Боби Михайлов: Отказахме мач с домакина на Мондиала

08:59
Боби Михайлов: Отказахме мач с домакина на Мондиала
От БФС са отказали предложение за контрола на националния отбор с домакина на предстоящото през лятото световно първенство РЮА. Това разкри пред БНТ президентът на централата Борислав Михайлов.

“Имаше вариант за мач в ЮАР. Заради датата - 25 май, обаче той пропадна. Тази година първенствата приключват по-рано заради мондиала. В Холандия например всичко свършва в началото на май. Не можем да задържаме футболистите чак до края на месеца. От клубовете им няма да са съгласни те да са ангажирани във времето им за почивка”, сподели Боби, цитиран от "24 часа".

Засега единственото е сугурна контрола с Белгия на 19 май, в която ще сме гости. Продължава да се търси противник с британски стил за август заради мача с Англия в Лондон през септември, с който стартират квалификациите за европейското първенство през 2012 г. Предвид участието на Уелс в нашата група опциите за преговори се свеждат до Шотландия и Северна Ирландия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo_13
06.04.2010 10:48

Да не би да има футбол в България?Най - жалкото е,че тези които прославиха България през 1994 год,част от тях унищожиха родния ни футбол . *thumb_up*