Гол аванс за Интер срещу ЦСКА Москва преди реванша (видео)

23:37
Гол аванс за Интер срещу ЦСКА Москва преди реванша (видео)
Интер победи ЦСКА Москва с 1:0 у дома в първи 1/4-финален мач между двата отбора от Шампионската лига.

"Нерадзурите" не успяха да упражнят желания домакински натиск и играта в първите минути бе равностойна. Съперниците опитаха няколко далечни удара към противниковата врата, които обаче безпроблемно бяха уловени от Жулио Сезар и Игор Акинфеев. След 20-а минута темпото за кратко се вдигна и мачът стана двуостър. Интер наложи леко надмощие, но не успя да стигне до чисто голово положение. Към края на първата част мачът се разпокъса, а на терена не се случваше почти нищо интересно. Срещата определено се развиваше по вкуса на московските армейци, които се оттеглиха на почивка при удобния турнирен резултат 0:0.

\"\"

През втората част италианският шампион натисна сериозно и в 59-а минута Деян Станкович излезе сам срещу Акинфеев, но се забави и защитата на ЦСКА се справи. В 65-а обаче Диего Дилито получи пас на границата на наказателното поле и незабавно стреля по земя между двама бранители. Шутът бе слаб, но стражът на гостите нямаше добра видимост и топката попадна във вратата му за 1:0 в полза на Интер. В 71-а пък Ето\'о се озова на добра позиция и би, но футболист на руснаците изби от гол линията. Тимът на Жосе Моуриньо натискаше, но армейците някак си оцеляваха и не допускаха втори гол. В 82-а минута Уесли Снайдер пропусна чудесна възможност да удвои аванса на "нерадзурите". След това пък Акинфеев боксира два шута към своята врата и не допусна попадение.

\"\"

Стартовите състави на двата отбора:

Интер:
Жулио Сезар, Санети, Майкон, Матераци, Самуел, Станкович, Камбиасо, Снайдер, Пандев, Милито, Ето\'о

ЦСКА Москва: Акинфеев, В.Березутски, А.Березутски, Шенников, Игнашевич, Семберас, Алдонин, Красич, Хонда, Мамаев, Несид

Видео от мача ТУК!!!


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
01.04.2010 11:27

Този резултат е добър за ЦСка но мисля че те не са достатъчно опитни в този турнир за да се възползват , но ще видим.

georgiew_71
01.04.2010 09:52

Със сигурност едва ли ще има изненади на реванша в Москва.Отбора на Интер в повечето случаи изпитва затруднения като домакин,отколкото когато гостува.Дори бях убеден,че първият им мач ще завърши наравно,но след като успяха да бият с 1-0 предполагам,че в Москва резултатът също ще е в полза на Интер.Моята прогноза за там е:1-2.

tugg
01.04.2010 01:25

И сега току вижте - ЦСКА на полуфинал.

shizofrenik
31.03.2010 23:50

интер спукаха ЦСКА 2-рото полувреме.Дано се класират на 1/2 финал

Kura_na_qnko
31.03.2010 23:42

Ginekologa Те горките ЦСКА изнемогват *thumb_up* Нямат никакъв шанс . Вкарваме им бърз гол и са до там . FORZA INTER *thumb_up* *beer*