Войни разкъсват ЦСКА на парчета

10:46
Войни разкъсват ЦСКА на парчета
Вътрешни войни разкъсват на парчета и без това рухналия ЦСКА. Истински хаос е в ръководството, където се готвят няколко преврата. Отделно, агитката настръхна срещу "Титан" заради обвиненията, че публиката в Мездра е виновна за изпуснатата титла. На "червените" ултраси съвсем им преля след отпадането от Берое за Купата.

"Мина Мездра, но сме виновни и за Пирин, и за Левски, а сега и за Стара Загора. Защо господата от "Титан" не потърсят и друга причина, например в разградения си двор", заявиха пред "Стандарт" тартори на агитката.

Освен срама под Аязмото трима от ултрасите на ЦСКА трябваше да преживеят и атака на местни хулигани. Полицията издирва двама беройци, които са счупили автомобил с трима софиянци. Интересното е, че колата е с врачанска регистрация. За капак ултрасите получиха нов удар. Клубът не свали от цените на билетите - 12, 9 и 5 лева. Те важат и за условното домакинство с Монтана в Своге навръх Великден.

На "Армията" едва ли някой се замисля по темата, тъй като е настанала война за директорски постове. Според запознати спортният шеф Наско Караиванов е подал оставка, но от "Титан" са я отхвърлили. За поста отдавна се гласи бившият защитник Георги Илиев-Майкъла. Легендите на клуба пък са бесни на административния директор Димитър Димитров. Те го броят за левскар, прочул се напоследък с предателството си спрямо Любо Пенев. Отгоре на всичко Каубоя си позволявал да командва в ЦСКА като пълномощник на собствениците. "Какъв Караиванов? Той ми е подчинен", обяснявал бившият съдия пред служители, разкри човек от клуба.

Босовете от "Титан" продължават да наблюдават безучастно анархията с оправданията, че са заети покрай спасяването на лиценза. Съветници са им предложили десетина треньори само за един ден. Най-силни са лобитата за Антон Велков и Стойчо Младенов. Засега обаче собствениците на клуба нямат намерение да сменят Адалберт Зафиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
04.04.2010 20:07

но Левски поне не треперят за ЛИЦЕНЗА ... *beer* а Боклукчиите или са тъпи или са нагли или и двете- само на думи се разплащат с този и онзи...а дълговете растат...и няма какво да се оправдават със Сашо Апашо - нали са големи безнесмени половин година гледаха смятаха *lol* ... изглежда толкова разбират и от бизнес...

machocka
03.04.2010 01:06

Да чорбата няма да имат лиценз , и ние сме на 3-то място и догодина като стане отново гаф с техния лиценз се махат от А група.Прасета тъпи

nasran_chorbar
02.04.2010 11:01

Айде сега-вие ни се смейте за Борат, ние ще ви се подиграваме за Перничаните. А през това време, Литекс стават шампиони, Локо Сф. - 2-ри, ние като "големи отбори" ще се бориме за 3-то мясти...