Божинов ще вдига самолета на шефа

10:03
Божинов ще вдига самолета на шефа
Частен самолет за 3 дни е великденският подарък за Валери Божинов от президента на Парма Томазо Джирарди, съобщава "Труд". Бизнесменът предоставя 8-местната си машина на българина за пътуване до София за празниците.

Предприемачът финансира малката почивка на Бож като жест за подпечатаните с голове от играча 19 точки от общо 42-те на "дуковете" през сезона.

Валери ще "вдигне самолета" в събота вечерта, веднага след домакинския мач от Серия "А" на Парма с бившия тим на нашия национал - Фиорентина. Българското острие ще изкара великденските празници в София и във вторник луксозната машина ще го върне в града на Верди заедно със съпругата му - фолкдивата Алисия и синът им Валери Божинов-младши. През това време екипажът ще е на разположение в София и като екстра, ако поиска звездата, ще може да използва самолета за екзотично отклонение до друга държава.

Именно Божинов се оказа най-щедър от всички, дарили пари досега за лечението Дарин Тодоров. Голмайсторът даде, без да го афишира, 5000 евро. Играчът на “Волов” е в кома след тежка катастрофа. През последните седмици кампания сред родните клубове и футболисти, играещи в чужбина, набира средства за необходимите операция и лечение на пострадалия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd777
01.04.2010 14:04

"Божинов ще вдига самолета на шефа" аххаха тва ме уби *lol* *lol*

ManUtdTillidie
01.04.2010 11:20

Той веднъж в една статия в спортал пишеше как най-добрия му фр е бил Недвед и точните думи бяха : Разтреперих се когато докоснах златната му топка.

Fabregas_boy
01.04.2010 10:06

Сменете си заглавието и махнете кавичките в статията че хората си мислят всичко... *joking*