Шенсой си спретна първоаприлска шега с медиите

21:04
Шенсой си спретна първоаприлска шега с медиите
Треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой бойкотира днешната пресконференция на тима с мотива, че е обиден на някои медии за тенденциозните материали срещу него.

Вместо специалиста, но журналистическите въпроси започна да отговаря Атанас Узунов. Пет минути след началото на брифинга обаче, в залата влезе усмихнат самият Шенсой. Оказа се, че това е първоаприлската му шега към представителите на медиите. След това в напълно сериозен тон Узунов за пореден път призова да се спрат спекулациите с бройката продадени билети на домакинските срещи.

"Взели сме всички възможни мерки срещу гратисчиите. Разработена е софтуерна програма, която благодарение на видеокамери отчита приблизително точната бройка присъстващи с възможна разлика от 40-50 човека", разясни административният шеф на "черно-белите".

Той уточни, че експериментът с притурките е успешен и ще продължи да се прилага.

"Те ще са различни за всеки мач и никой няма да знае какви ще са точно. Към тях има приложени серийни номера и при сравняването на бройката с билетите, всичко е наред и няма съмнения за злоупотреби", допълни още Узунов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация