\"Дроздовете\" подчиниха \"лисиците\" и са на крачка от Висшата лига

21:11
\"Дроздовете\" подчиниха \"лисиците\" и са на крачка от Висшата лига
Уест Бромич победи Лестър с 3:0 в среща от 41-я кръг на Чемпиъншип. След този си успех "дроздовете" се приближиха само на една точка от лидера във временното класиране Нюкасъл.

По важното за момчетата на Роберто Ди Матео обаче, е фактът, че пет мача преди края на шампионата, те водят с 12 точки пред третия Нотингам Форест. Това означава, че "дроздовете" вече са с единия крак във Висшата лига.

Иначе на "Дъ Хоутърнс" Джеймс Морисън откри резултата със страхотен удар от границата на наказателното поле в 38-а минута.

Точно преди края на първото полувреме Робърт Корен се възползва от едно разбъркване в пеналта на "лисиците" и с премерен удар прати топката в долния десен ъгъл за 2:0.

След почивката играчите на Лестър се опитаха да обърнат мача и пропуснаха две-три добри възможности.

Домакините обаче, дебнеха своите опоненти на контраатака и в 89-а минута Морисън с прекрасен пас изведе Корен сам срещу вратаря.

Корен преодоля вратаря и чукна топката в празната врата, оформяйки крайния резултат.

Уест Бромич - Лестър 3:0


1:0 Морисън 38-а мин
2:0 Корен 45-а мин
3:0 Корен 89-а мин

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
03.04.2010 05:06

Еми те отпаднаха на последно място и ги биеха с големи резултати и почти всички си направиха ташак с тях. Взеха много малко точки и не мечтая пак да се върнат. А за мен красиво и зрелищно е например начина по който Хъл играеха до зимата миналия сезон.

darkspeed
03.04.2010 03:59

Защо бе, предната година УБА оставиха много добри впечатления в мен *smile* . Та те играха най-нападателния футбол от последните 7-8 отбора, не се пазиха с по 10 човека в защита и отпаднаха с чест. Изобщо не промениха играта си от Чемпиъншип във ВЛ, което ме изненада много приятно *wink* . Ще е добре отново да играят във Висшата и тази година ще влязат. Друг е въпроса, че за мен понятие като "грозен" футбол не съществува, има нападателен и защитен. Се пак отбори като Хъл не разполат с парите и играчите на отборите от топ 4 и не може да очаквате, че ще играят еднакво с тях. Всеки отбор гради тактиката си спрямо играчите, с които разполага *thumb_up* .

paunQ
02.04.2010 21:44

ХАха, Уест Бромич играят по-приятен футбол от отбори като Стоук Сити, Хъл Сити и Бирмингам.

ManUtdTillidie
02.04.2010 21:40

Още веднъж ще ги гледаме тези грозно играещи бездарници във Вишата лига!!!... *sad* *thumb_down*