Бойна сирена влуди Вуцов в Етрополе

09:43
Бойна сирена влуди Вуцов в Етрополе
Със сирена, сигнализираща за авиационни нападения, атакуваха Вили Вуцов в Етрополе. После местният втородивизионен Чавдар вбеси още треньора и изхвърли неговата Славия на четвъртфинал за Купата на България. След 120 минути и 0:0 тимът от втора лига се покри със слава след дузпи - 4:2. Николай Петров и Павле Попара изпуснаха за гостите.

Темпераментният Вили излезе извън релси и 20 минути бесня срещу сирената, съобщава "Труд". Не че зрителите чуваха много от виковете на треньора - воят на машината заглушаваше всичко. Тогава се намеси съдията Ивайло Стоянов. Реферът спря играта и нареди на четвъртия арбитър да се демонтира бойната уредба.

Елиминирането на “въздушната тревога” обаче не успокои Вили, защото на терена неговите футболисти му скъсаха нервите. Славия се измъчи с шестия в западната “Б” група. Водени от опитния треньор Борис Ангелов домакините играха тактически правилно и бойно. Президентът на клуба Емил Димитров изглеждаше най-щастлив и веднага се обади да сподели радостта по телефона на духовния наставник на местния тим Христо Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация