Челси остава без Дрогба срещу Юнайтед?

12:10
Челси остава без Дрогба срещу Юнайтед?
Има голяма вероятност Челси да бъде без своя топстрелец Дидие Дрогба в мача срещу Манчестър Юнайтед в събота, съобщава "Дейли Мейл".

Нападателят е пропуснал последните две тренировъчни занимания на "сините" заради контузия и до последно ще е под въпрос за сблъсъка на "Олд Трафорд".

В събота Дробга пропусна победата на лондончани с култовия за България резултат 7:1 срещу Астън Вила. Тогава Карло Анчелоти обясни отсъствието на нападателя с натрупване на множество ритници и синини по краката му.

Италианецът обаче, изрази надежда, че голмайсторът му ще бъде готов за двубоя с "червените дяволи". Сега се очаква Дрогба да премине късен фитнес тест и чак тогава да се прецени дали той ще може да вземе участие в мача.

Както е известно, Юнайтед пък със сигурност ще бъде без своя най-добър нападател Уейн Рууни, който има травма в глезена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
01.04.2010 17:08

а аз да питам кога точно се появи тази контузия , след като Рууни се контузи или преди това *lol* или просто пак си лъжете *lol* в сайта на Челси има една последна новина свързана с Дрогба и тя е : "Карло Анчелоти подсказа ,че Дидие Дрогба ще се завърне в стартовия състав срещу Манчестър Юнайтед в Събота" *thinking*

AriesBG
01.04.2010 15:32

Почнаха се спекулациите ,нормално тоя мач решава титлата.

mitenceto1
01.04.2010 14:36

Ха ми най - добре ше направат така и така МАН излизат без Рууни.Ма се пак честит 1 април *lol* *lol*

Hercules
01.04.2010 12:56

Тва нали не е някво първоаприлско, ми мога спокойно да си се радвам? *party*