Илиян Илиев: Докато това ръководство е на \"Герена\", няма да дойда

09:31
Илиян Илиев: Докато това ръководство е на \"Герена\", няма да дойда
Или аз, или Гонзо – това е условието, което Илиан Илиев поставя пред адвокат Тодор Батков, за да започне работа в Левски, пише "Тема Спорт".

"Докато това ръководство е на "Герена", аз няма да дойда. Нека Гонзо да излезе и да каже защо не искам да работя с него, той най-добре от всички знае истината", каза Илиев в интервю за Bsport.bg.

Според отлично осведомен източник на "Тема Спорт", Илиан Илиев е обиден на Георги Иванов за постъпката му през есента. Тогава Гонзо дълго време убеждаваше младия специалист да поеме Левски след оставката на Достанич и когато той най-сетне се съгласи, Гонзо спря да му вдига телефона и дочака Батков да му даде и треньорския пост.

"Призовавам да ме оставят на мира, стига са набърквали моето име около неразбориите в Левски. Искам да се концентрирам върху работата си в Берое, за нас първенството сега започва", каза още Илиев.

Неговият тим е основен фаворит за спечелване на Купата на България и евровиза – нещо, което може да не се удаде на шампионите от Левски.

Засега условието да се махне Гонзо прави невъзможно идването на Илиан Илиев на "Герена". То обаче ще стане неизбежно, ако успее да класира Берое за евротурнирите, а Георги Иванов и Левски не се преборят за третото място и отпаднат от Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tamate_unufreev
05.04.2010 11:10

Аз какво Ви писах *smile* Вчера ... ако някой мята от време на време поглед на коментарите ми ..
*beer* Илянка стой си в Берое Зимай Купата Минавай Кръговете Влизай в Лига Европа .. и чакам на Финал догодина

nordik
05.04.2010 10:33

Тема спорт пак са си изсмукали някакво интервю от дъртите пръсти.Илиян си е БОГ в БЕРОЕ и пише история с този клуб, и му е през оная работа за ПФК Лефски.