Борисов: ЦСКА не е психодиспансер!

16:41
Борисов: ЦСКА не е психодиспансер!
"Не мога да коментирам оставката на Караиванов, знам само това, което четох по сайтовете. Не съм имал личен разговор с него, за да ми каже мотива си за напускане", заяви президентът на ЦСКА Димитър Борисов по повод оставката на спортно-техническия директор на клуба Караиванов.

"Той е служител на ЦСКА, а всеки такъв може да си подаде оставката. Аз не смятам да коментирам това. Писмото, което той разпространи по медиите говори само за неговия личен морал", допълни Борисов.

"За мен ЦСКА не е психодиспансер, това са думи на Караиванов. Аз не се чувствам луд. Мислех, че с него нямаме различия, но явно той е имал такива с мен. Нищо повече не мога да ви кажа. ЦСКА не е и никога не е било лудница", коментира още Борисов в интервю пред Ринг.бг. "В момента няма да търсим заместник на Караиванов, защото неговата длъжност не е кой знае колко важна", каза още Борисов.

По повод слабото представяне на ЦСКА президентът на "армейците" заяви, че въпреки всичко вярва в доброто класиране на отбора в края на сезона. "Имам увереност, че ЦСКА ще завърши добре шампионата. След Мездра, когато онези фенове нахлуха на терена това се отрази на играчите. Вече 2-3 кръга не можем да се оправим с кризата. Умолявам феновете, истинските фенове, не онези нинджи, които нахлуха да помогнат с търпение и подкрепа да излезем от кризата. Димитър Пенев ще помага на Адалберт Зафиров. В края на сезона ще решим дали Зафиров ще остане", коментира още Борисов. По повод лиценза на клуба шефът на "червените" коментира: "Това, което се изисква за лиценз е внесено. това, което трябва да се плати до 31 март е платено. Няма да имаме проблем с лиценза".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alfaromeo_
06.04.2010 18:00

Борисов: ЦСКА не е психодиспансер!-нещо са бъркаш ПИЧ аххахахахахаха *lol*