\"Чупливият\" Акуилани отново се контузи

18:49
\"Чупливият\" Акуилани отново се контузи
Италианският халф на Ливърпул Алберто Акуилани отпадна окончателно от състава на тима за първия мач с Бенфика от четвъртфиналите на Лига Европа.

Италианският национал получи контузия в глезена по време на тренировка вчера и стана ясно, че няма смисъл той да лети с отбора за Португалия.

Новината е лоша за мениджъра Рафаел Бенитес, който започваше да налага италианеца в първия тим. Акуилани, който дойде от Рома миналото лято, има само осем мача като титуляр за отбора от стадион "Анфийлд".

"Алберто няма да може да играе в този мач. Той имаше проблем със своя глезен тази сутрин и трябваше да се намесим. Не изглежда нещо сериозно, но става въпрос за същия глезен, който бе опериран, така че трябва да преценим нещата много внимателно", сподели мениджърът на тима Рафа Бенитес по случая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
01.04.2010 11:43

Това за кой отбор си няма значение. Важни са фактите - не може да се подиграваш на контузен играч! Независимо за кой отбор си - това е типична българщина. Ако, недай си боже, примерно Дрогба умре (или който и да е от другите тимове), веднага хейтърите ще почнах да се смеят, че едва ли не бил живял като некадърник и прочие. За това и България ще бъде пълна със завистливи боклуци!

RichardEvans
01.04.2010 01:14

spirata - веднъж да съм съгласен с фен на Ливърпул

spitarata
31.03.2010 20:19

ManUtdTillidie -както вие на Харгриивс...това не са неща с който да се заяждате,просто на секи се случва, кеф ви беше ,че Торес пропусна много мачове заради контузии ма сега Руни като го отнесе ,не ми казвай ,че се радваш...

ManUtdTillidie
31.03.2010 19:02

Те Ливърпул май му плащат кинти за да седи с повредени крака пред Плейстейшъна... *lol* *lol*

shizofrenik
31.03.2010 18:52

Тоя добре , че се махна от Рома.Играе 2 месеца 10 контузен

golemiq_geshan
31.03.2010 18:51

А като си отиде от Нас главна причина беше , че наще лекари били балъци и заради това се контузвал толкова ... Се пак не спирам да го харесвам като играч и дано не споменава повече за лекари ...