\"Интер вече не се страхува от Шампионската лига\"

10:49
\"Интер вече не се страхува от Шампионската лига\"
Жозе Моуриньо заяви, че в Интер са доволни от представянето си в Шампионската лига, дори и да отпаднат от ЦСКА Москва на четвъртфинал.

Вчера "нерадзурите" спечелиха първия двубой срещу "армейците" на "Сан Сиро" след попадение на Диего Милито и Моуриньо смята, че клубът вече е готов за истинска европейска битка.

"Ако Интер не стигне до Мадрид или дори полуфинал, все пак тази година ще е помогнала доста за металното израстване на отбора в мачовете от Шампионската лига", заяви специалистът.

" Интер не се страхува да играе в Шампионската лига и това е резултата, който винаги сме търсили. Не мога да кажа дали ние ще спечелим турнира тази година. Има още седем отбора, които търсят победа, точно както и ние. Каквото и да се случи обаче следващата година, когато Интер влезе в турнира ще играе със съвсем различно самочувствие", допълни Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
01.04.2010 13:22

Коя година очакваш да отидат на полу *lol* Кажи ми да гледам с интерес

ManUtdTillidie
01.04.2010 11:25

Познавам фенове на ЦСКА и те се осраха от кеф като минаха групите и това им беше първия път а същата година и на 1/4 финал и ако отидат на полу ще са израстнали с много.