\"Съдията постъпи жестоко, не бях за изгонване!\"

13:03
\"Съдията постъпи жестоко, не бях за изгонване!\"
Райън Бабел заяви, че не е трябвало да получи червен картон за разправията си със защитника Луизао по време вчерашния първи четвъртфинален мач от турнира Лига Европа между Бенфика и Ливърпул.

Както е известно, Бабел се ядоса на защитника на "орлите" след едно грубо нарушение срещу Фернандо Торес.

Последва скандал между Луизао и крилото на "червените", като в крайна сметка Райън Бабел бе изгонен и остави отбора си с човек по-малко в оставащия един час до края на мача.

"Реферът постъпи жестоко. Не съм искал да удрям Луизао. Просто той крещеше близо до лицето ми и аз вдигнах ръка, казвайки му да се махне. Вярно е, че го докоснах по лицето, но за това може би трябваше да получи жълт картон. Със сигурност не трябваше да ме гонят", коментира Бабел.

"Извиних се на момчетата след края на мача. Те ме подкрепиха и ми казаха, че съм бил прав. Яд ме е, защото ако не ме бяха изгонили, нямаше да загубим", допълва крилото на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
03.04.2010 10:03

spiratataр,Джейми умишлено вдигна ръка към топката,но за Лиузао трябваше червен,а за Бабел само жълт картон *wink*

StGerrard
03.04.2010 00:02

а ти ако беше гледал мача щеше да разбереш колко тъп ти е коментара в случая!

Yang_G
02.04.2010 16:30

Духайте го бе ! Съдийте все са ви на вас виновни ! Ако бяхте мн добри нямаше да сте без шампионска титла от 90-та !

EnJ0y123
02.04.2010 15:51

Тоя щведски педерас сигорно целия отбор на Бенфика му е направил по една свирка преди мача че да измъкнат победата... тоя съдия вобще не трябва да свири в евротурнирите той е бетер от българските *angry*

spitarata
02.04.2010 13:59

Незаслужаваше червен картон в никакъв случай , според мен и играта с рака на Кара в наказателното не трябваше да се дава дуспа,сички видяха играта ма айде направете вие шпагат със ръце зад кръста..Браво на Бабел ,започва да ми харесва ,само дано Бенитез да не почне пак да го слага резерва заради картона.

SwedeN
02.04.2010 13:51

Поне да му беше плеснал една циганска на тоя мангал и на оня шведски капут.И без тебе ще си събират органите в Англия тия мангалчета.

Notlike
02.04.2010 13:30

Прав си, Райън! С теб сме, тоя съдия се изгаври *thumb_down*