Бучински: Смяната на Любо Пенев беше пълна глупост

17:31
Бучински: Смяната на Любо Пенев беше пълна глупост
Бившият вратар на ЦСКА Емил Бучински смята, че основна причина за неуспехите на армейците в последните сезони е прекъснатата нишка между ръководството и звена като спортно-техническия щаб, ветераните на клуба и публиката.

"Далеч съм от мисълта, че тези които плащат в ЦСКА, нямат желание, но според мен нещо там е объркано. И го казвам най-чистосърдечно, защото те поеха тима в такъв труден момент. В последните години всичко в ЦСКА се върши, но най-лошото е, че отборът върви надолу", каза Бучински в актуално студио "Дерби".

Той определи като пълна глупост смяната на Любослав Пенев с Йоан Андоне и изрази мнение, че е било по-добре високата заплата на румънеца да се инвестира в други насоки. Бучински смята също така, че ръководството е трябвало да застане зад Любослав Пенев по време на скандала с отстранените заради различни изцепки футболисти на клуба през есенния полусезон.

Според бившия вратар ЦСКА може да се излезе от сегашното неприятно положение, ако шефовете на "червените" променят отношението си към публиката и подкрепят още повече играчите, за да бъде отстранено напрежението.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
06.04.2010 10:18

ЦСКА не евроидиот, защото има 2 полуфинала за КЕШ. Когато направи същото Левски за ШЛ, вземете ми се обадете. Когато биете Нотингам Форест (като шампион) пак ми се обадете. Те сега и във втора дивизия пак ще ви изядат, тъй че. А прякорът "ЕВРОИДИОТ" не е измислен от българи, така че тихо. Медиите в Европа си го писаха. Иначе се сещам за един прякор от испанските медии "el debil" *lol*

nasran_chorbar
05.04.2010 18:07

Като погледна статистиките от последните няколко години...като казваш евроидиоти, май визираш цска.

flipicha
05.04.2010 18:02

Момче,борете се за Лига Европа,че Перник ви диша отзад.Туко виж не играете в Европа...Даи Боже : да няма Евроидиоти в турнира

nasran_chorbar
05.04.2010 17:55

Създаването на цска също беше голяма глупост. Ако не съществуваше този "отбор", децата в Мездра още щяха да си имат GSM-и.