Анчелоти: Обичам \"Олд Трафорд\"

18:29
Анчелоти: Обичам \"Олд Трафорд\"
Италианският мениджър на Челси Карло Анчелоти заяви, че се завръща с вълнение и без никакъв страх на стадион "Олд Трафорд", където преди седем години Милан победи след дузпи Ювентус и спечели финала на Шампионската лига.

Челси изостават само на една точка от Манчестър Юнайтед и знаят, че победа в съботното дерби ще ги върне на първото място в Англия и ще им даде шанс да спечелят титлата за пръв път от 2006 година насам.

"Трудно е да победиш на "Олд Трафорд", но това е специален стадион и за мен, не само за сър Алекс. Спечелих Шампионската лига през 2003 година точно тук и това е най-приятният спомен в цялата ми кариера. Винаги ще обичам този стадион. Със сигурност не излизаме за равенство, трябва ни победа. Спечелихме два пъти срещу Юнайтед този сезон, но този мач ще е различен. По-важен от предишните. В битка за титлата сме и психологически чувството е различно", каза Анчелоти.

Той коментира ситуацията с контузията на Уейн Рууни и това как тя би повлияла на срещата.

"Искам да ви напомня, че Майкъл Есиен, Ашли Коул, Жозе Босингва, Бранислав Иванович и Рикардо Карвальо са аут за мача ни с Юнайтед. Не съм сигурен, че контузиите в Арсенал и Манчестър Юнайтед ще ни помогнат кой знае колко. Дали ние сме фаворити за титлата? Не мисля. Всеки тим има доста контузени играчи в момента. За мен няма проблем Рууни да играе срещу нас, или пък Фабрегас, стига и моите играчи да са на линия", сподели италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
03.04.2010 08:05

В този мач ще има максимум 1 гол .. или е 0:1 или 0:0 .... Може да го играете в еврото под със сигурност ще излезе *beer*

cikata1
01.04.2010 19:19

леко баце Ман им давам наи много 1 гол не говори вафли пи4