10 хиляди ще подкрепят \"акулите\" в събота

09:54
10 хиляди ще подкрепят \"акулите\" в събота
Над 10 000 бургазлии се очаква да присъстват на откриването на обновения стадион "Лазур" за домакинството с Левски в събота.

Въпреки празничните дни за Великден в Черноморец се надяват на завиден зрителски интерес за сблъсъка със сините, от които изостават само на две точки. За церемонията и за двубоя са поканени 1000 ВИП гости.

Сред тях са премиерът Бойко Борисов, спортният министър Свилен Нейков, президентът на БФС Борислав Михайлов, шефката на БОК Стефка Костадинов и др.

Предвидена е специална програма с духов оркестър и над 100 танцуващи деца. За срещата с Левски ще излезе и първият брой на новото клубно списание, което ще е от 48 страници.

В същото време стана ясно, че капитанът на Черноморец Пламен Крумов ще бъде на линия за първото домакинство пред собствена публика тази пролет. 35-годишният нападател имаше болки в кръста, които го извадиха от групата за гостуването на Пирин. След получената почивка от мениджъра на тима Краси Балъков състоянието на Крумов е значително по-добро и ще му позволи да вземе участие в двубоя с Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
02.04.2010 10:29

*thumb_up* 35-годишният нападател---не е ли време да го сменят с двама на по 18...или и двата отбора се обиграват тук за първенството за ВЕТЕРАНИ... *beer*