Роналдо: Нямам сили да гледам Шампионската лига

20:27
Роналдо: Нямам сили да гледам Шампионската лига
Португалската звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че няма сили да гледа мачовете от Шампионската лига, след като неговия тим бе елиминиран безславно от Лион в осминафиналите на надпреварата.

Крилото на "белия балет" сподели своята мъка: "Не обичам да гледам мачовете от Шампионската лига, защото съм леко ядосан, тъй като знаех, че сме достатъчно добри да останем в турнира. Ние обаче не продължихме напред, заради наши грешки. Направихме грешки - аз, другите играчи, така че трябва да си вземем урок от това, което ни се случи. Ние загубихме, но сега трябва да вдигнем глави и да мислим как да се представим по-добре през следващата година, което със сигурност е възможно. Аз смятам, че съм роден победител, така че винаги продължавам напред. Знам, че на всички е много трудно, нищо в живота обаче не е лесно. Ако беше лесно, ние всички нямаше да се родим с възможността да плачем".

Роналдо допълни, че Реал Мадрид ще направи всичко по силите си, за да спечели титлата в Испания. Той завърши с думите:

"Ние знаем, че имаме осем мача, които трябва да спечелим на всяка цена. Ще бъде трудно, но ние вярваме, че можем да успеем".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Miryo
03.04.2010 05:11

Ако беше в Юнайтед нямяше да ги гледаш по телвизията!