Манчини: Никога не бих отказал на Юве, бях им фен като малък!

12:38
Манчини: Никога не бих отказал на Юве, бях им фен като малък!
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини обяви, че ако получи оферта да поеме Ювентус, той не би отказал.

"Юве винаги си е Юве. Това е велик клуб, институция, на такова предложение не бих отказал. В момента отборът е в криза, но във футбола подобни явления са нещо нормално", коментира специалистът пред "Ла национе".

"Знам, че много от тифозите на "бианконерите" ме мразят, защото съм работил в Интер и съм имал разправия с хора от Юве. Искам обаче, да ви напомня, че като малък бях голям фен на "Старата госпожа" и никога не съм крил този факт. Никога не съм бил против Ювентус, просто в определ период имах лични кавги с част от ръководството на този клуб", допълва Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
02.04.2010 22:49

Трябва ни треньор от най-високо ниво и нова управа. Докато ръководството не разбере, че трябва да се бръкне за по-класен треньор, то Юве нищо няма да спечели. Според мен Манчо и Дзак са горе - долу една класа. Трябва ни някой като Капело, Липи. А винаги съм искал да видя Гасперини като треньор на Ювентус. Той не би ни отказал, тъй като е работил в клуба много години и обича отбора. А от Дженоа изгради стабилен тим. FORZA JUVE *beer*

ManUtdTillidie
02.04.2010 13:31

Сити са доста зле , не може всеки сезон по 2 нови мениджъра , Фърги колко е неуспявал преди да постигне успехите си и е бил на прага на уволнението но вижте сега. Не може така той едва си разопаковал багажа и вече му набират.

AnTONYo
02.04.2010 13:18

Този се натяга нещо за поста в ЮВЕ ... Не го харесвам много като треньор , но ако няма друг избор ...

shizofrenik
02.04.2010 12:43

Ако Шити не влязат в ШЛ Мансичи си тръгва лятото и като нищо може да поеме Юфе

Yang_G
02.04.2010 12:40

Стигаааа сте клепали по очите на хората бе ! Манчини си остава в Сити докато не го изритат ! Това е истината !