Това е новата трансферна цел на Левски и ЦСКА

09:35
Това е новата трансферна цел на Левски и ЦСКА
Нападателят на Локомотив Пловдив Гара Дембеле вече е трансферна цел на Левски и ЦСКА, разбра "7 дни спорт". "Сини" и "червени" проявяват сериозен интерес към тъмнокожия играч и ще влязат в битка за подписа му след края на сезона. Идеята е нападателят да бъде взет под наем за един сезон, след който да се реши за окончателен трансфер. Възможно е сделката да стане и под формата на бартер. И от двата отбора вече са звънели на Лаута, за да разпитат за новата звезда. Проблемът и на Левски, и на ЦСКА е, че няма пари за скъпи играчи, а от Локо със сигурност ще поискат немалка сума.

Дембеле дойде на Лаута през зимната пауза и след силните си изяви оглави списъците за селекция на Герена и Армията. Французинът отбеляза 3 гола в 7 мача и е с основна заслуга Локо да изплува от дъното на "А" група. Левски и ЦСКА пък изпитват сериозни трудности в атака и имат крещяща нужда от нов нападател.

Твърде вероятно е обаче един от грандовете да забрави за французина. Според информациите той е готов да напусне Лаута в посока София само при условие, че ще играе в европейските клубни турнири. В това отношение ЦСКА засега е с едни гърди напред, а и топлите трансферни отношения с Локо със сигурност ще помогнат на червения клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jlloyd
06.04.2010 17:59

Абсурд е Гарата да отиде в Левски или Цска. Той е един много мощен, бърз и притежаващ много силен завършващ удар нападател. Докато Локо(Пд) е един от най - богатите отбори в момента в България и догодина със сигурност, ще искат да изградят един боеспособен отбор, който да се бори за титлата, така че няма начин да се разделят с него.

WarZone123
06.04.2010 16:44

Левскар съм и харесвам играта на Дембеле, ще е много добро попълнение за Левски, обаче Локо също разполагат с много пари и едва ли ще го пуснат, ако Левски му предложат добра заплата, Локо ще му предложат още по-добра.

FLY_I
06.04.2010 16:11

деба и простите шопи *lol* кво ще земете бе шамандури

popi84
06.04.2010 15:07

Пффф аман от Шопски изцепки. И кво ще стане като ни го вземете, ще му е..те мамата за два сезона, и ще кажете " За нищо не става". Примери стотици, а Репертоара е ясен и остава непроменен. И двата ни гранда са " Убиици на таланти". Другото, което е Локо Пловдив догодина е в топ 3 и този играч ще ни е нужен, така, че изчакаите пак да станем шампиони и тогава почнете да кръжите около Лаута, като лешояди.

manutd_forlife
06.04.2010 14:38

да дано го земат ама много лоша снимка са извадили *sad*

zinatop_71
06.04.2010 13:51

По-добре да вземат Гара София! *lol* Сега сериозно, негърът ми харесва, хубаво играе!Дано иде в ЦСКА!