ЦСКА връща Гьоко, твърди сръбската преса

11:47
ЦСКА връща Гьоко, твърди сръбската преса
Бившият треньор на ЦСКА Гьоко Хаджиевски, може отново да поеме "червените".

Според сръбската преса македонецът е сред вариантите за наставник на отбора от новия сезон, тъй като основният фаворит Владимир Петрович е отказал офертата на "армейските" босове. Както е известно, Хаджиевски бе начело на ЦСКА през есенния полусезон на 1993 година и в първите месеци на 1994-а. За последно той води азербайджанския ФК Баку, който бе отстранен от Левски в квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

Иначе шефовете на ЦСКА са направили безуспешен опит да доведат на "Армията" доскорошния треньор на Цървена звезда Владимир Петрович. Спецът бе заменен наскоро от бившия наставник на Левски Ратко Достанич. След раздялата с Йоан Андоне босовете на "Титан" отправили оферта към Петрович, но той отказал.

Според договора си с Цървена звезда, специалистът с прякор Пижон ще получава заплата до края на контракта си, който е през юли 2012-а година, и ако иска да поеме друг тим, той ще трябва да се лиши от тези пари. Освен това самият специалист имал по-изгодни оферти от ОАЕ и Гърция и вероятно ще приеме някоя от тях.

Засега основният фаворит за треньор на ЦСКА от новия сезон е Антон Велков. Той е с малко по-големи шансове от Стойчо Младенов, който вече заяви, че е готов по всяко време да напусне сегашния си тим ЕНППИ от Египет, за да се върне на "Армията". Все пак Велков е далеч по-евтин от своя доста по-именит колега.

Вчера пък тръгна слух, че шефовете на ЦСКА ще се опитат да навият наставника на Берое Илиан Илиев да поеме "червените". Той обаче едва ли би приел, тъй като е символ на вечния съперник на ЦСКА – Левски. Почти няма никакъв шанс спряганият за поста Христо Стоичков да се върне у нас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
04.04.2010 21:18

*lol* а и да питам кога ония живков ще си подаде оставката, той беше на подготвителните лагери и каза ок е цска

toni_sf
04.04.2010 21:17

*lol* правилно, като оставиха куци и сакати футболисти може и аз да им стана треньор *lol* нали от винкела по големо нема, това се мьчат да докажат тия буклуци от титан

donatelo
04.04.2010 19:02

По-добре да вземат Майстор Миро,че може и скара да направи от прасетата *lol*