\"Сините\" искат 600 хиляди евро за двама защитници

09:34
\"Сините\" искат 600 хиляди евро за двама защитници
Защитниците на Левски Веселин Минев и Йордан Милиев бяха поставени в трансферната листа на "сините", твърди "Тема Спорт". Причините не са слабите им изяви, а нуждата от свежи пари в касата на шампионите.

Двамата в момента са национали и това повишава цената им. Към момента към тях има реален интерес от гръцки и кипърски отбори. През зимата оферти за двамата не липсваха, като най-настоятелни за подписа им бяха от Омония Никозия.

Тогава обаче шефовете на Левски отказаха да се разделят с тях заради борбата за шампионската титла. Към този момент обаче сините са на път да не намерят място сред местата, даващи право на евроучастие.

Това ще означава, че през лятото в тима няма как да постъпят средства освен от продажби на конвертируемите футболисти. Цената на Веселин Минев е 250 хиляди евро, а тази на Милиев е 350 хиляди евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vick22
02.04.2010 10:49

До колегата под мен: По-некадърен коментар неможа ли да напишеш?

Nikinson
02.04.2010 10:40

*lol* Сините" искат 600 хиляди евро за двама защитници -и пари искали за тях *lol* Със по кило ракия да ги давате НЯМА КОЙ ДА ГИ ВЗЕМЕ то със пари има и в Поморие ,Каварна е Етрополе... *beer*