Сър Алекс: Бербатов със сигурност ще е титуляр срещу Челси!

12:05
Сър Алекс: Бербатов със сигурност ще е титуляр срещу Челси!
Сър Алекс Фъргюсън заяви, че българинът Димитър Бербатов утре със сигурност ще е титуляр за Манчестър Юнайтед в сблъсъка за титлата във Висшата лига срещу Челси.

"Беше ми трудно да оставя Димитър на пейката във вторник срещу Байерн Мюнхен. Утре обаче, той със сигурност ще е титуляр", разкрива шотландският специалист на пресконференцията си, която започна в 11:30 часа българско време.

"Нещата са прости. Ако ние ги бием, имаме огромен шанс да станем шампиони. Ако Челси ни победят, те стават основният фаворит. При равенство, битката ще е до последния кръг", допълва Фърги.

"Нека нацията да спре да се моли. Уейн Рууни ще отсъства само две, максимум три седмици и ще е готов за Мондиал 2010", отсече легендарният мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
03.04.2010 13:43

очакваните отговори на хейтърите .. по едно изречение *sick*

kaligyla
03.04.2010 13:24

методиев може и да изперка малко щото го нервирахте но в общи линиии е прав за пове4ето неща за националниа специално бербо няма как да играе с 7-8 дирека и да се полу4и нещо то се вижда в родното ни парвенство за какво става вавпрос така 4е доста европеиски и световни ше пропускаме тепарва има да се сещаме за 94 поне 2 3 десетилетия поне според мене а за играта ми в юнаитед няма какво да се каже варши си работата перфектно тои е наи техни4ния и умен футболист в отбора не слу4аино е там нали се сещате 4е преди да го купи фарги го е следил поне 6 месеца а не ден и два току така такива пари не се дават и според мене едни 15-17 гола и 10 асистенциии може да е доволлен и тои и фарги лек ви ден

Lollipopp
03.04.2010 13:11

MeToDueB - виждаме че ти се отдава да пишеш и че много "разбираш" от футбол и си супер голям фен на Бербатов , така че вземи напиши една книга *thinking*

rockamring
03.04.2010 12:45

Написах,че се надявам Челси да победят и коментара ми беше изтрит *lol*

gazlata
03.04.2010 12:22


MeToDueB ПРЕСТАНИ ДА ФИЛОСОФСТВАШ моля! Да не си ходил на църква и сега да ни интерпретираш литургиите на попа? СПРИ! *stop* *lol*

MeToDueB
03.04.2010 12:01

сигурен бях, че отговорите ще са от тоя тип .. едно изречение хаха .. като няма какво друго да кажете .. така е, дайте с факти .. дайте с нещо истинско, не само с обиди и разни глупости

MeToDueB
03.04.2010 11:55

и ми е интересно дали след толкова много мой писания (не ме жалете, имах свободно време и това ми е хоби), дали след толкова много .. пак ще се намери някой да пише, я Лолипоп, я Футболбен .. пак ще напишат 1 изречение, дали с псувни, дали някаква необмислена критика .. ама едва ли ще тръгнат да говорят с факти и компетентно .. айде със здраве .. едва ли ще прочетат критиците, както искат .. тяхна си работа, те знаят къде е истината, не това, което казват.

MeToDueB
03.04.2010 11:51

Бербатов е футболиииист, Фабрегас е футболист, Анелка е футболист, Ибрахимович е футболист .. има и др естествено, но останалите се делят на защитници, халфове и нападатели .. те не са нищо повече от това, каквото пояснява поста им .. Бербатов е нещо много повече, че дори и в защита избива топки с глава от корнери .. и това никой не го гледа, дребните детайли следете, футбола е сложен .. но не чак толкова. Като сумарите .. голове, асистенции, пасове, спирания, изчиствания, сваляния на топка и всичко останало на Бербатов с останалите, които са само нападатели, защитници и халфове .. какво излиза, че са далеч от Бербатов нали .. само сравнения с ФУТБОЛИСТИ .. какъвто в Челси са Анелка, Малуда, Лампард и Дрогба на моменти .. Фабрегас за Арсенал .. никой освен Бербатов за Юнайтед .. тогава говорете .. Когаот разберете значението на думата футболист .. тогава пишете да поспориме и гледайте статисиката на Бербатов .. 1 удар 1 .. а Рууни 10 удара 1 гол обикновенно в мачовете, в които вкарват голове е така, нали ?

MeToDueB
03.04.2010 11:50

и по логиката на това, че имам близки, които критикуват Бербатов, а въобще гледат футбол 2 пъти в месеца .. и баща ми и той, гледал 2 мача на Бербатов .. и критикува, а като види Рууни вкара 1 гол .. човека отбор, човека дракон (това си го измислих), ама някакви подобни глупости приказва .. само тоя където вкарва гола ли е играч ? Това ме навежда на мисълта, че за вас Ван Дер Саар не е играч .. Видич, Пуьол също .. само тоя където седи отпред и му се удари в носа .. само той бил играч, еми Бербатов хиляди пъти го е казвал, че се стреми да не е такъв тип футболист .. погледайте малко пасовете му, мисълта му, головете също .. замислете се .. сравнете го тогава с Дрогба или Торес или Рууни .. май сравненията изглеждат нелогични нали .. Бербатов е футболист, не нападател, не защитник, не халф ..

MeToDueB
03.04.2010 11:39

и последно .. защо не го сравнявате с Йовов с Гонзо от българските идиоти .. с Мартин, Стилян (вече от добрите), пак сравнения не биха били логични .. все го сравнявате с Дрогба, Лампард, Ибра, Торес .. сами показвате, че за вас Бербатов е голям играч .. сами се набутвате .. сравнете го със спирането, подаването, удара, асистенциите, головете .. с на други българи, срещал съм коментира, че Марто е по-добър, Стилян .. ми сравнете ги ок .. Гонзо съм срещал, че бил по-добър .. дрибъла ли му е по-добър, по-силен ли е .. на какво, на масата .. сравнявате го с най-големите, пък викате, че не е .. е как така ? Как ?

MeToDueB
03.04.2010 11:32

а и дядо ми .. който като прочете нещо в жълтия вестник за Бербатов .. и веднага почва и той да ме дразни, а по принцип заспива на мачовете .. въобще много рядко ги гледа .. това ме навежда на мисълта, че Бербатов просто е орисан .. да бъде силно мразен от едни, дори които не са го гледали на терена .. и силно обичан от други .. просто таква му е съдбата .. все тая, каквото и да се коментира пак е пред завистниците си и пред тези, които го ненавиждат ..

MeToDueB
03.04.2010 11:29

другия пък .. от време на време се изкаже нещо .. все, като Бербатов направи нещо аз му пращам да го дразня .. с Уест Хям асистенция, задната ножица над Съндерланд .. разни голове и финтове срещу Тери и Челси .. адски много се дразни .. късмет, късмет, късмет на Барбуков вика .. все това му първите думи, и като почна и него с 2,3 изречения .. да му казвам за какво става въпрос .. и той се прави на луд, после не говори за Бербатов с месеци .. много завист, ама не само към него .. към Роналдо все едно я няма .. гей, мей .. разни глупости, я пишете за футболните му качества .. и за Меси срещам разни глупости (най-добрия футболист на Света) .. за този пък, който пръв показа на хората .. за България - Стоичков .. за него почти навсякъде .. селянин, такъв онакъв .. много сте злобни.

MeToDueB
03.04.2010 11:28

приятелите ми знаят, че се дразня адски много .. когато се говори срещу Бербатов .. единия е левскар, нормално е да изпитва лоши чувства към него, а много добри към Гонзо и Йовов .. другия пък неутрален, е подкрепя Челси, но футбол по телевизията по Диема гледа от година, година и половина максимум .. не гледа Бербатов, ама все нещо и те като тия лолопоп и футболфен .. все нещо го коментират .. коментираха, коментираха каквото коментираха .. единия знае, че не може да спори с мен на тая тема - левскарчето .. и въобще вече спря ..

MeToDueB
03.04.2010 11:18

мога да напиша адски много ... адски, но какъв смисъл има, като пак някой малоумник .. я футболфен, я лолопоп .. ще почне да псува, да нагрубява и да си пише пак глупости, като си знае своето .. идиоти много, но поне да бяха обективни, искрени и честни в критиките си, а те .. *angry*

MeToDueB
03.04.2010 11:15

Бербатов не е бог .. в националния да се беше проявила някоя мишка .. я Йовов, я Гонзо за толкова години .. никой нищо .. смешни сте адски. Замислете се малко .. и оня ден един приятел и колега .. на към 30 години, не гледа въобще футбол, не знае топката кръгла ли е права ли е .. гледал веднъж мач .. срещу Байерн М .. и вика тоя Бербатов е дърво .. направих го на трътка .. не ми говори цял ден, защото не знаеше какво да каже .. такива сте и повечето .. пускате 2 мача на Бербатов, не сте го гледали никога в Тотнъм, Байер Л .. и си мислите, че много разбирате .. накрая гледате статистиката, Рууни 7353 гола .. да ама не, гледахте ли и кой му ги подаде, гледахте ли как станаха .. не .. еми какво коментирате кой какво може, кой какво прави .. кой колко бил добър.

MeToDueB
03.04.2010 11:14

преди, когато играеше за Тотнъм и Байер Л .. беше идол на феновете им и много силна фигура .. тогава коментирахте, че е слаб, защото играел за средняци .. миналия сезон в Манчестър .. слаб, защото вкарал 14 гола и 10 асистенции, а не 50 .. сега, защото се играе с 4-5-1 и не го ползват срещу по-силните нападения (не защити), защото Сър срещу по-нападателните отбори е с 4-5-1, заради слабостите му в халфове линия и защита .. в националния пак Бербатов виновен, същевременно националния не е имал голяма победа над силен съперник от много години .. само над Хърватия 2-0, когато пак Бербатов вкарва и асистира (контузен) .. в другите мачове и когато не е играл и когато е играл .. защо головете и добрите игри не са дошли от другаде, а най-много равен сме правили .. защо питам аз .. все Бербатов ви е в устата ..

MeToDueB
03.04.2010 11:05

Бербатов има стил на игра, неповторим .. гледаш го спокоен спокоен .. но той е най-непредсказуемия играч на Юнайтед .. както може да вкара невероятен гол от трудна позиция, така може да сътвори някой гениален извеждащ пас и да даде на тепсия някоя топка .. дали на Рууни, дали на някой друг .. това е играч, който играе първо с акъл и талант, а после с пот и мускули .. няма да осъзнаете за какъв футболист става въпрос .. няма .. както и да е, няма значение .. ваша си работа, аз се радвам на мига, че мога да гледам такъв футболист, и то българин ..

MeToDueB
03.04.2010 11:04

и все го сравнявате с Лампард с Дрогба с Рууни .. кой друг в такъв отбор е от такава малка страна, от която е и Бербатов .. никой друг .. фактът, че го сравнявате с такива футболисти, а не с разни Гонзовци и Йововци .. само този факт говори точно и ясно, че за вас Бербатов е голям играч .. просто не искате да си го признаете, дразни ви, че е на върха на тортата на родните футболисти, хора, певци и всякакви други измислени герои .. Защо не коментирате чисто футболните му качества, а все говорите с някакви несмислици за него .. какво не може той ? Да вкарва ли - вкарва, да вкарва на големите ли - когато е играл срещу тях го е правел, да подава ли - това смятам, че не е нужно да се коментира ..

intermaina
03.04.2010 10:59

А на всички които разправят да не сме се правили на патриоти да отиват в "Отоман" там ви е мястото

MeToDueB
03.04.2010 10:57

за смях е правил защитници, като Тери, Галас, Хюпия и кой ли още не .. аз не съм бил винаги фен на Бербатов, откакто отиде в Англия не изпускам негови мачове .. постепенно съм видял нещо в него с всеки изминал мач .. за това го защитавам, защото знам, че повечето си пускате едно мачле на смешния ни национален и чакате, като е Бербатов да вкара, да пази вратата и да бие сам отборите, а като не го направи почват критиките .. после си пускате някой мач на Ман срещу някой топ отбор в Шл, когато се играе с 4-5-1 .. Бербатов го няма, ащото Рууни може да тича 3 мача без да спре .. макари грозно с 4-5-1 ман Ю излиза за победа, излиза с 4-5-1, защото има слабости в защита и халфова линия, а не защото Бербатов е слаб .. и после му викат резерва, мезерва .. миналия сезон също си беше перфектно всичко .. да 14 .. 14 гола, не са 20-25, както бяха в Тотнъм, но пак остави ярка следа .. по пътя към титлата и с асистенциите си ... говорете глупости още, няма проблем .. той си харчи милионите, вкарвал е на най-силните отбори .. играл е 2 финала на ШЛ и е на най-високото ниво, пък вие си хранете пред ПС-то и си цъкайте фифичка .. *angry*

MeToDueB
03.04.2010 10:56

мани ги тия .. няма какво да им се обяснява, те си мислят, че някой като вкарва много, а като не може да спре една топка, да я подаде и бие само към вратата .. от 10 вкара 1 и опропасти останалите атаки на отбора .. отбора му падне с 1-5, ама той големия играч .. вкарал в 10 мача при 10 загуби .. за тия повечето .. Саха и Бент са най-добрите играчи на Света, ама са адски заблудени .. зарежи ги, Бербатов реши през миналия сезон не един, не два .. а доста мачове със своите 14 гола и 10 асистенции .. сега отново има доста решителни попадения .. в Тотнъм пък .. и срещу най-силните правеше фурор .. с Кийн, правеха за смях и Арсенал и Челси и Ливърпул и Ман Ю .. лесно е сега да си измислят причини и да критикуват, като знаем, че Сър играе с 4-5-1 в мачовете срещу силните отбори (но те не са най-важни, всички мачове са важни) .. не съм бил в сайта преди .. когато Берба мажеше в Тотнъм наред .. какво ли са коментирали тогава .. къде ли са били, в детската градина сигурно .. Бербатов се е доказал .. това, че в Манчестър се играе с 4-5-1 в повечето мачове в ШЛ и срещу топ отборите, не означава, че Бербатов не може да вкара на силните .. правил го е не един, не два пъти ..

intermaina
03.04.2010 10:44

Аз немога да рзбера как ги определяте мачовете кой важен и кой не е , трбва половината да си пусните СВ-та за помощници на САФ. Аз не мисля че примерно при 1:0 с/у Фулам мача беше решен, също така и при 0:1 с/у Болтън ( автогол ) пак е бил решен мача. Или това не са важни мачове ,а?
Пичове мача е колективна игра, неможе да се говори колко мача бил решил , може много да е решил , тва че не е вкарал първи или че са били с 3-4 гола разлика , нищо означава. Миналата година мисля че вкара два пъти за по 1:0 с/у Боро и Болтън ако не се лъжа , е ? Но какво от това нали целия отбор е играл , нали защитниците са стояли стабилно отзад, нали вратаря е спасявал. Тва са пълни глупости , не бил решавал важни мачове , Торес като решава важни мачове на кое място са Ливърпул , а? Роналдо като беше голям голаджия що отпаднах на 8мина финалите , шо не вкара 3 гола , а?

intermaina
03.04.2010 10:23

Оффф тоя лолипоп направо му се чудя как живее с толкова малко акъл , чесно. Да поведе национала ти слушашли се кво приказваш уе , ти играл ли си някога футбол, ти изобщо виждал ли си футболна топка наживо( не в магазин ) Дефо, като е голям футболист данеби да е повел Англия на някаде. Ти виж Англия какви футболисти има и дори не се класираха последния път ,а ти искаш Бебатов да поведе Булгария , кой да поведе Сърмов, Иванов , Топчо , Йовов и т.н барабар с Мъри , а? Я мисли малко кво пишеш ако тва ти е критерия че бербатов е слаб футболист , май ще се окажеш по зле отколкото си мислят половината в тоя форум *beer*

kaligyla
03.04.2010 01:06

незнам доколкото помня ман сити даваха малко пове4е за него та маи е след арабите ина4е няма как да предложат толко

Lollipopp
03.04.2010 00:21

kaligyla - още преди да се появят арабите в Ман.Сити , тогава се дадоха тея 30млн. не за друго ми за да се чуе че покрай Юнайтед е направен голям трансфер *wink* DenteMente е много прав - неможе да струваш 30млн. да играеш в голям отбор и кажи речи да се представяш посредствено *sick*

kaligyla
02.04.2010 23:17

незнам дали са пред фалит и не сам 4ул подобно не6то но ако абрамови4 има например 30 милярда тия 4алми имат кам 500 милярда раликата е нещо подобно

DenteMente
02.04.2010 23:14

kaligyla Да ама срещу Манчо май знаеха каде се намират? *lol* Не бе както и да е свикнал съм на анти-фенове на Челси...то май фенове на Манчо не останаха а само анти-фенове на Челси *thumb_down*

kaligyla
02.04.2010 23:13

прав си 4елси като нищо може и да си бият не е проблем това си е то4но троен ма4 но аз поне си мисля 4е ма4а е 1х ли4но мое мнение

DenteMente
02.04.2010 23:13

Еми да ако беше 15млн. да играе как иска ама струваше колкото Торес,Вия,Ето,о и тн... е сорка ама Бербо ако е от класата на Торес *sick* А Арабите дето изкарвали много пари и не им пукало за това ли са пред фалит? *lol*

kaligyla
02.04.2010 23:12

нема кво да мисля маи с блекбарн направиха Х кво да им мисля 4е попиляха влиа дето секи сезон накрая незнаят каде се намират от умора

kaligyla
02.04.2010 23:11

при бербо вси4ко идва от цената ако не беше 30 а 15 милки никои немаше да го хули а ина4е последните 4 5 ма4а са му добри и от кам игра и голове а платиха за него 30 поради простата при4ина 4е отбори като реал и ман сити дигнаха много цените щото на арабина например не му дреме 4е плати за некои 30 50 70 милиона или колкото и да е щото арабина ги изкарва за 3 дена и му е през оная работа реалната цена на бербо тогава беше 20 милиона

DenteMente
02.04.2010 23:09

kaligyla да Челси не са във форма брато 2 мача 12-1 голова разлика *lol* Бате преди да пишеш МАЛКО мисли моля те

DenteMente
02.04.2010 23:07

MeToDueB понеже явно си "фенка" на Бербо я ми кажи 5 решаващи попадения на Бербо...Кажи ми в Леверкузен понеже много говориш от 10 положения колко вкарваше???На 5 пропуска вкарваше по 1 гол *sick* Цената му е колкото на Торес това реално ли е? Торес дето има 80 мача 60 гола в Англия и то в далеч по-слаб отбор Бербо кога ще вкарва като Рууни?? НИКОГА!! Да добър е за нашите стандарти е легенда,защото сме жалка нация. Рууни за 1 сезон вкара колкото Бербо за 3 *lol* на 10 мача прави по 2-3 страхотни технични отигравания и тогава говорите за него а като за 90мин тича по 5 километра а Рууни тича по 10-11 мълчите. Не ми се прави на патриотче да ми защитаваш тоя Благоевгратски звездичко прехвален

kaligyla
02.04.2010 23:05

а ина4е за ма4а с 4елси едно е сигорно юнаитед няма да паднат 100 % може и да не бият но няма да загубят поради простата при4ина 4е 4елси в момента и те не са в топ форма пак и като гости са мааани4ко зле

kaligyla
02.04.2010 23:04

интересно разговор4е руни е уникален игра4 бори се за двама оба4е от кам техника и идеи отстапва на бербо това си е самата истина руни е като нистелрои голаджия отсякаде в наказателното бербо е малко по разли4ен игра4 враща се организира атаки подава уникални извеждащи пасове и продадоха тевес защото с руни са еднакви а бербо и рууни са разли4ни и затова като играят заедно се полу4ават доста голове и добри атаки това поне е моито мнение

dadeds
02.04.2010 22:57

супер .. така съм сигурен че няма да победат Юнайтед *lol* .. не бъзикам са *smile* успех .. ще стане хубав мач .. съжалявам че няма да мога да го гледам

MeToDueB
02.04.2010 22:28

цената се определя от това кой колко дава, но нямаше как от 10 милиона и сред гениалните игри в Тотнъм .. тя да падне или да остане същата .. пазарлъка тръгна от 25 .. Бербатов се е доказал .. много много отдавна .. няма какво да доказва вече, дори и сега да прекрати кариерата си, пак е оставил следа зад себе си в Тотнъм и Леверкузен .. имаше и страхотни игри миналия сезон в по-задна позиция Юнайтед .. Колкото и да ви яд .. кариера като неговата и във фифата няма да направите .. какви ли не завистници съм виждал .. има такива на Бербатов, на Стоичков, на Меси, на Роналдо са адски много в бг .. всеки на някой завижда ..

MeToDueB
02.04.2010 22:26

какво по конректно не може с топката .. няма техника ли .. не е правил за смях Галас и Тери ли .. веднага си спомням няколко финта срещу тях, в които не разбраха какво става .. нима не е вкарвал на отбори, като Реал, Ливърпул, Челси, Ман Ю, Арсенал, Байерн М ? Нима не е правил уникални неща .. и не е вкарвал невероятни голове ... отиде от Байер Л в Тот за 10 милиона паунда .. нямаше как да не му се качи цената до 30 .. след като всеки мач правеше гениални игри и беше лидер, сега прави добри игри, но не е само той .. Флетчърците, Карикците и другите .. си мислят, че могат нещо и убиват 90% от атаките с нескопосаните си удари ... в Тотнъм нямаше такива .. Джинас само на моменти, като се замисля .. много ме е яд, че отиде в Манчестър .. да не би Роналдо, като дадоха за него толкова много пари и Кака .. да са си ги заслужили с нещо .. отпаднаха от ШЛ ..

Lollipopp
02.04.2010 22:15

MeToDueB - за теб знаем че си най-изявления фен на Бербатов и като стане дума за него все едно ти бъркат в задника *erm* и ако не бяха "жалките" му сънародници , до сега да беше история *wink* защото такива като теб му лижете задника и го правите най-великия , докато в същото време си знаем че е дърво и че нищо неможе *thumb_down* и определено неможе да го сравняваш с Рууни , та ако щеш и с един Дефоу или Бент , наща пръчка има едното докосване и си мисли че е богоизбран *sick* ако беше толкова добър колкото твърдите (феновете) му защо тогава не е повел националния към нещо значимо? защо все се покрива когато трябва да се разчита не него? писнало ми е от такива гъзолизници като теб

MeToDueB
02.04.2010 22:14

не Меси е една класа отгоре, както и Торес и Ибрахимович, но Рууни е с две класи под тях, а Бербатов с една .. аз така ги подреждам .. като се замисля и сравня качествата им .. най-вече отборните вдигат много по мойта скала .. *erm*

MeToDueB
02.04.2010 22:12

И още нещо .. Бербатов е непредсказуем .. не се знае кога какво ще измисли .. дали гениален пас, дали гениален финт или ще опита изстрел .. докато Рууни се знае .. обръща се и стреля към вратата. Но не ме разбирайте погрешно .. на мен Рууни съшо ми е любим футболист, заради своя неповторим стил .. борбеност и издръжливост, но винаги ме е дразнело, че играе дърварски .. само стреля към вратата, на моменти и не мисли .. имаше скоро сравнение с Меси, на което сравнение не се смях, но бях втрещен .. Рууни е голям играч, но головете му .. не се дължат на неговите лични качества на 100%, а на тези на колектива, а той сам головете не си ги прави .. все опитва, все стреля по 15 пъти на мач, но не се получава някак си ..

monte_carlo
02.04.2010 22:12

Ок,Бербо е най-великият,по велик е дори от Меси,единствената разлика между тях е,че Бербо ще види златна топка през крив макарон *lol*

MeToDueB
02.04.2010 21:59

Бербатов е по-добър в паса, в мисълта си на терена, в първото докосване, свалянето на топката с глава, техниката .. Рууни единствено го превъзхожда по издръжливост, но все пак .. Берба е 190 см .. няма как .. футбола не се играе само с крака .. не знаете ли ? *angry*

Ole20Legend
02.04.2010 21:32

Хахаха Берба по класен от Рууни ?Стига бе бате бива да му симпатизираш но чак пък толкова.Единствено ме е яд,че заради Бербатов се махна Тевез който би направил доста повече неща от колкото нашия играч.Но аз го подкрепям както и повечето фенове на МЮ.

MeToDueB
02.04.2010 21:21

просто повечето ви е яд, че Бербатов е играч, който знае от къде е тръгнал и през какво е минал .. има самочувствие по интервютата .. не му пука от никое мнение на смешните му сънародници .. той е далеч от всеки друг в тая жалка държавица все пак .. това ви е яд, тези които говорите срещу него .. сами знаете от къде е тръгнал, през какво е минал и на какви отбори е вкарвал .. кариерата му е по-дълга от тази на Рууни .. когато Бербатов е играл на най-високо ниво, Рууни му е подавла топките зад вратите .. Бербатов е по-класен мноого ..

MeToDueB
02.04.2010 21:18

абе много си смешен .. ама седи си у вас и завиждай .. няма проблем, какво има да споря с идиоти като теб *angry*

monte_carlo
02.04.2010 21:13

На Бербатов и на крака да му я сложат пак няма да вкара.Такъв бездарник няма,а после пише за завистниците.За какво да му завиждам,че е некадърен ли ? Защо никога не съм писал нещо против Стоичков,нали съм завистник уж,а той е постигнал много повече от Бербатов и е много по успял.

monte_carlo
02.04.2010 21:08

Методиев,ей путко заспала,не съм фен на Челси,а да не говорим за български отбор,изобщо не се занимавам да гледам български мачове.Сега какво искаш да ми кажеш бе,Рууни е 100 класи над Бербатов смешник такъв,изобщо не слагай името на този велик играч до това на нашият кретен.Това е най-голямата издънка,която САФ е правил през кариерата си,надявам се,че ще я поправи в най-скоро време и ще разкара манекенчето от състава си *smile* А прогнозите ми са напълно реални и 2-та мача са 2-ки

MeToDueB
02.04.2010 20:59

monte_carlo написа:

говедо скапано .. Рууни тия голове как ги отбеляза .. подложи си глава, краче и ги вкарва .. това и аз го мога, добре че съотборниците му играят за него, безспорно е добър, безспорно е борбен, ама това не е достатъчно, че спрат ли да го захранват с топки .. 2 гола няма да вкара, помниме го от миналия сезон и по-миналите .. знаем колко е вкарвал и как .. говедо си си .. гледай сии левскито .. въобше не гледай Ман .. че там е футбол, а тука дървари голями '' йововцио, гонзовци хаха

Tzeko90
02.04.2010 20:54

С руни шанса им беше 10-тина процента ся без него е 12 и се питате защо, ми защото той нямаше да направи нищо между тери и алекс ,а бербо може и да направи нещо поне може да я спира таз пуста топка а не само да я добутва във вратата *stop* Но мача си е чиста 2-ка!

monte_carlo
02.04.2010 20:48

Този мач е твърда двойка.Без Рууни Юнайтед нямат шанс,ако чакате нашият дървар да направи нещо трябва да сте луди 0-2 за Челси най-вероятно.Залагайте смело тази двойка също така 2-ката на Левски,2-та мача правят 9.60 коефициент,пуснах ги с 20 лв. Не забравяйте,че Дрогба също ще е на линия за утре *wink*

NAZARETH
02.04.2010 18:37

Това със сигурност е мачът на сезона и единствено финалът на Шампионска лига с участието на Юнайтед би бил по интересен. Разликата е минимална и в този мач ще се решава титлата, жалко че Рууни го няма но Бербатов получава възможност да се докаже във важен момент и да заслужи любовта на феновете.

MeToDueB
02.04.2010 18:34

на Берба, Челсито са му абонати .. доста пъти си спомням да ги е наказвал .. и Тери да го е правил смешен .. с глава, с крака от дузпа .. най-малко 4-5 гола си спомням срещу тоя отбор на Берба .. най-важния беше на Карлинг Къп от дузпа на финала де ..

intermaina
02.04.2010 15:51

Аз лично не виждам къв проблем има че
Руни е контузен , нали има Бербатов *beer* Ман ще бият Митето ще вкара Нанито ще му подаде *lol* . а Рунито ще гледа

intermaina
02.04.2010 15:48

manunited666 - ами просто може да се е регистрирал в сайт за залагане където няма левове и ще сложи 100 евро, ти какво искаш да каже ще сложа 195.58 лева , ли?

manunited666
02.04.2010 14:12

Mitko_1999 и защо 100 евро а не лева ??? Валутата в БГ е ЛЕВА , каква е тая селска гъзария да обяснявате как ще залагате с евро.Аз пъл ще заложа със сто английси лири.

dthcs
02.04.2010 13:49

Всички шансове за под 2.5... Сър-а най-много да извади една 4-5-1 схема, като Бербо забит нападател който ще пази топката, а от втора линия изкачат играчи като Гигс, Валенсия и Нани(малко ме съмнява и тримата да са в игра от началото) в средата е ясно Скоулс, Флетчър и Карик *stop*

Mitko_1999
02.04.2010 13:29

Аз пък ще сложа 100 евро за Челси,но много ме жегне,че този мач ще е равен.Както т да е слагам 100 евра за Челси и още 100 за точен 1-2

Fabregas_boy
02.04.2010 12:49

Топчиите сега ще стискаме палци за един X *smile* Аз отивам да сложа една десятка за равен(все пак отсъстващите са доста и от двата състава) *thumb_up*

Futbulfen
02.04.2010 12:32

Мислих да сложа 10 кинта на еврофутбол за Челси,но след тая прекрасна за сините новина..ще сложа 20 *wink*

don_a4o
02.04.2010 12:27

Сега е времето Берба да се докаже най-важните мачове предстоят и той трябва да даде вс за Манчо.

zerocgti
02.04.2010 12:10

Е този път няма как да стане магията *sad*

torres_229
02.04.2010 12:07

Колко пъти си го казвал ,накрая пак Рууни "възкръсва" *lol*