Продават Маркиньос в Сибир

09:51
Продават Маркиньос в Сибир
Представител на Сибир изгледа срещата между ЦСКА и Монтана. Скаутът на тима от Новосибирск бе дошъл специално да наблюдава изявите на Маркиньос, пише "Тема Спорт".

Агентът на новака в руската Висша лига изгледа срещата от ложите на стадиона в Своге в компанията на мениджъра на футболиста Мирчо Димитров.

На трибуните бе и собственикът на "червените" Димитър Борисов. Очаква се днес двете страни да седнат на масата за преговори и да финализират сделката. За правата на бразилеца "армейците" искат 500 хиляди евро. Трансферният пазар в Русия затваря на 8 април. Дотогава от ЦСКА могат да продадат и Спас Делев. Към крилото интерес проявява Анжи Махачкала. В тима от Дагестан през зимата от ЦСКА вече премина Тодор Тимонов.

Маркиньос пък започна титуляр за ЦСКА за първи път след цели пет месеца. За последно халфът бе сред стартовата единайсеторка на "червените" при загубата с 2:0 в гостуването на Литекс на 1 ноември 2009 година. Това бе чак в 11-я кръг на А група. Оттогава той постепенно изпадна в немилост при Любослав Пенев, а след това дълго лекува контузия. Маркиньос не успя да проведе пълноценна зимна подготовка и това го извади от игра и в началото на пролетта.

Срещу Монтана бразилецът се завърна сред титулярите и отбеляза третото си попадение за сезона. През това първенство полузащитникът е изиграл 9 мача и е престоял на терена общо 622 игрови минути. През това време е получил и три жълти картона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари