Бенитес: Торес се изчерпа

17:52
Бенитес: Торес се изчерпа
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бнитес обясни защо извади от игра голмайстора Фернандо Торес в 65-а минута на мача от Висшата лига с Бирмингам при резултат 1:1. На мястото на Хлапето влезе Давид Н\'Гог, а срещата завърши наравно и по този начин мърсисайдци се отдалечават от зона Шампионска лига за следващия сезон.

"Той беше изчерпан. Нямаше проблем с контузията в коляното, но беше много уморен, както и някои от другите играчи, които играха срещу Бенфика в четвъртък", каза Бенитес.

"Фернандо знаеше, че трябва да спечелим, но също така знаеше, че е преуморен. Пуснах Давид в игра, за да влее свежи сили в атака", обясни още испанецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
05.04.2010 22:10

Ами не съм гледал мача, но макар да съм фен на Ливърпул бях реалист и си го пуснах равен на ЕФ, та го познах. Просто тоя сезон Рафата и контузиите осраха пейзажа. *thumb_down* Чудно ми е дали контузиите бяха по-решаващи или остътствието на Алонсо, защото в повечето им мачове липсват добри пасове. Бенитез ще е оправдан донякъде, ако Пуул победят Бенфика, особено с голове на Торес, но като цяло има не малко пропуски в тактиките и решенията си, в допълнение на това и явно не може да купи добър нападател, който да замества Торес.

EnJ0y123
05.04.2010 20:08

Абе май трябва да са сменят местата на имената в заглавието Торес никога няма да са изчера а бенитез вече го е направил и няма повече място в Ливърпул ! YNWA

lamers_pro
05.04.2010 19:36

Леле...тоя наглец не го е срам!Бил преуморен!Дрън-Дрън!Какъвто ще да е ТРЯБВАШЕ да играе докрай,защото заради поредния "хитър" ход на шибаняка Бенитес загубихме 2 ВАЖНИ точки!Торес щеше да вкара ПОНЕ 2 от положенията на Н'Гог.(особено онова където пое на гърди срещу вратаря и се осра при удара!) GO,GO NANDO!!! *thumb_up*