Зафиров зачеркна и Елиот Гранден

08:56
Зафиров зачеркна и Елиот Гранден
ЦСКА зачеркна с лека ръка и Елиот Гранден - след само 4 мача. За идването на френския кадър от Марсилия дълго време се бори лично собственикът Димитър Борисов.

"Който няма сърце, няма да играе за нашия отбор", отсече временният треньор Адалберт Зафиров след 1:1 срещу Монтана.

Странното е, че именно французинът беше един от малкото в ЦСКА, които не могат да бъдат винени за слаба игра, но не излезе за вторите 45 минути в Своге, съобщава "Труд". Същото се отнася и за капитана Тодор Янчев, който винаги се раздава докрай, а странно не завършва вече втори злополучен мач.

Зафиров "отряза главата" и на Игор Митрески, когато бе представен за старши от изпълнителния директор Венцислав Живков. Тогава Зафето набеди македонския национален защитник в симулация на контузия.

Изглежда почти невъзможно някой измежду Гранден и Митрески да бъде използван до края на сезона. Двамата минаваха за бисери в зимната селекция и е факт - нямат издънки. И логично трудно ще играят, когато треньорът няма вяра в тях. Митрески трябва да започне пълноценни тренировки тази седмица, но със сигурност вече се ослушва за оферти от чужбина.

На вечното дерби Левски - ЦСКА (0:0) дойдоха емисари на Блекбърн за Гранден и точно французинът беше от малкото, които хващаха окото в общата сивота на мача. И в новата ситуация явно французинът също ще си тръгне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация