Стоичков подписва с английски гигант от миналото

08:44
Стоичков подписва с английски гигант от миналото
Христо Стоичков ще подпише договор с бившия европейски шампион Нотингам на 19 април в Лондон, съобщава "Труд".

Кавалерът на "Златната топка" е поканен да парафира контракт за сътрудничество между английския клуб и неговата футболна академия в Етрополе. Изричното изискване на британците за стартиране на побратимяването между юношеските формации на Нотингам и на Чавдар е Камата официално да сложи подписа пред медии на Острова.

В момента българската звезда е в Барселона, където изгледа победата на каталунския гранд с 4:1 над Атлетик Билбао. Камерите показаха Камата в компанията на Чики Бегиристайн – бивш негов съотборнтик от Дрийм тима и настоящ технически директор на европейския и световен клубен шампион. Другата седмица Ицо трябва да подпише в Барселона едномесечен договор и с мексиканска телевизионна компания като консултант за Мондиал 2010.

Мениджърът Лъчезар Танев отказва да назове кои са шестте клуба с интерес към Камата. Причината – чака се финализирането на раздялата на Стоичков с южноафриканския Мамелоди Съндаунс до края на април.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivomaster3
05.04.2010 11:34

като не ме познаваш не пиши за мен,от видян един коментар!същото мога да го кажа и за тебе заядливо долно к.п..е

nordik
05.04.2010 10:46

ivomaster3, не знам дали той ще научи английски, а и едва ли толкова му трябва, но едно е сигурно - ти до края на безсмисления си живот ще си останеш малка и дребна душичка, бедна и завистлива, а той - богат и световна звезда!