, стига сте се обиждали като кретени. Барса е с 2 класи над Арсенал. Гледам този мач като неутрален фен и се наслаждавам изключително много на най-добрия футбол в света. Барса ще спечели ШЛ. Сигурен съм в това!

manunited666
06.04.2010 22:51

Стига сте говорили как Арсенал едвали не са съдийски отбор.Вие просто сте много тъпи.До сега би трябвало да сте разбрали , че няма подкрепяни отбори от реферите а просто всички съдий са слаби.Да нарушение при гола на Арсенал НО и несъществуваща засада в ущърб на Арсенал.Няма никаква тенденция към никого , просто реферите бърка и в едната и в другата посока.Направо не мога да повярвам какви сте смешници.Иначе колкото до мача ... просто Меси е прекалено добър а Арсенал нямат и футболистите , че да се мерят с Барса.

sasedq
06.04.2010 22:47

arsenal_92 нещасник виж че отбора ти не става кво пак се обесняваш. При гола не бентнер имаше фал в средата на терена така че си трай. Хем виждаш че арсенал не ДОКОСВАТ топката и пак ревеш. Келеме

lamers_pro
06.04.2010 22:47

Leader77 не си прав.Не са жалки,но просто нямат супер късмета да израснат в школата на Барса,да играят в невероятен отбор и да имат супер треньор!И Роналдо,и Торес,и Лео са ГЕНИИ с главно Г,но просто Лео играе със такива съотборници,докато Роналдо отиде в някакъв измислен "дрийм-тийм",а Нандо изживява доста тежичък период в Пул. *thumb_up*

lamers_pro
06.04.2010 22:44

Направо за Лео Меси нямам думи!Иначе Арсеаналците бяха много груби,при гола им имаше фаул,но пък съдията ги ощети като им вдигне несъществуваща засада.Педро и Боян много се губят.Шави,Алвеш и естествено Лео са просто страхотни днес. *wink* Гнусните Принтери да се готвят!!!(От Италия съм за Милан) *joking* *thumb_up*

Leader77
06.04.2010 22:44

Стига намесвахте АНАЛДО и Торес бе паляци тея са супер жалки !!! МЕСИ Е ЕДИН !!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ !!!

MerryJane
06.04.2010 22:43

manunited666 не че нещо лично към тях ама нервят ме вече бе човек виж измислена дузпа първия мач падаха 1:2 сега измислен гол и колко картони им спестиха и накрая ми идва 1 лайнар от тях и ми вика то нечесно падаме пффф а да не говорим в Англия и вие и Челси им направиха дубал и ми говорят за титлата просто сори но Арсенал тая година не заслужава нищо а да подчертая че и Барса играе без много важни играчи като Полйол , Пике , Иниеста , Ибрахимович

Leader77
06.04.2010 22:42

Леприкона им смля филма за минути *lol*

Vidich
06.04.2010 22:42

Кошмара на АРСЕНАЛ тепърва предстои...А шоуто на Месси ще продалжи

MeToDueB
06.04.2010 22:41

Меси ще загрее с 4,5 гола срещу Арсенал и чака Реал .. и там 3,4 да вкара .. това е футболист на футболистите, аз съм благодарен на времето, в което живея .. че мога да гледам такъв футболист, това е нещо .. ненормално. Не знам колко е бил добър Марадона, всеки говори за него .. на 19 съм, гледал съм малки части и кадри .. но не мога да си представя някой да е по-добър от Меси .. Меси е нечовек .. преди четох някакви сравнения с Рууни с други .. несравнимо е .. само един има, който на 50% може да бъде сравнен .. Роналдо .. ама пак не е като Меси .. просто Меси, нямам думи .. купих си оригинална фланелка на Меси още миналата година, като предчувствах требъла, никога няма да я продам .. и ще си я пазя доживот !

gubata
06.04.2010 22:39

евала за коментара ресортер *smile*

MerryJane
06.04.2010 22:39

Анал не струват от 3 гола общо в двата мача 2 измислени Пойио бе нечесно наказан за тоя мач и пакги късат *lol* в Англия конкурентите им праят дубал те искат да станат шампиони с победи на средни отбори като тях направо са ми писнали не заслужават да играят 1/2-финал и залужено отпадат вижте им жалката игра колко червени картони тряаше да има кво е тва смешен среден отбор *thumb_down*

lamers_pro
06.04.2010 22:38

Меси е просто извънземен! Уникален!Велик!Фернандо Торес, Лео, Кр. Роналдо и Роналдиньо са ПРОСТО родени футболни гении!Не случайно са ми любимци!Надявам се да посетя Испания,а оттам да си купя фланелка на един от извънземните --- страхотния Лео Меси! Дано вкара още 2-3 гола второто полувреме,че от тия грубияни Арсенал ми писна! *wink*

minimalist
06.04.2010 22:38

Меси не златната топка ами нз каква награда трябва да му дават *smile* *party* евала на момчето ! дано господ го пази от контузий !!

shizofrenik
06.04.2010 22:38

Меси е най-великия футболист раждал се някога след Роналдиньо *thumb_up*

Resorter
06.04.2010 22:38

Вече виждам края на мача - 3:4 *thumb_up* Бъзикам се естествено, Барселона с този магьосник в редиците си срещу максимално осакътения ми любим Арсенал, няма как да се очаква друго. Изнедадох се че повесохме, съхраних надежди и при 2:1, но вече третия гол идва в повече. Арсенал завинаги, успех Барса *thumb_up*

minimalist
06.04.2010 22:37

ми кво да кажа ! Фен съм на Арсенал , фен съм и на Барса ...! ама само мога да се радвам когато имам вазможност да наблюдавам такав мач! Това искам да гледам в ЩЛ а не как съдий подпират даден отбор няма да казвам кой всички се досещат !! *smile*

MerryJane
06.04.2010 22:36

arsenal_92 написа:'нямаше никаква засада при ситуацията с Бентднер и ставаше 1:2 за Арсенал....'
а гола ви при нарушението 100% нарушение и нямаше да стане 1:0 нали *wink* а това за засадата не се знаеше гол ли ще е такаче не ми се прави на интересен а смешната дузпа дето ви дадоха а хилядите картони които ви спестиха сега писна ми от те Анали нестига че за тях свирят и пак се оправдават духайте го бе в Англия вс силни отбори ги очукаха шампиони искат да стаат тва е среден съдийски отбор който мн ме нерви вече видяхем ги кви са жалки

rockamring
06.04.2010 22:36

Срещу меси просто не може да се направи нищо...

arsenal_92
06.04.2010 22:32

нямаше никаква засада при ситуацията с Бентднер и ставаше 1:2 за Арсенал.....

CRISSIER
06.04.2010 22:30

При гола на арсенал имаше фал кво ревете

Minco71
06.04.2010 22:30

Меси неслучайно е номер 1. Велик е !!!!

Pechenqgata
06.04.2010 22:30

Друго щеше да е ако садиата не беше свирил онази засада... нищо не играе барса просто имат 1 гений в отбора *angry*

minimalcho
06.04.2010 22:30

Меси е най-добрия в света в момента. Някои да е на различно мнение ? *joking*

Lollipopp
06.04.2010 22:27

мача отива на разгром *thumb_up* жалко за Арсенал .....

minimalcho
06.04.2010 22:27

Някои друг да каже че Меси е педал ? Вече ви доказа че не е .. Ботове такива ! Дано още 3 да фкара пича ! *smile*

minimalcho
06.04.2010 22:24

смешник ама фкара 2 гола нали ?! тка че може само да малчиш и да гледаш как фкарва на по-слабите Арсенал .. *smile*

Ginekologa
06.04.2010 22:19

ощетиха арсенал почнаха а е подиграват *joking*

Minco71
06.04.2010 22:19

.... и Меси каза тежката си дума *thumb_up*

rokera_henry
06.04.2010 22:18

Извинявайте, ама балет ли се играе или футбол? Питам, защото за всяко докосване на играч от Барселона се свири нарушение дори и да е играно с топката.. Бахти порнографията...

onzzy
06.04.2010 21:52

леле уинър такова чудо не бех виждал-Прогнози на dani7273
0.0700001 точки

minimalist
06.04.2010 21:32

и двата отбора са ми любими ,но по голямо нещастие от това на Арсенал от мн години не съм виждал! То не бяха контузий то не беше чудо!! Барса са по достойни на тоя етап и нека да продалжат за да защетат титлата!! Успех на Арсенал в парвенството и нека Барса вдигне пак купата!

Ole20Legend
06.04.2010 21:28

MerryJane ти си много тъпо хлапе честно ти казвам.Единственото което знаеш е да псуваш отбори който са доста по велик от твоя ?Но какво да се очаква от наркоман..

wtf4
06.04.2010 21:26

rockamring ако си чувал има една поговорка не секи ден е великден *smile*

ZeRo_CooL_Pz
06.04.2010 21:26

С тоя състав Арсенал нямат шансове !!! Това е факт *thumb_up* Колкото и да искам да бият тва няма как да се случи *sick*

MerryJane
06.04.2010 21:25

Глупости на Барселона оцъстват много по важни футболисти централните затитници Пике и Пойол най добрите им защитници са това също така Иниеста който с Шави гради играта в центара а и Ибрахимович който е в страхотна форма такаче да не се оправдават тея Анали , Барса имат повече къдрови проблеми от тях а и имат предтоящт мач с Реал Мадрид на Бернабео такаче без оправдания от аналите

Fabregas_boy
06.04.2010 21:20

От сега-честита победа на каталунците *sad* То трябва да стане чудо за да бием *sick*

FCB_Aso7o
06.04.2010 21:20

Аз се надявам Маркес да се справи, че тоя сезон е доста слабичък.

kurgolqm
06.04.2010 21:15

мале и в официалния сайт го пише... *sick* *thumb_down* *angry*

kurgolqm
06.04.2010 21:11

станала е някаква грешка...невярвам силвестър да играе,та той не става и за резервния отбор...Саня в центъра пък ебуе десен бек...

rockamring
06.04.2010 21:07

ORIGINALNI_BE като прочета някакъв подобен коментар и направи ми се прихожда по голяма нужда честно ти казвам

Naiki_14
06.04.2010 21:06

И аз сам фен на Арсенал но Барса щи бият =] =] =]

donatelo
06.04.2010 21:05

Фен съм на Арсенал,ама нямам много поводи за оптимизъм.Щесе радвам ако загубим минимално.

rockamring
06.04.2010 21:01

Силвестър *lol* дано не направи някоя тъпотия.Дано на Меси не му е ден че тогава ще бъде лошо.

bluebear
06.04.2010 20:59

Go Go Gunners *beer* Макар и трудно се надявам да победим *party*

neveragain
06.04.2010 20:58

И аз съм за Арсенал,но просто гледам реално на нещата

don_a4o
06.04.2010 20:56

Всички като гледам са за Барса аз съм за Арсенал и дано стане чудо и мн хора да загубят парите си Успех и Arsenal Forever Inter ни чака.

neveragain
06.04.2010 20:54

Барселона са фаворити и Арсенал има много малък шанс да излезне краен победител.