\"Червените\" не отрекоха, че искат Раул

20:56
\"Червените\" не отрекоха, че искат Раул
Носят се слухове, че опитният испански национал Раул смята да се присъедини към Ливърпул като свободен агент в края на сезона.

32-годишният футболист е на "доживотен" договор на "Бернабеу", но може да се изкуши от офертата на британския тим, особено след като заяви, че има желание да играе на Острова преди да се пенсионира.

За момента обаче, ръководството на Ливърпул мълчи около слуховете, като самия Бенитес също избягва въпросите, свързани с Раул.

"Не мога да коментирам играчите по този начин. Предпочитам да се концентрирам над важния мач, който ни предстои с Бенфика", заяви Бенитес пред репортерите.

Ако Раул все пак осъществи сензационния трансфер при "мърсисайдци" той най-вероятно ще застане на върха на атаката рамо до рамо с Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
31.03.2010 22:58

Абе тия от Мадрид да вземат да го пуснат титуляр бе от много време е единствения им добър и сърцат играч , не иска кинти като ламя да лапа. И без това на части сезон ги е носил на гърбът си а и през цялата си кариера също. Това е все едно Манчестър да продадът Гигс... Мисля че ако този трансфер стане феновете на Мадрид ще правят протест и даже може и като с Берлускони да стане.

ceco26
31.03.2010 22:46

Дано! Да премине и поне малко да играе редом с Торес, че все пак е Раул-един от най-добрите. Жалко за тъпанарите от Мадрид. *sick*