Трезеге обмисля преминаване в Коринтианс

13:19
Трезеге обмисля преминаване в Коринтианс
Нападателят на Ювентус Давид Трезеге обмисля трансфер в бразилския Коринтианс, заяви левият бек на тима Роберто Карлуш.

"Един мой приятел във Франция ми каза, че Трезеге е дал принципно съгласие за преминаване в Коринтианс", каза Карлуш пред медиите в Бразилия.

Бъдещето на Трезеге е повече от несигурно, като самият футболист заяви, че ще напусне Юве в края на сезона, а интерес към него има и от клубове от американското първенство по футбол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
05.04.2010 21:45

Според мен е по - добре, ЗАЩОТО Амаури въобще не може да играе с топката в крака. Единствената силна страна е играта му с глава, с която бележеше ресдовно в първия полусезон на миналата година. Колко гола е вкарал Амаури с крака? И изобщо през този сезон колко гола е вкарал *wonder* Трезеге има най-много голове от нападателите през този сезон (ако не се лъжа), освен това може да стреля от въздуха и то доста добре - срещу Байерн и не само. Якуинта може да играе и с глава и с крака (този сезон го провалиха контузиите). Дел Пиеро е НЕПРОДАВАЕМ и остана Амаури. Мисля, че той не е за клуб като Юве.

Juventus_tifoz
05.04.2010 16:32

На Трезеге му писна след 10 години в клуба. Иначе той си остава най-добрия чуждестранен реализатор в историята на Юве - 170 гола. Едва ли обаче ще премине в Бразилия. По-скоро може да се върне във Франция. Според мен има още какво да даде и не ми се иска Ювентус да го продават. По-добре ще е да продадат Амаури. Ама това не го решавам Аз. FORZA JUVE *beer*