Кривия обиден, вдига гълъбите

08:42
Кривия обиден, вдига гълъбите
Александър Александров - Алекс иска да напусне Левски през лятото. Халфът е изключичелно обиден, че в последно време мениджърът на тима Георги Иванов не разчита на него и заплашил, че през лятото ще си събере багажа от Герена.
Според "Блиц" 35-годишният техничар е провел продължителен разговор с Гонзо, в който е изразил недоволството си от статута на последна резерва. Той дори настоял пред мениджъра да го пусне в стартовия състав за предстоящия мач с Черноморец в събота. Кривия е много сърдит на спортния директор, с когото са градски от Пловдив, и в случай, че не започне като титуляр срещу бургазлии, ще си събере багажа от Герена.

Както е известно, Александров дойде в Левски през зимния трансферен прозорец по изричното настояване именно на Георги Иванов, съобщава "7 дни спорт". Откакто се върна на Герена, Кривия игра в първите два мача на сините от началото на пролетния полусезон срещу Миньор и Литекс. Той обаче не оправда доверието на Гонзо и дори не се появи на терена срещу Локомотив (Сф) и ЦСКА. Мачът с Черноморец е в събота от 19:30 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vylkov
01.04.2010 18:05

Саше,не се сърди и не се прави на обиден!Нали се виждате колко струвате,отдавна мина времето ,когато се разчиташе на теб(и ти наистина оправдаваше доверието на всички),но сега наистина не си в оптимална форма(не говоря за възраст),а ние феновете искаме стария ЛЕВСКИ,който мачкаше чорбата,когато си иска, газеше в Европа и ни топлеше сърцата *thumb_up* Авашите имена остават завинаги в нас *thumb_up*