По 4 бона в Черноморец за победа днес

13:50
По 4 бона в Черноморец за победа днес
Играчите на Черноморец ще получат по 4000 лева премия, ако успеят да вземат скалпа днес на столичния Левски. При победа бургазлии ще изпреварят "сините" във временното класиране и отново ще се върнат в играта за местата в зона УЕФА, съобщава "Меридиан Мач". След две поредни победи настроението в лагера на "акулите" е оптимистично и всички в отбора очакват успех днес над разколебания отбор на Левски.

"Ако сега не ги бием, няма кога. По-слаб Левски не е имало през последните 20 години. Трябва да ги ударим, и то с разлика", коментираха вчера футболистите на "акулите".

Свободният вход и уникалната подготовка на домакините за мача са допълнителна предпоставка за футболно зрелище. Очаква се на стадиона да бъде и премиерът Бойко Борисов. Поканени са и шефката на БОК Стефка Костадинова, и спортният министър Свилен Нейков.

Стадионът ще отвори врати в 17.30 часа. Около 2 часа ще продължи шоупрограмата. Очаква се да има и безплатен кетъринг за зрителите, който ще включва скара, минерална вода и безалкохолни напитки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
03.04.2010 14:43

На този стадион и по силни състави на Левски са губили с разлика - но не от Черноморец...да видим най -слабият Левски от 20години срещу несполучливия бургаски хибрид...Колко ли фенове на Нефтохимик днес ще има на стадиона... *beer*

Resorter
03.04.2010 14:36

Бургазлии ще излязът по-нахъсани от когато и да е. Зрелищен мач с победа за домакините.

DenteMente
03.04.2010 14:18

Левскар съм ама с тази игра направо да им дават на момчетата по 4 бона *thumb_up*

kaligyla
03.04.2010 13:54

добра премя лошото е 4е няма да я земат левски зле зле ма се си мисля до едно равенство ще стигнат