Пенев напуснал, защото се месели в работата му

10:12
Пенев напуснал, защото се месели в работата му
Бившият треньор на ЦСКА Любослав Пенев обвини собствениците на клуба, че са опитвали да се месят в работата му. Това била една от причините да напусне, каза Любо в интервю пред испанското издание "Супердепорте".

"Когато пристигнах в ЦСКА, положението беше много зле" каза Пенев. "В ресторанта цареше страшен студ. Ние сме футболен отбор, да не сме някакви туристи. Елиминирах Динамо Москва за Лига Европа, но след това се появи основателна причина да напусна. Двамата собственици на клуба се опитаха да се месят в работата ми. В ЦСКА нямаше пари. Подадох оставка, която те не приеха. След мен взеха румънеца Йоан Андоне. Тази седмица и той е напуснал клуба."

Същевременно се разбраха нови факти около напускането на Андоне. Саботаж на тренировката в понеделник сутринта е била причината треньорът да си тръгне още в началото на седмицата, а не след мача с Берое. Това съобщи за "7 дни спорт" източник от отбора. Всичко тръгнало заради пари. В понеделник било обещано да се плаща. Преди тренировката един от играчите обаче се обадил до офиса на Армията, за да пита за заплати. Казали им, че ще почакат. Това ядосало тарторите, а оттам и всички останали. Андоне извел отбора да тренира, но играчите организирали саботаж. Взели да се почесват, подтичвали едва-едва. Това окончателно вбесило румънеца и малко по-късно той обявил, че се маха. Мълвата веднага стигнала до Армията, където било организирано спешно раздаване на заплати следобд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
03.04.2010 01:58

*party* е ясно е дали са им платили щом така играха в стара загора или толкова си могат *lol* май по вероятно е второто *beer*

toni_sf
03.04.2010 01:55

*lol* нали знаете пернишкият лаф от винкело по големо нема *smile* тия селски герой от титан защо взеха цска *lol* за пореден пьт се оказва правилото , по добре е да си последен в софия отколкото прьв на село