ЦСКА избира нов до часове, Стойчо, Дуци и Генерала фаворити

08:14
ЦСКА избира нов до часове, Стойчо, Дуци и Генерала фаворити
ЦСКА ще има нов треньор до броени часове, твърди "Тема Спорт".

Решението кой да води "червените" до края на сезона ще бъде взето най-късно тази вечер. До рокадата ще се стигне след поредния резил – 1:1 в Своге с борещия се да не изпадане Монтана. След като в този момент нови футболисти няма как да бъдат привлечени, остава само един ход – назначаването на специалист, който да опита да остави ЦСКА на третото място и така отборът да участва в евротурнирите наесен.

Гневни от уникално слабия футбол, малцината фенове на "армейците", които изгледаха на живо мача в Своге, заплашиха играчите със саморазправа. Собственикът Димитър Борисов пък напусна бесен стадиона. Според запознати той умува върху три имена за треньорския пост – Стойчо Младенов, Драголюб Симонович и Миодраг Йешич. С един от тях днес вероятно ще бъдат проведени разговори.

Последните два мача на ЦСКА бяха водени от доскорошния помощник на избягалия Йоан Андоне – Адалберт Зафиров, но в тях "червените" отпаднаха от Купата на България след загуба от Берое и се изложиха срещу Монтана вчера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zinatop_71
05.04.2010 14:06

Да си върнат Любо!Разсипаха комплектования му отбор след като го уволниха и всичко тръгна надолу!*angry* Да го викнат пак и да се надяват да се съгласи, за да ги измъкне от тинята!

Futbulfen
05.04.2010 14:06

Пожелавам си Тройчо..а дано това да не са поредните спекулации и той да акустира на "Кочин парк"

krasenco
05.04.2010 13:16

Не трябва нов треньор,трябват 20 нови футболисти!Не може да купуваш 5 футболисти от отбор бореш се за оцеляване(Локо ПД)и да искаш да са добри.Те,ако Локо Пд имаха 5 толкова добри футболисти,нямаше да са на това място.Щяха да са поне в топ 4 *wink*

Perfekt
05.04.2010 12:20

1-во въобще не бяхме малко, 2 от секторите бяха пълни.
2-ро не сме ги заплашвали със саморазправа, просто викахме, че ни е срам от тях..

tamate_unufreev
05.04.2010 11:54

Незнам ама на мен Лично Генерала ми допада повече *smile*
*beer*

nbLL
05.04.2010 11:15

Или Йешич или Стойчо тва е но по-добре е Йешич *wink*

tamplier
05.04.2010 08:41

Не ни трябва Стойчо или пък смешковците изредени след него.На ЦСКА е нужен млад треньор с разбирания различни от досегашните.Да му се даде време да приложи и реализира идеите си.От познати имена на Армията няма нужда, трябва ново лице. А тези лигльовци дето сега разхождат трите звезди да си ходят. За да носиш екипа на ЦСКА трябва да имаш голямо сърце и да го показващ на терена.