Бала: Ако това е дузпа...

09:27
Бала: Ако това е дузпа...
Жалко е, че Левски падна толкова ниско, за да търси победата с подобна дузпа, коментира треньорът на Черноморец Бургас Краси Балъков след вчерашното равенство с Левски 1:1.

"Ако това е дузпа, във всеки мач трябва да се дават по 2-3 подобни. В мач с такъв заряд е смешно да се даде такава дузпа. Съжалявам щом Левски е паднал толкова ниско, за да търси победата по този начин. Жалко и за симулацията на Йовов, когото иначе уважавах като играч", сподели Бала.

"Стана спектакъл. За първи път имаше толкова фенове в Бургас. За мен е важно да има хора по стадионите. Наясно съм, че трябва да направим отбор, който да вкара два гола, когато получи един. Не е имало напрежение в отбора. В началото пропуснахме няколко положения, ако Мартин Тошев беше вкарал, можеше двубоя да има друг развой", каза още треньорът на "акулите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
04.04.2010 21:18

Някой може ли да попита Балъков, дали знае, че при умишлено дърпане на фланелката на съперник, задържане на играч се свири фаул/стига разбира се рефера да види ситуацията/? Ако нарушението е в нак.поле на съперник се отсъжда дузпа. Според правилника за дърпане на фланелка на съперник - провинилият се играч се наказва с Ж.К.
Г-н Балъков, вашият играч бе пожален от рефера във въпросната ситуация с дузпата. И как Йовов отскачайки напред падайки настрани, наричате това симулация?
Спрете да обвинявате съдиите в пристрастност. Накарайте ги да обявят публично кой какви представи за нарушения, за санкциониране има за да сме запознати с неговите преценки по време на мач. Ако в последствие те пренебрегнат себе си, тогава ги хокайте!

Nikinson
04.04.2010 14:38

FLY_I ТИ СИ ТЪПАК А ЗА ТОВА КОЕТО КАЗВАМ - ПРОСТО ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ -какво е постигнал Балъков като треньор не само в Бургас а и в Швейцария...Май и той не разбира от тази работа...ПРЕД РЕЗУЛТАТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ *beer*

FLY_I
04.04.2010 14:00

тъпаци, какво разбирата вие от треньорска работа *lol*

Nikinson
04.04.2010 12:21

rockamring Не е смешно трагично е... *beer* Кото футболист беше над средното европейско ниво ...но като треньор....той сам си знае за къде е но не става за тук... *wink*

Nikinson
04.04.2010 11:13

Не се оправдавай смешник ! Не можа да биеш Пенсионерски Футболен Клуб Левски ...Като не знаеш как се бие Левски с разлика - Виж има записи ...Само Киряков ще те оправи теб.....отзад *lol*