Анди Коул: Берба е човекът за Манчестър Юнайтед

19:14
Анди Коул: Берба е човекът за Манчестър Юнайтед
Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Андрю Коул заяви, че Димитър Бербатов има всичко необходимо да замени подобаващо Уейн Рууни през следващите три седмици.

Коул заяви за клубната телевизия на Юнайтед:

"Уейн е истински хит този сезон, но без него ние победихме Болтън с 4:0, а Бербатов бе човекът, който вкара два от головете. Аз смятам, че той игра изключително добре. Въпреки че Челси са съвсем различен тим, съботният мач може да бъде двубоят, в който Берба да покаже малко от своята магия, а хората да се обърнат и да кажат - \'Точно заради това платихме 30 милиона паунда за него\'. Аз съм сигурен, че той е човекът за Юнайтед".

Запитан дали Федерико Македа и Маме Диуф могат да заменят Рууни, легендарният голмайстор отговори:

"Те са все още едни млади момчета, които се учат. Не смятам, че мениджърът ни си е представял, че ще се стигне до ситуация, в която ще трябва да разчита на тях постоянно".

Коул завърши с думите: "Разбира се, когато не можеш да разчиташ на нападатели като Рууни и Майкъл Оуен, хората започват да се питат кой ще бележи голове. За мен лично, това е Димитър Бербатов!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Un_Fen_92
02.04.2010 22:51

леле ... велик си Ашли !!! *thumb_up* Поне един да подкрепи Бербо заеби ... Вярвам 4е утре 6те направи необходимото за Ман Юн !!! *beer* *devil*

MeToDueB
02.04.2010 22:38

вярно, че в Ман Ю е вкарвал само на Челси от отборите, които са най-най .. но просто в другите мачове се играеше с 4-5-1 .. а Рууни търчи напред адски много и няма как да остане на пейката .. ама близалчице .. май си забравил головете му срещу Ман Ю за 1-1 в Тотнъм .. той вкара първия, срешу Челси са доста не мога да ги изброя всичките .. срешу Арсенал също, един от които от много много малък ъгъл .. срешу Ливърпул, Реал, Байерн М и срешу други силни съперници от ШЛ в Леверкузен по-трудно ще се сетя, ама ти вкарвал ли си на такива отбори, а твоя любимец, предполагам Гонзо ? айххах Не нали

Lollipopp
02.04.2010 22:22

тая статия малко звъчи все едно е сбирщина от коментарите в сайта *lol* и както и в друга статия казах - на Болтън всеки може да вкара *wink*

RagnaroK
02.04.2010 22:11

Берба просто трябва да се раздаде на макс тея мачове и веднъж за винаги да затвори устите на всички критици *wink*

Tzeko90
02.04.2010 20:57

Що не кометнирате тука е антиБербовци или ви е срам ,че това го казва един от най-добрите напрадели за Юнт през 20-те им години ,които играят по-класен футбол!