Рууни моли Фърги да го пусне срещу Байерн

16:35
Рууни моли Фърги да го пусне срещу Байерн
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е помолил мениджъра на тима сър Алекс Фъргюсън да го включи в състава за срещата-реванш от 1/4-финалите в Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен, съобщава британското издание "Сънди Мирър".

Рууни е постигнал договорка с мениджъра на тима да докаже до вторник, че ще може да играе пълноценно срещу Байерн Мюнхен. В противен случай сър Алкес няма да рискува с пускането му в игра, което може допълнително да влоши контузията и нападателят да отсъства от игра много по-дълго време.

Както е известно "червените дяволи" загубиха първата среща на "Алианц Арена" с 2:1, като тогава Рууни получи усложнение на травмата в коляното си и изкълчи своя глезен, което го вади от игра за някои от най-важните срещи на Юнайтед за сезона.

Без звездата си в нападението, съставът на сър Алекс Фъргюсън падна като домакин от Челси с 1:2 и така отстъпи първото място в класирането на Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TOTTU_2
05.04.2010 00:02

Той(Рууни),че е мъжкар - мъжкар е,но ДАЙ БОЖЕ *stop* ДА НЕ СЕ Е ОПРАВИЛ ДО МАЧА С BAYERN MUNCHEN!!!

slavi_1985
04.04.2010 23:33

абе psiharizlle ти си най-големия оли....рен от целия сайт..Руни не ставал -аз ще ти кажа че е сигурно най-добрия в момента от целия англ. шампионат и ако играе пълноценно Байерн са до тук

psiharizlle
04.04.2010 23:27

тва ми е най-неприятния грозния футболист голям вързоп е този сезон следващия всеки ще забраи за него така мисля щото няма техника няма ръст аде може да бяга ама не е бърз примерно колкото Робен шута му стаа все добавя някви топки и после герой иначе сам гол неможе да си изработи *thumb_down*

danman
04.04.2010 20:02

Този човек заслужава да му бъде стисната ръката.Мъжкар.Не като някои други от Бг.Рискува много за отбора.Това е отдаденост и себеотдаване.От него трябва да се поучи Бербтов и да поеме поне малко от хъса на Рууни.

Nenoph
04.04.2010 19:40

Ако на Албиона искат да имат реални шансове за борба за Световната тилта след 2 месеца, трябва до утре да издадат закон, с който да забранят на Руни да играе следващите 2 седмици....

Arsenal_2
04.04.2010 16:54

Да играе, щом иска да прецака Англия на световното *lol*